8 Simple Homemade Beauty Recepten voor een glanzende huidOnze huid is kwetsbaar en blootstelling aan schadelijke chemicaliën altijd een enorm risico te nemen. Dit is waar de zelfgemaakte recepten van beauty producten zijn nuttig als ze zijn een natuurlijk alternatief voor cosmetische producten. Deze remedies zijn betrouwbaar, makkelijk te maken, goedkoop en wonderen dan dure cosmetica die verschillende bijwerkingen hebben. U kunt nu uw huid gloeien, zonder de zorg van sommige andere huidproblemen opduiken!

Zelfgemaakte recepten voor een glanzende huid

Volg deze home remedies voor stralende huid om uw huid zachtjes voor blijvende resultaten te behandelen.


Wasmiddelen:

a. Honing:

CC licentie (BY) flickr foto gedeeld door Drew Coffman

Honing heeft antibacteriële eigenschappen en hygroscopisch die schoon en maakt de huid zacht. Deze zelfgemaakte recept voor een glanzende huid is de beste ooit!

Breng een dun laagje honing, en massage voor een paar minuten. Laten worden geabsorbeerd gedurende vijf minuten en je gezicht wassen met warm water.

pic bron- bewellbuzz.com

b. Amandelen:

CC licentie (BY) flickr foto gedeeld door HealthAliciousNess

6 Grind amandelen, voeg de eidooier en correct te verslaan, voeg 1 eetlepel honing en maken een pasta. Breng aan op gezicht en hals en zachtjes wrijven. Als het begint te drogen, spoel af met warm water. Beter om te gebruiken in de winter, geschikt voor alle huidtypes, maar werkt het beste voor de droge huid.

c. C ucumber:

CC licentie (BY) flickr foto gedeeld door Karen en Brad Emerson

Rasp een komkommer, voeg 3 eetlepels kwark en correct te verslaan. Breng aan op gezicht en hals. Laat gedurende 5 minuten totdat het droogt en spoel af met koud water.

Skin-Toner & Deodorants:

a. Korenbloem:

CC licentie (BY) flickr foto gedeeld door kahvikisu

Neem 250 ml kokend water, voeg een hoeveelheid handvol bloemen aan het en correct te verpletteren. Voeg een theelepel 'toverhazelaar' en bewaar het in een fles. Dit kan worden gebruikt als een adstringerende rustgevend.

b. Ijsblokjes:

CC licentie (BY) flickr foto gedeeld door Steven Depolo

Een ice cube kan als goede huid toner en deodorant. Het verbetert de bloedsomloop en verstevigt poriën.

c. Sinaasappelschil:

CC licentie (BY) flickr foto gedeeld door fdecomite

Poeder gedroogde sinaasappelschillen of citroen, en bewaar het in een pot. Dit poeder kan worden gebruikt als een adstringerende. Het is zeer effectief als je 2 eetlepels van dit poeder toe met 3 eetlepels rozenwater/water. Passen op het gezicht en afwassen als het helemaal droog is. Dit versterkt de poriën en fungeert als een goede genezing van puistjes.

Donkere kringen Oplosmiddelen:

a. Komkommer:

CC licentie (BY SA) flickr foto gedeeld door Upupa4me

Komkommers die anti-inflammatoire eigenschappen bezitten kunnen de zwelling verminderen rond de ogen. Het is het watergehalte in combinatie met de bijbehorende koeling koude bezig hydrateren tegelijkertijd de bloedstroom rond de ogen.

Te gebruiken als een komkommer oogbehandeling, gebruik dan een gekoelde. Snijd in twee plakjes en leg op gesloten ogen voor een gevoel van ontspanning. De duur van de positionering komkommer op de ogen moet 10 tot 15 minuten, die verder bijdragen tot de spanning op de ogen comprimeren.

b. Thee Water Ice Cubes:

Bron: Shutterstock

Thee water helpt ook bij de behandeling van donkere kringen. Kook thee bladeren in het water en te behouden. Zet deze oplossing in de koelkast ijsblokjes. Bewaar deze blokjes in een katoenen doek en plaats ze op uw ogen gedurende 15 minuten.

Dus welke van deze zelfgemaakte recepten voor heldere huid glowing're gaan proberen!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha