8 Simpel en effectief tips over hoe te fleuren uw OGEN8 Simpel en effectief tips over hoe te fleuren uw OGEN

Velen zeggen dat je ogen zijn belangrijk gelaatstrek, en je kunt veel over een persoon vertellen enkel door te kijken naar hun ogen. Als dat het geval is, wilt u uw ogen kijken helder en duidelijk, wanneer je naar buiten en zien er niet uit alsof je net uit bed. Ongeacht hun vorm, kleur of grootte, kunnen alle ogen worden gedaan om mooie, lees net deze acht manieren om het licht van uw ogen om uit te vinden hoe het moet kijken:

1. Black oogpotlood

De makkelijkste tip over hoe de ogen fleuren is om een ​​vleugje van witte oogpotlood of blote gebruiken. Je moet zeer nauwkeurig zijn, maar om het gewenste effect te bereiken, zo zorgvuldig alleen de binnenste ooghoeken en de waterlijn met witten of het vlees definiëren, en dat zal terugbrengen de helderheid van ogen verlichten.


2. Krul je wimpers

Een andere makkelijke manier om wakker te worden uw ogen is om je wimpers te krullen. Met behulp van een wimperkruller zal je wimpers te tillen en uit, waardoor de ogen te openen en maken ze er een stuk helderder. Krullen en breng daarna een goede vacht van mascara om de klus af te maken, dan een stap terug en bewonder!

3. Houd je wenkbrauwen gevormde

Sommige meisjes zien er geweldig uit met zware wenkbrauwen, maar kan de helderheid van uw ogen te verminderen. Om u te helpen til je je ogen om te voorkomen dat het doen van uw wenkbrauwen kijken zwaar en donker, de vorm en dunne wenkbrauwen een beetje ', en zie hoe het helpt om je ogen te verlichten.

4. Krijg een goede nachtrust's

Gebrek aan slaap kan de ergste vijand van uw ogen '. U kunt het wit van de ogen rood worden, het maken van tassen en cirkels zwarten onder en rond de ogen, en in het algemeen, kan het ontbreken van een goede nachtrust laat uw ogen kijken saai. Slaap is belangrijk voor iedereen, dus zorg ervoor dat u de waarde van uw acht uur per dag.

5. verbergen donkere kringen

Donkere kringen je moe kijken en maak uw ogen kijken saai. U kunt zwarten kringen onder de ogen te behandelen door het plaatsen van een plakje komkommer of een schijfje verse rauwe aardappel over je ogen voor een paar minuten, dat afkoelen en kalmeren uw ogen, en u kunt de cirkels te verbergen met behulp van een goed onder de ogen concealer om te helpen je ogen kijken helderder.

6. De roze blush

Vreemd genoeg is, kan een beregening van roze blos op de appels van je wangen je ogen schitteren. We hebben geen idee waarom dit werkt, maar probeerde, u verzekeren we dat het doet!

7. ruw eiwit

Een goede en snelle huis remedie voor gezwollen ogen is wat ruw eiwit op de huid toe te passen onder je ogen en laat op 3-5 minuten. De eiwitten zullen de huid en vitamine B die ze bevatten zullen helpen bevorderen bloedcirculatie rond de ogen scherpen, en als het eiwit is een beetje "koude zal ook helpen de zwelling, waardoor de heldere verschijning van je ogen.

8. Gebruik een vleugje reflecties

Subtiel gebruik van reflecties kan echt hun ogen te openen en maken ze helderder uit. Vind een duidelijke favoriet oogschaduw kleur, zoals champagne, witte of enige vorm van naakt heeft gewoon een vleugje van reflecties aan het en dit toepassen op het gebied het dichtst bij uw traanbuisjes en net onder de wenkbrauwen om het beste effect, is het Het zal helpen om je ogen te openen en te verlichten uw huid rond de ogen.

Hoe kunt u uw ogen oplichten? Heeft u andere tips om te delen?

Blijf mooi!

(0)
(0)
Opmerkingen - 1
  0   1
September 11, 2015 | 16:38:21 | later 1 uur

Ik kon gewoon niet uw website verlaten voordat suggereert dat ik echt genoten van de gebruikelijke info een persoon te bieden in uw bezoekers? Sara 'regelmatig terug om te onderzoeken cross-check nieuw bericht

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha