8 relatie advies: hoe het vuur in je relatie te houden?8 relatie advies: hoe het vuur in je relatie te houden?

De eerste keer dat ik ontmoette de liefde van je leven, is alle vuurwerk en champagne! Het is spannend, nieuw, en het is geweldig, maar dan de werkelijkheid sets in en je merkt dat je wakker worden met dezelfde persoon jaar na jaar na jaar. Dus ik denk niet die mensen die lijken te kunnen om het vuur brandende te houden lang na de wittebroodsweken voorbij is jaloers? Hoe doen ze? Hier kijken we naar een aantal van de geheimen en tips over hoe je de liefde relatie en de passie in een relatie leven lang nadat het vuur te houden, voor velen, het zou gaan:

1. Vergeet alle kleine dingen

Gewoon negeren alle kleine irritante gewoonten en zwakheden, en zich richten op de belangrijke dingen in het leven. Focus op de dingen die maken het geweldig, de dingen die voor het eerst verliefd op hem, zodat de smaak van zijn sokken en winderigheid zal niet zo slecht!


2. Wees er voor elkaar

Laat je partner weten dat, wat er ook gebeurt, het zal er zijn voor hem. Vraag wat u kunt doen om zijn leven beter vandaag te maken en samen te werken om je leven net dat beetje 'beter elke dag.

3. Stoke het vuur met enkele doordachte geschenken

Laat niet de uitwisseling van geschenken net uitgegroeid tot een routine verjaardag en Kerstmis. Wanneer je uit bent winkelen, houden een oog voor iets wat hij zou willen om het te kopen op de uitloper van het moment. Het hoeft niet iets duur; het is echt de gedachte die telt.

4. Maak tijd om te praten

We weten allemaal dat een goede communicatie is de sleutel tot een gezond en gelukkig. Vernietiging van een beetje 'van de tijd om te praten en zich te concentreren op wat u het over hebt. Het gaat niet alleen over de helft luisteren naar wat hij te zeggen heeft, terwijl je klusjes doen; het is om samen te zitten, hun ogen en echt dingen te bespreken.

5. Heb wat plezier in de slaapkamer

Tips rapport zou onvolledig zonder vermelding intimiteit. Laat uw intieme momenten geworden saai. Koop een boek of google voor een aantal ideeën. Sommige van de posities zal u een goede lach te geven, althans, zo niet meer!

6. Ga op een datum

Niet vast komen te zitten in dezelfde oude routine en ga op een datum met elkaar af en toe. Boek een romantisch diner voor twee en eindigen de avond met een beetje 'champagne in de voorkant van de brand in het huis. Je bent nooit te oud voor een beetje 'van ouderwetse romantiek.

7. Ga op avontuur samen

Ga naar buiten en doe iets anders. Neem een ​​weekendje weg ergens je nog nooit eerder bent geweest alleen voor de lol en breken de routine.

8. Stop niet met liefde

Relaties nemen een beetje 'van het werk levend te houden en een van de eerste dingen die koppels stoppen met het doen is gewoon te zeggen:' Ik hou van jou 'de vonk. Denk niet dat hij weet dat je van hem houdt; Zorg ervoor dat hij weet het!

Wij hopen dat u dit rapport nuttig advies te vinden.

Voel je vrij om je eigen tips over hoe je de relatie vuur aangestoken in een rapport in de commentaren hieronder te handhaven delen.

Gelukkig blijven, om lief te hebben en bemind te worden!

(0)
(0)
Opmerkingen - 3
  2   0
Juli- 27, 2015 | 20:06:53 | later 3 uur

Bedankt voor uw grote commentaar Stephanie 😉

  2   1
Juli- 28, 2015 | 03:46:12 | later 11 uur

Vroeger was ik in staat om een ​​goed advies van uw blog artikelen.

  5   2
Juli- 28, 2015 | 09:54:51 | later 17 uur

Mooie pagina Blijf op het grote werk. Bedankt voor uw tijd.

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha