8 relatie advies: hoe eenvoudig ONDERWERPEN lossen met je partner?8 relatie advies: hoe eenvoudig ONDERWERPEN lossen met je partner?

1) Niet schreeuwen tegen je partner

Wanneer u te bespreken, is het absoluut geen zin om te huilen. Schreeuwen is zeer schadelijk en destructief, schadelijk en, nogmaals, verpest de liefde relatie die je hebt opgebouwd over een lange periode van tijd. Indien, om wat voor reden, je kon niet voorkomen dat ruzie, dan proberen te spreken alleen van het probleem en bespreek het met de andere helft. Ik weet zeker dat uw partner is goed gehoor, schreeuwen is niet nodig.

2) het zicht van de liefde en respect te verliezen nooit

Als je ruzie met je partner, vergeet niet dat je ruzie met de persoon die u houdt diep, dus dienovereenkomstig te handelen. Laat je niet te beledigen of te vernederen van de partners, omdat deze emotionele verwondingen kan in feite nooit zal genezen. Liefde en respect voor uw partner te allen tijde, zelfs wanneer u debatteren.


3) niet veel te bespreken op hetzelfde moment

Vaak, terwijl de ondersteuning van de partners beginnen te praten over dingen van lang geleden, ze zijn met elkaar vermengd, waardoor klein probleem uitgroeien tot iets groots. Daarom, als je iets tegen uw partner, neem de tijd en praat erover, maar bespreek slechts één probleem tegelijk. Deze tip zal u helpen problemen veel gemakkelijker en sneller op te lossen, het vermijden van relatieproblemen en bescherm uw liefde.

4) vergeven en vergeten in een haast

Ga nooit slapen met een misdaad tegen je partner, als je wilt je relatie te duren en gelukkig zijn. Laat geen argumenten en ruzies bederven de schoonheid van uw relatie, in plaats daarvan, te bespreken, mager om te vergeven en te vergeten en verder gaan ...

5) Vergeet niet uw prioriteiten

Ken uw prioriteiten en vergeet niet, ook, als je zegt ... Wat is het belangrijker voor u - een onderwerp, het feit van altijd goed of je relatie? Als je relatie is uw prioriteit, dan blijven deze gedachte in het achterhoofd te allen tijde en laat nooit een onderwerp worden groter, sterker en belangrijker, dan is uw liefde voor uw andere helft.

6) Weten hoe om te zeggen: "Het spijt me".

Accepteer het feit dat je niet altijd gelijk. Erkennen dat we fout is een van de moeilijkste dingen om te doen, vooral wanneer we vechten. Te zeggen: "Het spijt me", soms lijkt het onmogelijk. Maar vergeet niet, aan het eind van de dag, het is ok om soms verkeerd zijn! Wat het is krachtiger - arrogantie of vriendelijkheid? Wat is belangrijker - een onderwerp of liefde? Ik weet hoe ik "sorry" zeggen, leren hoe om compromissen te vinden, vergeet niet dat de liefde, vriendelijkheid en gelukkige relatie belangrijker, dat de impulsieve verlangen om altijd gelijk te hebben.

8) de argumenten altijd eindigen met knuffels en kussen

Aan het eind van de dag, je partner is een van de meest belangrijke mensen in je leven. Je wilt niet aan de muur van onverschilligheid en overtreding tussen de twee van u op te bouwen. Ter verduidelijking gevoelens en emoties van ongemak na uw onderwerp, de afwerking van uw discussie te omhelzen en kussen elkaar. Vrijkomen en loslaten van alle negativiteit en voeden van uw liefde, in plaats daarvan. Uw partner is niet je vijand, zelfs als je zegt, onthoud dit.

Ik hoop dat u vond deze tips bruikbaar rapport.

En tot slot, natuurlijk, argumenten en discussies kan iedereen overkomen, maar weten hoe ze intelligent te lossen en hoe u uw relatie te beschermen tegen elkaar valt, kan helpen bij het behoud van het paradijs van uw liefde en houd je relatie gezond .

Wat zijn uw suggesties over hoe je relatie problemen op te lossen met uw speciaal iemand? Deel uw gedachten in het commentaar hieronder.

Gelukkig blijven en houden van uw liefde!

(0)
(0)
Opmerkingen - 7
  0   1
Juli- 29, 2015 | 14:11:44 | later 1 uur

Een goed advies!

  0   0
Juli- 29, 2015 | 16:49:54 | later 3 uur

Ik hou van deze plek! Zo behulpzaam!

  5   2
Juli- 29, 2015 | 23:55:10 | later 10 uur

Ik hou van uw bericht

  4   1
Juli- 30, 2015 | 05:58:02 | later 16 uur

Ik hou ervan als mensen samen te komen en te delen gedachten. Geweldige site, keep up the good work!

  1   2
Juli- 30, 2015 | 13:38:30 | later 1 dag

Suggesties zijn geweldig!

  2   0
Juli- 30, 2015 | 14:24:42 | later 1 dag

hou tips!

  1   2
Juli- 30, 2015 | 20:00:19 | later 1 dag

Dit zijn enkele vrij goede tips. Ze moeten gezond verstand zijn, maar de meesten van ons hebben heel slecht communicatieve vaardigheden door de jaren heen ontwikkeld. Dank u voor het delen van deze!

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha