8 redenen ongelooflijk overtuigend FLIRT MEER 'met uw partner8 redenen ongelooflijk overtuigend FLIRT MEER 'met uw partner

Geen behoefte om enkel te flirt te zijn, en niet van plan te flirten met andere mensen! Flirten met je partner, of het nu je vriend of je man, houdt de passie en emotie in een relatie en het is een makkelijke manier om te laten zien dat, zelfs na al die jaren samen, ze nog steeds vinden elkaar aantrekkelijk. Dus vergeet niet de kunst van het flirten, gewoon omdat je samen een tijdje geweest ', en als u bemoediging nodig hebt, hier zijn acht goede redenen waarom je moet gedragen een beetje' meer flirterig met je partner:

1. Flirten houdt je relatie levend

Getrouwd en flirten? En 'het mogelijk? Verveling is de vijand van elke relatie op lange termijn en een beetje 'van flirten zal verveling op afstand te houden. Breek de gewoonte van het doen van dezelfde dingen dag na dag met een glimlach of een suggestieve knipoog naar hier en daar kennen, en houdt een element van verrassing en spontaniteit in je relatie.


2. Flirt toon uw liefde

Flirten hoeft niet openlijk suggestief te zijn; Het kan gewoon een show van genegenheid lief voor je partner dat je ze houdt nog steeds herinneren. Een lief kusje op de wang of smoothing haar om gewoon laten zien dat u de zorg zal helpen om de liefde levend.

3. Flirten laat zien dat je nog steeds aangetrokken tot uw geliefde

U niet wilt dat uw partner te denken dat het was pas toen hij jong was, dat aantrekkelijk was, zo laat hem dat hij nog steeds wat er nodig is om je heen gaat. Houd de passie en de vonk in leven is even belangrijk, zoals het altijd was, is er geen reden om nu te stoppen.

4. Flirten is leuk

Flirten is gewoon leuk, dus gewoon voor gaan. Plagen uw partner en zien wat het effect zal zo leuk als vroeger, vooral als blijkt dat hij nog steeds kan je niet weerstaan!

5. Flirten is goed voor zowel je ego

We moeten allemaal een ego boost van tijd tot tijd en, het maakt niet uit hoe hard het leven krijgt, als we weten dat iemand nog steeds vindt het mooi, dan is dat zeker om onze geesten op te heffen. Na een lange dag hard alleen te vinden dat je nog wilt elkaar, en dat je nog wilt spelen, zul je snel vergeten de ontberingen van de dag.

6. Flirt vertelt de wereld dat gij elkander liefhebt

Een beetje 'flirten in openbare shows overal om je heen, hoeveel je van elkaar houden. Het is inspirerend! Tonen niet alleen uw vrienden en familie hoeveel u zorg voor elkaar, geen slechte zaak voor uw kinderen om zowel te zien, binnen reden! En "goed voor hen om te zien vader en moeder te spelen, zo liefdevol.

7. Flirten kun je games te spelen zonder te spelen weg

Sommige mensen beweren dat ze ongelovigen, alleen maar omdat er meer opwinding in hun relatie. Flirten houdt het leuk en interessant, dus waarom ergens anders heen te gaan voor een beetje 'van opwinding toen je thuis hebt ?!

8. Flirten is een stap van de slaapkamer

Het beste wat te flirten met je partner is dat je al het plezier van flirten, de anticipatie van wat zou kunnen leiden tot een, gevolgd door een moment van onverwachte passie, maar met geen van de angst voor terugval en doe het wanneer je bent single. Een perfecte dosering van opwinding veilig met iemand die je liefde kan nooit kwaad!

Dus ja, hij is getrouwd en flirten is mogelijk en het is nog gezond en goed voor een relatie.

Heeft u flirten met je partner vaak?

Deel uw eigen relatie advies in de commentaren hieronder.

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 5
  3   0
Maart 29, 2015 | 19:07:47 | later 5 uur

U heeft een goede baan.

  4   2
Maart 30, 2015 | 02:29:53 | later 12 uur

Ԝhat, ik lees uw blog regelmatig. Uw schrijfstijl is geestig, keep it up!

  1   0
Maart 30, 2015 | 04:32:23 | later 14 uur

Nu wil ik flirten met mijn man meer, ik heb nog niet eens aan gedacht voordat, maar het is waar dat flirten met je partner nooit moet stoppen!

  1   2
Maart 30, 2015 | 08:18:14 | later 18 uur

Hеllo! Ik j ս st wilt u een enorme thumbѕ bieden om informatie gdeat ʏou hebben kreeg hier op dit bericht. Ik zal terugkeren naar uw site voor meer binnenkort.

  2   2
Maart 30, 2015 | 10:50:29 | later 20 uur

Prachtige relatie advies! Dank

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha