8 Ramdev Yoga houdingen om een ​​gezond leven te leidenHeb je ooit geprobeerd om gewicht te verliezen en mislukte jammerlijk? Ooit gewenst voor een lange tijd, mooi haar, maar niets werkte? Nou, we volledig inleven in u en zijn gekomen met de ultieme oplossing die zorg zal dragen voor uw lichaam, van top tot teen! Wat is ons geheime wapen? Je raadt rechts-yoga!

Als je in India woont, moet je hebben gehoord van Baba Ramdev! Hij is de man die yoga en hoofden een revolutie aan de massa. Speciale merk van Baba Ramdev yoga kunnen u helpen een leven dat vrij is van stress, angst en lethargie te leven. Als je wilt afvallen, volg een gezond dieet en follow-up met Baba Ramdev yogahoudingen. Of, als je toevallig je haar en nagels van slechte kwaliteit hebben, gebruiken producten die uw vlechten passen en blijven doen de poses die benadrukt.


Yoga posities van Baba Ramdev kan helpen alle aspecten van je leven. Zij zullen u ook helpen een gezonder leven en gelukkiger te leiden! Hier is een gids over alles wat u moet weten over Baba Ramdev Yoga.

Basisinstructies/Steps:

Je nodig hebt om een ​​paar dingen voordat u begint. Een schoon tapijt en een fles water moet voldoende zijn voor uw behoeften. Zorg ervoor dat je niet kleding die te strak zijn te dragen. Jeans zijn zeker niet aan te raden! Kiezen uit een comfortabele harembroek en een losse T-shirt.

Elk van de bewegingen die we gaan doen moet minstens drie keer per week worden gedaan. Je moet elke beweging een keer te houden voor 3-5 passages. Begin met de eerste zet voor elke oefening. Als je een beetje 'moeilijk te vinden, maak je geen zorgen! Veranderingen zijn er altijd om te helpen de overstap te vergemakkelijken. Als u denkt dat de verhuizing niet genoeg is uitdagend, kunt u proberen harder versies van het als goed. Het punt is om een ​​effectieve workout en goed voor je lichaam te hebben. In het geval dat je iemand bent die hoopt om sneller resultaten te krijgen, kunt u houden elkaar poseren voor ongeveer 5-8 ademhalingen. De herhalingen kan worden verhoogd met de tijd ook.

Vajrasana/Diamond Pose:

De Vajrasana of diamant vormen verhoogt de bloedtoevoer en energie voor alle secties van het bovenlichaam. De installatie is ontworpen door Baba Ramdev helpt de spijsvertering en uitroeit alle aandoeningen die leiden tot haaruitval.

 1. Ga op de knieën. Breng je benen onder je billen. Je moet rusten op je hielen.
 2. Houd je handpalmen op je dijen. Ze mogen niet naar boven, op dit punt.
 3. De rug moet recht zijn.
 4. Adem in en uit. Elke inademing en uitademing moet diep zijn.

U kunt deze positie gedurende minimaal 60 seconden vast te houden. Als je genoeg kracht, rekken tot 120 seconden. Herhaal dit zo vaak als je kunt. Hoe meer je doet, hoe beter het is voor je lichaam en haar.

Ardha Chandraasana:

Deze positie is bekend dat de belangrijkste onderdelen, zoals de dijen en billen en innerlijke toon. Er zijn veel vrouwen die hebben geklaagd dat hun billen niet worden afgezwakt. Als dit lijkt een probleem gebied zijn, overweeg dan deze geweldige pose aan uw laatste redmiddel zijn. Omdat deze beweging gaat om een ​​plotselinge, kunt u gemakkelijk calorieën en opgeslagen vet te verbranden in je heupen. Terug vet en love handles verdwijnen ook als u deze zet regelmatig te maken. Als je een dwarslaesie of een digestief probleem, niet deze positie helemaal betast.

 1. Blijf op de mat met een rechte rug. Breng je voeten bij elkaar.
 2. Breng je handen boven je hoofd en bij elkaar te houden de palmen. Strekken zo veel mogelijk, alsof je probeert aan het plafond te bereiken. Nu als je uitademt, buig zijwaarts. Vergeet niet dat in deze beweging, de ellebogen recht zouden moeten zijn. Geen buigen toestemming. Je bent zeker gaan een stuk op de dijen en vingers voelen.
 3. Vastklampen dit zo lang mogelijk. Ga terug naar de eerste positie na deze. Herhaal dezelfde positie aan de andere kant.

Badhakonasana:

De plaatsing Badhakonasana is geweldig voor uw dijen, evenals het hele lichaam. Wij richten de probleemzones en werken op de rug, tegelijkertijd. Degenen die lijden aan menstruele ongemakken of problemen met de spijsvertering moet deze beweging proberen.

 1. Zit op de yogamat. Strek je benen en houd ze voor je.
 2. Uw rug moet recht zijn. Probeer je benen niet te buigen.
 3. Laat nu je handen dragen en trek de benen binnenkant zodat uw hielen kunnen raken. Moet dicht bij elkaar. Als je de voeten en enkels te houden, breng je dijen op en neer alsof je een vlinder. Herhaal deze beweging zo vaak als je kunt. Hoe langer je kunt dragen, hoe beter voor je.
 4. De benen zijn dichter bij het bekken, hoe beter voor je lichaam.
 5. Duw jezelf niet wat er ook gebeurt. Deze stap kan alleen worden geperfectioneerd met tijd en efficiëntie. Flexibiliteit en tijd kunnen ook worden geteld.

Naar beneden toegekeerde Hond Pose/Adho Mukha Svanasana:

Deze pose zal alle stress en angst te doden en helpen ontspannen. Vanuit deze positie moet de kop te vallen, zal de bloedstroom aanzienlijk toenemen. Dit is de reden die wordt beschouwd als de ideale vormen voor je lichaam te ontspannen, evenals de toename van de haargroei.

 1. Sta op uw mat en plat te houden uw voeten. Uw rug moet recht zijn. U kunt handen op één van de zijden van het lichaam. Je handpalmen moet naar je dijen.
 2. Deze asana nodig heeft om normaal te ademen. Breng je lichaam naar beneden en het hoofd naar voren. Beide moeten coördineren met elkaar. Je moet de aarde onder ogen zien en de palmen van de handen moeten de mat raken.
 3. Breng het linkerbeen een beetje 'terug en voorzichtig rekken. Herhaal het proces met het andere been ook. Om je evenwicht te bewaren, moet u ervoor zorgen dat uw handen en voeten zijn in coördinatie.
 4. Nu ademen! Als je inademt, de buikcorrectie in je. Houd de beweging gedurende 60 tot 90 seconden.
 5. Terwijl je uitademt, terug te keren naar de eerste pose.

Ustrasana/Camel Pose:

Ustrasana is een grote vormen kunnen de bloedtoevoer naar de hersenen te verbeteren. Deze stap is aanbevolen door Baba Ramdev voor al die mensen die weinig haar en willen hun conditie te verbeteren. De verhuizing kan niet zo gemakkelijk om te doen, maar met de tijd, kunt u zeker verbeteren.

 1. Ga zitten op de mat en houd uw rug recht. De knieën moeten worden gebogen zodanig dat een hoek van 90 graden. Houd uw handen in het leven. De vingers dienen voor en duim moeten achterlopen.
 2. Nu diep inademen en buig naar achteren. Haast je niet door de installatie helemaal. Houd het traag.
 3. Houd je voeten aan de rechterkant met je rechterhand en de linkervoet met uw linkerhand. Hoe flexibeler je bent, hoe makkelijker het zal zijn voor u om de zolen van de voeten aan te raken.
 4. Houd deze positie voor de komende 30 tot 60 seconden. Adem zo normaal mogelijk. Je ogen moeten staren naar het plafond. Echter, dit alles hangt af van de mate van comfort. Als u problemen krijgt, forceer jezelf niet voor iedereen.
 5. Adem uit en beginnen met de locatie weer.

Kapalabhati Pranayam:

De Kapalabhati Pranayama is een eenvoudige ademhalingsoefening dat uw buikspieren, evenals de buik zal versterken. Ontworpen door Baba Ramdev, dit is de beste zet die je kunt doen om te blijven zonder stress en gewicht te verliezen. Zij tonen de maag en verbetert de spijsvertering tegelijk. De verhuizing is vrij eenvoudig en gemakkelijk te doen.

 1. Comfortabel zitten op het tapijt. De wervelkolom moet richten. Uw handpalmen moet worden op je knieën en je hoofd naar voren.
 2. Nu, als je uitademt, trek je buik en trek ze naar je ruggengraat.
 3. Wanneer uw buikspieren daadwerkelijk beginnen los te maken, zul je beginnen te ademen.
 4. Nu weer aanbestedende uw buikspieren en uitademen.
 5. De spieren van de maag moet de belangrijkste taak van duwen en trekken uit te spelen.
 6. U moet deze stap ongeveer 50 keer herhalen. Hoe meer je verhoging van de herhalingen, hoe beter je zult voelen.
 7. Zodra u klaar bent met dit soort ademhaling, bent u zeker gaan om een ​​gevoel van pijn in de spieren van de maag en buik voelen. U hoeft zich geen zorgen te maken dan ook, want dit is heel normaal.
 8. Als je toevallig een hartziekte of hernia hebt, hoeft deze functie niet.

Bron: Shutterstock.com

Brug stelt:

De pose van Bruid Setubandhasana lijkt te zijn een geweldige pose die toon je dijen, schouders en ab regio. Uw geest zal ontspannen zijn, zal je spijsvertering beter werken en strek de nek, op hetzelfde moment. Het zal zeker helpen om de bloeddruk te controleren.

 1. Liggen op de yogamat met je voeten plat op de vloer. Terwijl je uitademt, duw je bovenlichaam en hoofd tot hoofd van de grond.
 2. De hals en het hoofd moet op het tapijt, terwijl de rest van het lichaam zou moeten zijn in de lucht. Uw gevoel is meteen naar de grond met je knieën gebogen op bijna 90 graden.
 3. Om een ​​beetje 'meer steun te krijgen, zodat de handen naar beneden te duwen. Als je toevallig veel flexibeler zijn, draai je vingers onder de achterkant. Dit zal aan de rekken. Het is echter zeer belangrijk om te onthouden dat je niet moet gewond raken of meer dan het uitoefenen van te veel.
 4. In het geval heb je rug of nek verwondingen, deze zet is zeker niet aan te raden voor u.

Willow Pose:

Deze locatie is ideaal voor de buikspieren. Het is gemakkelijk om te doen en effectief ook!

 1. Sta rechtop en houd je armen aan uw zijde.
 2. Neem je linkervoet, buig de knie en plaats de enige rechterdij.
 3. Breng je handpalmen tegen elkaar voor de borst en houd voor 2 ademhalingen.
 4. Terwijl je inademt en uitademt, verbreed uw armen omhoog.
 5. Dan buig je bovenlichaam naar links. Adem in en zelf rechtzetten.
 6. Herhaal deze stap ongeveer 3-5 keer.
 7. Schakel zijkanten en herhaal zo vaak als je kunt.

Baba Ramdev yoga heeft duizenden mensen geholpen uit de hele wereld. Je moet het ook proberen!

Dit informatieve artikel? Deel uw opmerkingen bij ons in de commentaren hieronder.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha