8 PROBLEMEN elke dame PALE gezichten en hoe ze op te lossen8 PROBLEMEN elke dame PALE gezichten en hoe ze op te lossen

Laten we beginnen met te zeggen dat het is leuk bleek te zijn. Ja, dat klopt, de dagen dat hoe dieper de tan was, des te aantrekkelijker de persoon die leek te zijn lang verdwenen, en opgeruimd staat netjes voor hen. Sommige mensen zijn geboren bleker dan anderen, en er is niets wat ze kunnen doen, zelfs als ze proberen zo hard als ze kunnen. Maar waarom zou je zelfs proberen? Oké, je moet jezelf te zien met een kleurtje voor een tijdje ', alleen maar om een ​​soort van proberen een ander uiterlijk, maar het is nauwelijks de moeite waard en je zal echt zonnebrand te krijgen. Vergeet niet, bleke huid was een ware teken van schoonheid voor een zeer lange tijd, en de dames door de eeuwen heen heeft in hun zoektocht gaan tot het uiterste om geen donkerder, maar nog meer een bleke huid, zoals het gebruik van loodhoudende stof op hun gezichten, die fataal kunnen zijn, en zou arsenicum, met dezelfde fatale gevolgen. Toch hebben we, bleke gezichten we onze problemen dat niemand met een andere huidskleur waarschijnlijk begrijpen.

1. De flitser van de camera is niet een van je beste vrienden

Helaas, mensen de neiging om bleke spectrale beelden die een flitser nodig te kijken. Aan de andere kant is het leuk om jezelf te zien als een doorschijnende, buitenaards wezen. Het is leuk! U kunt ook uw vrienden beloven dat u een andere fotoshoot in het zonlicht, waar het geen flits nodig zal hebben. Het is juist goed is, na alles. Ook, als je weet dat de foto's zullen worden genomen, te vermijden die stichting met een hoge SPF, omdat het de neiging om een ​​witte gegoten in beelden te geven, omdat deze bases zijn ontworpen om UV-stralen te reflecteren.


2. Mensen toont overmatige zorg voor uw gezondheid

Iedereen heeft gehoord: "Oké, je ziet bleek?" Ten minste eenmaal, maar meer als een honderd keer Het is vervelend, waar, en het wordt saai, zodat u wat kunt besteden 'tijd om jezelf uit te rusten. hetzelfde met een aantal slimme comebacks op deze vraag hoe, bijvoorbeeld:. "Nee, ik ben geboren in dit prachtige" of "Wist u dat in de 16e eeuw vrouwen eigenlijk vergiftigd om bleker te kijken? Fair huid was cool! "

3. aderen laten zien door de huid

Dit, zoals sommigen van ons geloven, is eigenlijk een zegen in vermomming. Denk maar aan hoe gemakkelijker het is voor een verpleegkundige om een ​​bloedmonster te nemen, omdat de aderen zijn goed zichtbaar en dus makkelijker te vinden, bespaart een hoop pijn. Daarnaast is er een zekere aristocratische charme huid zo doorzichtig dat de aderen laten zien, vind je niet? Natuurlijk doen we. Dus, denk niet dat je huid zo bleek als ware het een gebrek, want het is een zegen.

4. huidirritatie zijn beter zichtbaar

Dit is een zeer vervelend probleem, zeker. Elke huid onvolmaaktheid opvalt meer over de bleke huid, want wit is de perfecte achtergrond voor alles. Naast het feit dat dankbaar voor de uitvinding van concealers, kunt u ook overwegen alle beauty tips voor een snelle deal met vlekken en plotselinge droge gebieden. Er zijn meer dan genoeg beauty tips op dit gebied, serieus, van de aloë vera sap avocado masker voor diepe hydratatie. Maak je keuze.

5. Je moet heel schaduw zijn

Hier is een andere zegen die een maximale bescherming tegen de zon factor vaak moet worden toegepast en blijf uit de zon is eigenlijk de beste bescherming tegen huidveroudering. Wij weten dat u dit weten in de diepte, maar je kunt krijgen geduwd aan de achterkant van je geest, op zoek naar de lichamen gelijkmatig gebronsd om je heen op het strand. Die gebruinde lichamen zal veel meer onderhoud nodig hebben in een paar jaar, dan je nodig zou hebben met ivoren huid jeugd wordt niet geraakt door de zon.

6. Wit en pastels zijn niet uw kleuren

Er is slechts één antwoord op deze mythe en het is een saai één - onzin! Iedereen kan elke kleur die ze willen dragen, ongeacht huidskleur. Om te zeggen dat iemand niet moeten dragen wit of lichtgeel, omdat ze lichtbruin is hetzelfde als zeggen dat ze niet moeten dragen bruin, vanwege hun haarkleur. Dus een witte jurk zal niet over een conflict met de huid, dus wat? In plaats daarvan zal het eruit zien als de engel, je bent. Ook moet je niet geloven dat iemand die je vertelt dat zwart is niet je kleur. Sommige mensen kunnen nooit tevreden met iets, toch?

7. Vet truc is brutaler in het licht leder

Sommige mensen beschouwen dit een ernstig probleem, maar kan gewoon niet hard genoeg voor lippenstift en oogschaduw kleuren ze willen kijken. In plaats van de uitgaven uur op jacht naar pastel make-up, waarom niet gaan voor het naakt kijken? En 'alle woede, en je kunt maken lippenbalsem echt werken voor u, als het subtiel gekleurd is. Aan de andere kant, heldere lippenstiften en smokey eyes zijn ook in dit seizoen, dus wees durven met make-up is niet echt een probleem.

8. Het is moeilijk om de juiste basis te vinden

Soms zelfs de lichtste schaduw van de stichting is te donker voor u. We weten! Maar dit is het probleem met de eenvoudigste oplossing: gewoon overslaan de stichting. Zorg goed voor je huid en glad, en geen fundament nodig is, zo simpel is het. De truc minder je gebruikt, hoe beter voor je huid toch, dus je hoeft niet wakker te liggen van dit. Daarnaast zijn er alternatieven voor de fundering, een fonds meer stof.

Er zijn een heleboel mensen zijn die niet opportuun om te zeggen nodig, schertsend, dat je ziet eruit als een vampier zonder zelfs maar te denken dat je eerder misschien al gehoord hebben dit en je hebt niet erg origineel geweest. Neem het als een compliment. Dames met mooie heldere huid zijn mooi!

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha