8 populairste Mehndi Tattoo DesignsMehndi is een onlosmakelijk onderdeel van de Indiase cultuur. Door zijn immense populariteit en zijn constante mix met verschillende culturen, zien we verschillende soorten mehndi. Maar Mehndi is niet alleen voor de handen, maar wordt ook gebruikt om tijdelijke tatoeages wereldwijd maken. Mehndi is eigenlijk een soort natuurlijke kleurstof en in tegenstelling tot een normale tattoo inkt, kan het geen kwaad de huid en veroorzaken pijn. Het is volledig gratis van pijnlijke processen. Dus als je wilt gaan voor een tattoo mehndi hebben we een aantal interessante ontwerpen te laten zien aan jullie allemaal:

Dit is geneigd te doen op de rug. Maak uw mouwen of halter top zien er cool met de bloemmotief. Het model is eenvoudig en geschikt voor vrouwen van alle leeftijden. Het is tevens volkomen veilig en pijnloos.


Dus het zou bruiden zijn - wil een aantal ontwerpen die de rug voor dat .u zou dragen zou kunnen verbeteren? Dan hebben we een goede optie om te proberen. Dit elegante ontwerp zal er geweldig uitzien op de bruiloft met zijn bloemen en pauw. Zelfs de kralen en Bindi toevoegingen maken het de ideale keuze voor diegenen die willen een beetje 'van schittering toe te voegen aan hun terugkeer. Ook, als u wilt, kunt u dit doen en houdt het tekenen van de kralen en stenen opzij. Dit ontwerp kan worden uitgebreid naar uw mehandi hand en zou heel mooi op elke bruid te zijn.

We meisjes houden van zeemeerminnen, niet wij? Dan hoe zit het proberen sommige tattoo ontwerpen Mermaids op je lichaam ook? U kunt dit ontwerp overal doen u wilt. Het is zeer vrouwelijk en zeker verrassen iedereen.

Wij houden van kettingen en wanneer we kunnen hebben met behulp van Mehendi, dus er is niets zoals het. Dit is voor degenen die willen iets nieuws te proberen en hebben hun nek met gekleurde tekeningen mooie ketting. Heel schattig, toch?

Een andere voor de rug. Dit is niet voor de zwakke verwarming. En 'vrij groot en heeft veel tekeningen en modellen ingewikkeld gemaakt. Maar een ding is zeker, dit zal de adem van iemand weg te nemen. De tattoo is gedaan met mehndi rood maakt dit project heel anders dan zwart mehndi die meestal wordt gebruikt om de tatoeage te maken.

Een ander ontwerp voor de rug, dit lijkt erg vrouwelijk en kan weggenomen worden door iedereen. Het project bestaat uit voornamelijk bloemmotieven dat dit echt geschikt voor iedereen te maken. Dit kan ook gedaan worden op de buik of onderrug ook.

Niet zeker van het doen van mehandi tatoeages op zijn rug? Probeer dan dit ontwerp op je handen. Dit zal een kleur toe te voegen voor de handen de hele tijd dingen eenvoudig te houden. Er zijn een heleboel kleine en ingewikkelde feit patronen. Het belangrijkste kenmerk is echter de kleine florale patroon in het midden van het project. Als u niet bekend bent met dit en willen iets eenvoudiger, probeer dan de volgende tekening.

Dit is echt gemakkelijk te dragen en zal er goed uitzien op iedereen. U kunt dit doen op de palm van de hand, op de achterkant van de nek of waar je wilt. Dit kan ook worden versierd met kleine steentjes en glitter. Hier de glitter zilver buis en kleine gouden stenen en roze worden gebruikt om het centrum van het ontwerp te versieren.

Afbeeldingen: Google, Pinterest

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha