8 oorzaken van donkere kringen U moet zich bewust zijn vanNiemand wil uiteindelijk uitzien als een reuzenpanda! Helaas, donkere kringen lijken te zijn uitgegroeid tot een onderdeel van het dagelijks leven voor velen. De meeste mensen schrijven die poelen van donkere kringen om verschillende redenen, variërend van vermoeidheid, gebrek aan slaap voor de verlichting van het computerscherm. Maar voordat we geven u de exacte oorzaken, proberen we u een korte precies wat ze zijn en mythen verbonden aan hen te geven.

Wat zijn donkere kringen?

Donkere kringen zijn de blauwachtige zwarte patch halve maan die zich vormt onder onze onderste oogleden. Donkere kringen je er ouder, ziet er moe uit, benadrukte, ziek, depressief en gewoon slecht. Er is een gemeenschappelijke mythe dat donkere kringen worden gevormd pas na een bepaalde leeftijd. Maar de waarheid is dat als je de hele nacht studeren, de volgende ochtend bent u zeker om die lelijke borden zwarten vinden onder je ogen. Wat zijn de oorzaken donkere kringen?


Veelvoorkomende oorzaken van donkere kringen:

Er kunnen verschillende redenen zijn voor het optreden donkere omgevingen, een aantal van de oorzaken zijn:

Genetica:

Bron: Getty

De schuld op je ouders? Nou, het is waar. Donkere kringen zijn erfelijk en onderzoek toont aan dat de genetica een belangrijke rol speelt in de passage door de donkere kringen in de volgende generaties.

Veroudering:

De huid rond de ogen is delicaat en subtiel en, naarmate we ouder worden, de huid wordt dunner. De dunne huid maakt de bloedvaten meer prominent.

Slechte gewoontes:

CC licentie (BY) flickr foto gedeeld door Felix Leupold

roken en alcoholgebruik dan kan leiden tot donkere kringen te prominent. De overmatige rook maakt de bloedvaten lijken meer op de voorgrond, waardoor donkere kringen. En, natuurlijk, is een no-brainer dat roken en alcoholconsumptie geen wonderen doen voor uw gezondheid. Probeer ook cafeïnehoudende dranken te vermijden.

Voedingstekorten:

CC licentie (BY) flickr foto gedeeld door Mike McCune

Slechte voeding en dieet kan ook leiden tot donkere kringen. Als uw dagelijkse voeding niet over de nodige dosis vitaminen en essentiële voedingsstoffen, bent u waarschijnlijk donkere kringen rond de ogen hebben.

Vermoeidheid en gebrek aan slaap:

Onvoldoende slaap resulteert vaak in donkere kringen onder de ogen. Het is een bekend feit dat gebrek aan slaap maakt je huid er bleek waardoor de donkere kringen meer op de voorgrond. Garandeert niet dat je een minimum van 8 uur ononderbroken slaap.

Verwijder in geen oogmake-up:

Bron: Shutterstock

Als u houdt van oog make-up, zodat je te ontdoen van het voor het slapen gaan. Spoel de ogen met een goede reiniger, je gezicht wassen om overtollige olie en vuil te verwijderen, en follow-up met een lichte moisturizer. Net voor het slapen gaan, gebruik maken van een goede kwaliteit ooggel dat de ogen te kalmeren tijdens de slaap.

Hormonale veranderingen:

CC licentie (BY SA) flickr foto gedeeld door Thomas Pompernigg

De stadia van de zwangerschap, na de zwangerschap en de menstruatie kan veel hormonale veranderingen in je lichaam veroorzaken. Veranderingen doodgeknuppeld met een hele reeks van veranderingen in levensstijl kan leiden tot stress en leidt tot donkere kringen onder de ogen.

Uitdroging:

CC licentie (BY) flickr foto gedeeld door Breville USA

Als je niet 8 glazen water te drinken om je lichaam gehydrateerd elke dag, is het waarschijnlijk dat je donkere kringen onder de ogen zal hebben.

Dit zijn de 8 meest voorkomende oorzaken van donkere kringen onder de ogen.

Andere factoren: Allergieën zijn ook een belangrijke oorzaak van donkere kringen. In deze gevallen, raadpleeg dan een dermatoloog. Het nemen van multi-vitamines kan ook helpen voorkomen donkere kringen. Verstopte neus kan hetzelfde probleem veroorzaken, als de aderen rond de borsten worden verduisterd. Mentale stress heeft de neiging om een ​​donkere huid zijn ook. Vermindering van de niveaus van stress en te ontspannen. Ontspannend maakt de huid gezond en jong. Bloedarmoede door ijzertekort kan een blauwachtige tint onder de ogen veroorzaken. Ook niet in uw ogen wrijven als het allergieën kunnen veroorzaken.

Hoop dat je dit artikel aandacht voor de belangrijkste oorzaken van donkere kringen is informatief. Laat een reactie.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha