8 onverwachte bijwerkingen van Neem TablettenU Neem tabletten? Denk je dat het zal uw gezondheid ten goede komen op een geweldige manier? Nou, er is iets wat je nodig hebt om te bereiken. In tegenstelling neem bladeren, neem tabletten zijn niet gezond of nuttig zijn als ze lijken.

Vraagt ​​u zich af waarom? Deze post met de bijwerkingen van neem tabletten; En kijk uit, ze zijn niet ernstig. Lees verder om meer te leren.


Schadelijk voor zwangere vrouwen:

Tabletten neem kan schadelijk zijn voor zwangere vrouwen. Een studie heeft aangetoond dat neem schadelijke effecten zoals toxiciteit van bloed naar de foetus na consumptie veroorzaken. Daarom moeten zwangere vrouwen voorkomen dat neem tabletten om een ​​miskraam te voorkomen. Zogende moeders worden ook geadviseerd om de consument tablet neem ontwijken.

Oorzaak van kindersterfte dood:

Neem supplementen kunnen zuigelingsdood veroorzaken, hoewel een kleine dosis supplementen neem wordt toegekend. Probeer nooit om het kind elke neem product te geven voor de behandeling van koorts. Neem dezelfde verbindingen die aspirine syndroom van Reye bij kinderen kunnen veroorzaken. Sommige van de bijwerkingen in de studie waren prikkelbaarheid, braken, diarree, lethargie, hersenen problemen, en in ernstige gevallen zelfs coma.

Oorzaak maagklachten:

Neem tabletten, wanneer verbruikt, kan maagklachten, zoals diarree veroorzaken. Dus mensen met een slechte spijsvertering, mag geen supplementen van neem nemen. Sommigen gebruiken om de spijsvertering te verbeteren, maar in veel gevallen is waargenomen dat zij profiteren van neem. In plaats daarvan, ze last hebben van maagklachten. Als je de inname kan beperken, kunt u complicaties te voorkomen.

Overdosering kan giftig zijn:

Mensen met een voorgeschiedenis van nierproblemen of leveraandoeningen moeten weg van tabletten van neem blijven als de actieve ingrediënten van neem giftig voor hen kan zijn. Vermijd langdurige inname van neem. In sommige gevallen is het gebruik op korte termijn vertoonden bijwerkingen.

Interfereert met de bloedsuikerspiegel:

Neem kunnen interfereren met suiker in het bloed vóór of na de operatie. Dus voor een succesvolle operatie best voorkomen met twee weken voor de operatie. Wanneer de operatie is gerelateerd aan de transplantatie van organen, dan is de consumptie van tabletten neem kan de immunosuppressieve ineffectief, die wordt gegeven orgaanafstoting te voorkomen. Mensen met diabetes moeten niet tabletten van neem nemen.

Vermoeidheid:

De meest voorkomende bijwerking van tablet neem is vermoeidheid. Als je ziek bent, dan is de mate van vermoeidheid kan verhogen naar een hoger niveau als je een tablet neem verbruikt. Neem heeft de neiging om je moe voelt en dus als u meer dan de voorgeschreven hoeveelheid tabletten in te nemen neem, zal niet in te gaan door de dag zonder een dutje kunnen.

Gevaarlijk voor auto-immune patiënten:

Neem staat bekend om zijn toenemende immuniteit. Maar mensen, die lijden aan auto-immuunziekten, kan in gevaar als ze verbruiken neem tabletten. Dus mensen die multiple sclerose, artritis, lupus en andere ziekten moeten supplementen van neem voorkomen.

Leidt tot onvruchtbaarheid:

Neem heeft een ander neveneffect dat onvruchtbaarheid bij mensen kunnen veroorzaken. Neem wordt veel gebruikt in de vervaardiging insecticiden en pesticiden ter voorkoming van de groei van insecten op de planten. Tabletten neem kan het immuunsysteem van het lichaam te verhogen boven het normale niveau, die nuttig zijn voor sommige mensen kan zijn om te stijgen, maar degenen die van plan zijn voor een kind moet niet voor gaan. Kan het proces van voortplanting te stoppen. Er wordt gezegd dat neem is gebruikt als anticonceptivum in oude tijden. Vanwege deze eigenschap is neem ook gebruikt om abortus induceren.

Dus zelfs als de neem goed voor de gezondheid wordt beschouwd, zijn tabletten mogen alleen worden gebruikt op voorschrift als een overdosis tabletten neem bijwerkingen veroorzaken en kan ook andere ernstige complicaties.

Bent u zich bewust van de andere bijwerkingen van neem tabletten? Met ons te delen in de commentaren hieronder!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha