8 ongelooflijke voordelen voor de gezondheid en het gebruik van bittere pompoen sap

FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Mei 14, 2015 Admin Schoonheid 0 33


Bittere pompoen of Sopropo, een lid van de familie Cucurbitaceae, is een groente functioneel goed bekend in Aziatische landen. En 'bekend om zijn geneeskrachtige eigenschappen culinair gebruik, de gezondheid en. Hoewel velen van ons niet van de smaak of maak gezichten naar hem (zoals ik), deze groente is vol voedingsstoffen.

De kleur, de bittere smaak van bittere pompoen sap gewonnen uit deze groene pompoen heet bittere pompoen sap en is rijk aan vitamine C, K en B9 met mineralen zoals kalium, zink, fosfor, enz. De voedingswaarde van dit sap maakt een natuurlijke en de ideale oplossing voor mensen die lijden aan diabetes, hart- en vaatziekten, overgewicht, huidproblemen etc.


Deze pompoen kleur groen is een winkel huis van antioxidanten en essentiële voedingsstoffen en wordt gebruikt in plantaardige curry's, augurken, pillen, sappen, enz. Consumeer een glas bittere pompoen sap per dag kan wonderen doen om de gezondheid te verbeteren en goed algemeen welzijn van een individu.

Hoe doen bittere pompoen sap?

Firma, moet onrijpe bittere kalebassen groene kleur worden geselecteerd om bittere pompoen sap te maken en moeten worden bewaard op de juiste temperatuur op de snelheid waarmee zij toekomen verlagen. Rijp, geel en oranje kleur bittere meloenen moeten worden vermeden omdat ze te bitter voor consumptie. Pompoenen geselecteerde moet grondig worden gereinigd onder koud water en vleeswaren, de-zaad en ondergedompeld in zout water gedurende een half uur voor de voorbereiding van het sap om de bitterheid te vermijden. Deze gesneden stukken moeten worden geslagen in een centrifuge en gezeefd te extraheren het sap van bittere pompoen zuiver, gezond en vers. Dit sap kan rauw of gemengd met andere ingrediënten zoals limoensap, ui sap, groene appels, komkommers, enz. Voor het creëren van natuurlijke remedies voor de behandeling van verschillende gezondheidsproblemen worden gegeten.

Voordelen voor de gezondheid van bittere pompoen sap:

Diabeteszorg: Dit sap bevat plantaardige insuline genaamd hypoglykemische verbinding die lagere bloedsuikerspiegel in de urine en het bloed helpt, is het probleem van resistentie tegen insuline en regelt de niveaus van insuline in het lichaam van diabetes behandeling dienovereenkomstig.

Boeit natuurlijk: Regelmatige consumptie van deze drank verbetert het uithoudingsvermogen en energie niveaus van de persoon en verbetert slaappatroon.

Verhoogt de immuniteit: Het aanwezig zijn in dit sap antioxidanten helpt bij het bestrijden ziekte en infectie effectief, en helpt om het immuunsysteem te versterken en zorgen voor de gezondheid en het algemeen welzijn van het individu.

Verbetert de gezondheid van het hart: De fytonutriënten en antioxidanten in het sap van bittere pompoen bevordert gezond hart en longen van een individu, maar ook om de circulatie van bloed door het lichaam en effectieve behandeling van astma, bronchitis, faryngitis bevorderen enz

Zuivert het bloed: De antimicrobiële eigenschappen en anti-oxidanten hulp van bittere pompoen sap voor de behandeling van huidproblemen, bloedziekten, duidelijk giftige stoffen uit het bloed en dat reinigen en verder verbetert de circulatie van het bloed door het hele lichaam. Het helpt om problemen zoals jeuk veroorzaakt door toxicose, huiduitslag, acne, psoriasis, kookt het bloed en zelfs remt de groei van kankercellen in het lichaam.

Verbetert de spijsvertering: Deze drank is een natuurlijke detoxifier en effectief, en wist de lever, de maag en het bloed van de giftige stoffen die ziektes veroorzaken en verbetert de darmen en nieren voorwaarden. Helpt bij de behandeling van maagklachten, cholera, palen, toxemia, verlichting van pijn jicht en alcoholvergiftiging, etc.

Bevordert gewichtsverlies: De antioxidantia die in het sap van bittere kalebas ontgiften van het lichaam, het verbeteren van de gezondheid van het spijsverteringskanaal en de stofwisseling, waardoor gewichtsverlies bevorderen, behandeling van obesitas en de accumulatie van vetcellen boven remmen in het lichaam.

Verbeter gezichtsvermogen: De hoge niveaus van vitamine A en beta-caroteen in bittere pompoen sap helpt bij het verbeteren van het gezichtsvermogen en behandeling van oogproblemen, natuurlijk.

Kijk Uit:

Ondanks dat het een zeer gezonde drank, moet bittere pompoen sap worden verbruikt slechts in kleine hoeveelheden elke dag als deze drank kan misselijkheid en buikpijn veroorzaken, als verbruikt in grote hoeveelheden. Zwangere vrouwen moeten voorkomen dat het drinken van teveel sap van bittere pompoen zo heeft eigenschappen om de baarmoeder te stimuleren en daarom kan pre-mature weeën veroorzaken. Vermoedelijk een ideale oplossing voor de behandeling van diabetes, deze drank moet echter worden verbruikt op doktersadvies en aanwijzingen voor diabetische patiënten die geneesmiddelen die antidiabetica omdat de dosering van het geneesmiddel volgens de consumptie moet worden gewijzigd van bittere kalebas sap.

Met deze geweldige eigenschappen, moet bittere pompoen sap niet worden genegeerd. Hoewel de smaak bitter kan zijn, heeft grote geneeskrachtige waarden die helpen om je gezond te houden. Dit sap helpt ook om uw lichaamsgewicht te houden. Afscheid te nemen van al die energie drankjes en onderhouden van een goede gezondheid met natuurlijke sappen die veilig en vrij van chemicaliën zijn.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha