8 Ongelooflijke Blueberry Gezichtsmaskers voor een stralende huidBosbessen zijn een zeldzaam fruit in India. Ze zijn vooral te vinden in de VS en Europa, en daarom zijn meestal gericht kant in ons land. We missen veel van deze kleine bessen! Niet alleen omdat ze zijn heerlijk, maar ook omdat ze een wonder voor onze huid.

Voordelen van bosbessen:

  • Ze zijn rijk aan vezels en vitamines - A en C.
  • Bessen zijn gekend hoog in antioxidanten en voedingsstoffen te zijn. Bosbessen zijn wonderbaarlijke vruchten voor acne, vlekken, puistjes en een onregelmatige teint zelfs.
  • Bosbessen normaliseren het oliepeil van de huid aan een hoog punt. Dit speelt een belangrijke rol in het behoud van een gezonde huid.
  • Bosbessen zijn rijk aan vitamine C die helpen versterken de bloedvaten, dan repareren gebroken haarvaten en "spataderen" onder de oppervlakte van de huid.
  • Bosbessen te voorkomen dat veroudering, want ze hebben een hoog gehalte aan antioxidanten die de huid geeft een fris, jong en stralend.

CC licentie (BY) flickr foto gedeeld door Ida


Hieronder staan ​​een aantal heerlijke recepten voor blueberry gezichtsmaskers:

Blueberry is natuurlijk het gemeenschappelijk ingrediënt!

Bosbessen Nourishing Mask:

CC licentie (BY) flickr foto gedeeld door Drew Coffman, cc licentie (BY) flickr foto gedeeld door Cotton Oil

¼ kopje bosbessen gemengd met een eetlepel olijfolie en honing. Li mix tot een gladde massa. Solliciteer voor 20 minuten en spoel af met warm water.

Bosbessen en yoghurt:

CC licentie (BY SA) flickr foto gedeeld door Alpha

Meng de bosbessen tot een gladde massa. Voeg de puree in Griekse yoghurt - Deze yoghurt wordt gefilterd door een kaasdoek of een filter dat wei verwijdert en geeft u een consistentie die tussen yoghurt en kaas. Heeft de karakteristieke smaak van zuur. Dit masker zal werpen af ​​beschadigde laag van de opperhuid. Passen op het gezicht gedurende 20 minuten. Wassen met koud water.

Cranberry en Aloe Mask:

CC licentie (BY) flickr foto gedeeld door Clyde Robinson

Dit masker is zeer geschikt voor de behandeling van donkere kringen.

Neem wat bosbessen en voeg koud aloë vera gel. Mash samen en licht schar onder je ogen. Verwijder met warm water.

Blueberry en Lemon Mask:

CC licentie (BY) flickr foto gedeeld door Essie

Dit masker is zeer geschikt voor de vette huid.

Blend 4 veenbessen samen met haver poeder, amandelen en vers citroensap. Breng het masker op je gezicht voor 15 minuten en spoel af met warm water.

Acne gevoelige huid:

CC licentie (BY SA) flickr foto gedeeld door craig Cloutier, cc licentie (BY) flickr foto gedeeld door Steven Jackson

Bosbessen Pureer met een snuifje kurkuma en citroensap. Passen op het gezicht gedurende 20 minuten en spoel af met warm water.

Anti-Aging Skin blueberry masker:

Klop 1/4 kopje bosbessen, 1/4 theelepel vitamine E, aloë vera, olijfolie en honey.1/4e kopje droge haver olijfolie en een theelepel gemalen aarde Fuller's. Bosbessen, vitamine E, olijfolie en honing zijn krachtige antioxidanten. Deze combinatie met vitamine C in de bessen is uitstekend voor huidveroudering. Zorg ervoor dat het masker net voordat je het nodig hebt mengen. Gebruik alles in één keer.

Blueberry Toner:

CC licentie (BY SA) flickr foto gedeeld door Alba Endico

Dit masker is zeer geschikt voor het verkrijgen van een egale teint.

Gebruik dit masker niet te houden. Onmiddellijk gebruiken. Meng bosbessen gestoomd en afgevlakt met yoghurt. Li elkaar komen. De koelkast om het masker voor consistentie die u wenst in te stellen. Passen op het gezicht gedurende 20 minuten. Wassen met warm water.

Spa Blueberry Mask:

Meng 2 eetlepels elk van rozenwater en honing. Voeg wat blauwe bessen gemengd/verpletterd samen met 1 eetlepel witte klei/het grootste deel van de grond/maïzena. Passen op het gezicht gedurende 20 minuten en spoel af met warm water.

Dus erg verleidelijk toch? De volgende keer dat je plaatst een bosbes eet een beetje ', maar zorg ervoor om een ​​aantal van deze prachtige maskers te redden!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha