8 Natural Foods om in een dieet voor kankerpatiënten omvattenEen gezond en voedzaam dieet voor kankerpatiënten is zeer belangrijk en speelt een grote rol bij het herstel. Tijdens de behandeling, het eten van de juiste soort dieet helpt om een ​​positieve houding en sterk te houden. Een voedzaam dieet bestaat uit verse groenten en fruit. Ze bevatten veel chemische stoffen die het herstel versnellen. Hier is een lijst van voedingsmiddelen die u kunt opnemen in uw dagelijkse voeding. Raadpleeg uw arts voordat waaronder deze voedingsmiddelen in het dieet.

Ideaal dieet voor kankerpatiënten:

Dieet grafiek voor kankerpatiënten moet worden verrijkt en gunstig voor de gezondheid. Behandeling van kanker is moeilijk en veroorzaakt veel bijwerkingen. Sommige van de bijwerkingen zijn haaruitval, braken, buikpijn, droge mond, zwakte en gewichtsverlies.


Een ideale voeding voor kankerpatiënten zal helpen bij de bestrijding van deze bijwerkingen en ook de snelheid van het herstel van een kankerpatiënt. Het beste van de ingrediënten die anti kanker zijn te vinden in natuurlijke voedingsmiddelen.

  1. Eieren zijn een rijke bron van vitamine B, D, E en eiwitten. Het gehalte aan selenium in eieren is bekend dat de bijwerkingen van chemotherapie te verminderen. Het kan leiden tot misselijkheid, haaruitval, buikpijn en zwakte te verminderen.
  2. Gember is een plant die veel voordelen voor de gezondheid heeft. Er zijn bijwerkingen van gember te eten. Patiënten die gember hebben voordat chemo behandeling rapporteerden minder gevoel misselijk.
  3. Acai bes is rijk aan anti-oxidant eigenschappen. Deze kleine bessen worden gebruikt naast kanker verschillende andere ziekten. Een enkele berry heeft 11 keer meer antioxidanten van een appel.
  4. Pepermunt is een goede kruid aan het verminderen na-effecten van de behandeling van kanker. Verlicht één van droge mond en misselijkheid. Het verlicht ook angst. Controle misselijkheid helpt uitdroging te voorkomen.
  5. Soja is rijk aan eiwitten en oestrogeen. Onderzoek heeft aangetoond dat soja helpt de grootte van tumoren bij patiënten met borstkanker. Heeft een ingrediënt genaamd geinstein die zeer giftig voor kankercellen. Kankercellen stoppen vermenigvuldigen en eigenlijk desintegreren. Echter, een ding in gedachten te houden is dat soja niet voor iedereen geschikt kan zijn.
  6. Verse groenten, zoals bonen, linzen, bonen en erwten zijn rijk aan vitamine B. Ze helpen bij de genezing en reparatie van cellen. Ze zijn ook goed voor het versterken van het immuunsysteem. Verhoging van de rode bloedcellen en het versnellen van herstel.
  7. Karnemelk is de beste probiotische. Het heeft meer dan 100 heilzame enzymen. Deze enzymen helpen om te vechten tegen infecties en ook versterking van het immuunsysteem. Er zijn veel antilichamen in de karnemelk die beschermen tegen verkoudheid en hoest. Het heeft ook anti-kanker eigenschappen.
  8. Verse groene bladgroenten zijn blad- en vitamine B in hen. Ze kunnen effectief zijn in de strijd tegen de schadelijke effecten van kanker en de behandeling zijn. Ze zijn ook rijk aan calcium en daarom versterkt botten en helpen cel reparatie.

Conclusie:

Voor het vervangen van een deel van het dieet, moet u bespreken met een voedingsdeskundige. Echter bovenstaande ingrediënten heeft geen schade aan kankerpatiënten veroorzaakt. In feite zijn veel kankerpatiënten artsenraad natuurlijke voedingsmiddelen. Natuurlijke verse voedingsmiddelen worden geladen met vitaminen en mineralen die het lichaam te verrijken. Ook werd waargenomen dat het lichaam van een kankerpatiënt absorbeert deze vitaminen en mineralen uit natuurlijke voedingsmiddelen. Natuurlijke voedingsmiddelen zoals groene bladgroenten, tomaten, wortelen en bonen zijn bekend om te helpen bij de behandeling van de ziekte. De medicijnen voor kanker effectiever zijn met een natuurlijke dieet programma.

Ik hoop dat je dit artikel nuttig. Vermijd het verlaten van een reactie!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha