8 Mythen en HAIR 'MOETEN Stop Believing8 Mythen en HAIR 'MOETEN Stop Believing

Vandaag laten we verdrijven enkele mythes van haar je hebt, waarschijnlijk bedrogen te geloven. Er is zo veel informatie over gezond haar tips in tijdschriften, boeken en online, dat soms, kunnen we verward voelen en zich afvragen wat dingen zijn in feite waar is en wat is totaal onjuist en onnauwkeurig belachelijk ... Laten we eens kijken naar een aantal mythes haar hardnekkige je moet stoppen te geloven:

1) Snijd vaak om haar te laten groeien sneller

Een van de mythen van haar zeer populaire staten de noodzaak om regelmatig te snijden de sluizen om je haar sneller groeien. Dit is volstrekt onjuist! Ja, snijd het haar kan zeker maken uw sloten er gezonder en kan u helpen zich te ontdoen van gespleten haarpunten, maar normale positie niet de groei van de sluizen te versnellen, omdat haar groeit uit de wortels en niet het einde; Daarom, om het haar sneller groeien, kunt u gebruik maken van maskers haargroei en haar behandelingen te maken.


2) Op een gegeven moment stoppen met groeien haren

U hebt waarschijnlijk gehoord deze mythe voor haar: het haar stopt met groeien op een bepaald punt, wanneer het zijn maximale lengte heeft bereikt. Dit is volstrekt onjuist! Je haar zal blijven groeien, maakt niet uit hoe je wilt groeien. Als je een goede verzorging van uw sloten, u zich aan uw gezonde voeding en zorg ervoor om af te houden gespleten haarpunten, je haar kan langer en langer en langer te groeien, maak je geen zorgen!

3) Als u dezelfde shampoo en conditioner gelijk de hele tijd, op een bepaald punt te gebruiken, zal deze producten te stoppen met werken.

Deze mythe haar klinkt als een absolute waarheid, maar het is volkomen onjuist. Het draaien van de shampoos en conditioners de hele tijd, niet je haar lichter en glanzender. Natuurlijk, als werd besloten, op een gegeven moment, om het haar te kleuren, dan, waarschijnlijk, zou het zinvol zijn om uw shampoo en conditioner geschikt voor je haar nieuwe zorgen - zonder twijfel, een formule heeft vochtinbrengende en reparatie Ik heb 't pijn. Maar, als u al uw haarproducten "hulst graal" en u houdt ze met behulp van, houd dan doen hebt gevonden, hoeft u niet te veranderen regelmatig om goede resultaten te krijgen!

4) Spoel je haar met ijswater aan de sluizen glanzender te maken.

Deze mythe klinkt als een echt koopje. We hoorden over deze schoonheid tip zo vaak: ijswater zal je haarschubben dicht te maken, waardoor het haar glanzender en gezonder uitziend. Deze informatie is onjuist! Het haar kan reageren koud of warm, omdat het haar niet is gemaakt van levende cellen. Producten die echt kan je haar glanzender en gladder zijn haren oliën, crèmespoeling op basis van siliconen, maskers en haarproducten voor haar styling.

5) Neem de grijze haren grijs haar zal laten groeien op deze plek.

Heb je ooit gehoord dat als je rukken uit een grijze haar, dan, een, twee, drie of meer grijze haren groeien op deze plaats? Nou, dit is absoluut verkeerd. Plukken grijs haar zal meer grijze haren niet te maken, maar wat het kan doen, is irriterend voor de huid van de hoofdhuid! Daarom, als je begint met grijze haren op je hoofd ziet, zou uw beste weddenschap zijn om een ​​kleine hoeveelheid haarverf gebruiken om het te verdoezelen.

6) Bepaalde producten kan gespleten haarpunten te behandelen.

We vragen vaak: "Hoe zich te ontdoen van gespleten haarpunten?!" ... En wordt ons verteld dat sommige producten kunnen genezen! Nou, wat 'moisturizers en haarproducten voedingsstoffen kan voorkomen dat gespleten haarpunten, maar zal niet in staat zijn om u te helpen zich te ontdoen van hen te krijgen, en kunnen deze producten niet te behandelen voor haar gespleten haarpunten! Als je wilt dat je haar er gezond en je wilt splitsen te houden eindigt bij de baai, dan, zorg ervoor om te hydrateren en voeden de sluizen, snijd de uiteinden om de twee maanden.

7) Als je hoofdhuid vettig - overspringen conditioner

Het lijkt misschien dat dit haar mythe maakt veel zin, maar in werkelijkheid is het nog slechts een mythe! Vettigheid van de hoofdhuid wordt veroorzaakt door overproductie van talg, conditioner heeft niets te maken met het. Het is echter raadzaam conditioner all-over passen, is alleen de lengte van het haar, het vermijden van de wortels. Probeer ook met behulp van droge shampoo om het haar vettigheid op afstand te houden.

8) Hoe om zich te ontdoen van roos? Roos kan worden verminderd door koppelverkoop uw haar up!

Bind je haar geen invloed op uw roos, kon alleen maar helpen, of andere manier om het te verbergen. Roos kan worden veroorzaakt door meervoudige problematiek van de hoofdhuid en, als je wilt om zich te ontdoen van te krijgen, vraag dan uw arts om advies of gebruik roos shampoo en haar behandelingen.

Nou nu dingen zijn veel duidelijker geworden! We verdrijven een aantal van de mythen van haar erg populair en kan zorgen voor onze sluizen.

Kent u andere lichte haren moeten we allemaal stoppen met het geloven? Voel je vrij om je gedachten te delen in de commentaren hieronder.

Blijf mooi!

(0)
(0)
Opmerkingen - 12
  3   0
Maart 30, 2015 | 13:43:29 | later 4 uur

Bedankt voor het geven van ons zo'n prachtige suggesties! Maar ik ben het met nummer 1. End Ja snijden haar niet van de groei van het haar te versnellen, maar ja, als je niet je haar knippen, moet u verdelen en gespleten haarpunten maak je haar er ongezond en ook de groei van het haar te vertragen, want het is helemaal dood aan de uiteinden! En ik heb ook meegemaakt. Toch dacht om mijn ervaring met anderen te delen. Nogmaals bedankt.

  1   0
Maart 30, 2015 | 19:18:03 | later 10 uur

Ik ben zeer gewaardeerd voor deze site. Het is een educatief onderwerp. Ik woon een heleboel 'om een ​​aantal problemen op te lossen. De mogelijkheden zijn zo ongelooflijk en de aard van de operatie zo snel. Ik denk dat het een hulp voor u allen zijn.

  0   2
Maart 31, 2015 | 00:44:29 | later 15 uur

Wow, dat was behoorlijk intrigerend. Inspirerend, zo effectief. Dank u voor het delen van deze inspirerende ervaring met ons. Groot blog, gefeliciteerd!

  3   0
Maart 31, 2015 | 02:54:15 | later 17 uur

Ik ben heel blij om te gaan door middel van dit rapport .. heel erg bedankt voor het geven van ons gaan door middel van information.Wonderful prachtig. Ik herken deze set.

  0   1
Maart 31, 2015 | 08:59:28 | later 23 uur

Wow, dat was behoorlijk spannend. Inspirerend als goed. Dank u voor het delen van deze inspirerende ervaring met ons. Geweldige site, goed gedaan!

  3   0
Maart 31, 2015 | 13:53:18 | later 1 dag

We vaak niet echt opgezet weblogs, maar ik zeg dat dit op te zetten individueel eigenlijk dwong me om dit te doen! substantieel uitstekende bericht

  2   1
Maart 31, 2015 | 14:42:39 | later 1 dag

Uitstekende weblog! Oprecht Ik hou van hoe eenvoudig op mijn ogen en de informatie is eigenlijk written.I persoon af hoe goed ik kan worden wanneer een nieuwe post is geweest created.I've geabonneerd op uw RSS-feeds, moet je de truc doen! Goede dag!

  3   0
Maart 31, 2015 | 22:15:25 | later 1 dag

U stelt de weblog is echt goed geschreven en zeer leerzaam veel dank voor de prachtige berichten |

  0   1
April 1, 2015 | 01:38:37 | later 1 dag

Deze tips zijn gewoon geweldig!

  3   2
April 1, 2015 | 05:36:24 | later 1 dag

Ik meteen grijpt uw ​​rss zoals ik uw e-mail abonnement hyperlink niet kunt vinden of nieuwsbrief service. Heeft u? Vriendelijk laat het me weten, zodat ik U mag alleen te registreren. Dank u.

  4   2
April 4, 2015 | 07:44:16 | later 4 dagen

Goede tips! Dank

  4   2
April 4, 2015 | 14:39:55 | later 5 dagen

Zeer goede website! Ik uren browsen ...

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha