8 mooiste plekken in de wereld voor huwelijksreis8 mooiste plekken in de wereld voor huwelijksreis

Na alle stress van het plannen van de bruiloft perfect, elke paar verdient een ontspannen vakantie alleen voor hun huwelijksreis. Het is waarschijnlijk de belangrijkste feestdag die je samen hebt, dus je wilt dat het goed zijn. Er zijn veel keuzes als het gaat om het kiezen van uw huwelijksreis bestemming; je zou kunnen gaan voor een romantisch uitje, een ontspannen vakantie in een exotische tropische eiland, of iets een beetje 'meer avontuurlijke, als een Afrikaanse safari. Wat uw voorkeur, hier zijn we acht van de mooiste plekken in de wereld voor huwelijksreis.

1. Taj Lake Palace, India

Het prachtige hotel Taj Lake Palace in India is een van de huwelijksreis bestemmingen meer rustige en romantische in de wereld. Het is een 250 jaar witte marmeren paleis dat lijkt te zweven op magische wijze in het midden van Lake Pichola. Alles is bij de hand voor de perfecte huwelijksreis: mooie, luxe kamers, gastronomische Indiase keuken en rustige, romantische die letterlijk adembenemend.


2. Hawaii

Het tropische paradijs van Hawaï is de perfecte bestemming voor een huwelijksreis. Gasten kunnen ontspannen in een van de vele mooie stranden, of in het zwembad, en vervolgens de hele nacht dansen, als de zon boven de zee. Ze voelen alsof ik in een film, als u een wandeling langs het strand naar het geluid van de gitaren in de achtergrond. Zeg aloha naar de hemel!

3. Loisaba, Kenia

Geniet van de natuurlijke schoonheid van Kenia op een ongelooflijke huwelijksreis in het resort in Kenia Loisaba. Het resort is gelegen in een 60.000 acre privé-reservaat, waar u kunt genieten van de vergadering onder de Afrikaanse hemel, kijken, zoals de rijke flora en fauna je voorbij. De accommodatie is ook fantastisch, met een hemelbed en een eigen, houten balkons met een fantastisch uitzicht op de Afrikaanse vlakten naar Mount Kenya.

4. Aruba

Aruba is de volgende op onze lijst van de mooiste plekken in de wereld voor huwelijksreis. Aruba is een klein eiland, 29 km ten noorden van Venezuela, die de perfecte setting voor een vakantie-eiland huwelijksreis biedt. Het heeft prachtige stranden, perfect weer en een grote disco's, casino's en restaurants ook. Als u wilt ontspannen op het zand tijdens de dag en het feest harde 's nachts, dan Aruba is de huwelijksreis bestemming voor u.

5. Hotel Cipriani, Venetië

Hotel Cipriani in Venetië is een prachtig hotel, gelegen op een eiland in de lagune van Venetië, en is ook een van de mooiste plekken in de wereld voor huwelijksreis. Vanaf hier kunt u genieten van de wonderen van een van de mooiste en meest romantische steden in de wereld, in een hotel dat is bekend om zijn rijkdom, de stijl en de klassieke keuken.

6. Bora Bora Nui Resort & Spa

De Nui resort en spa biedt de gedroomde bestemming huwelijksreis. Prachtige witte stranden en een heldere blauwe lagune, kunnen jonggehuwden samen genieten van hun eerste vakantie als een echtpaar in de privacy van uw eigen bungalow, gelegen op palen boven de golven. U kunt genieten van de tropische zonsopgangen, of een duik nemen in de zee en nooit het comfort van uw huis te verlaten.

7. Jamaica

Nog een van de mooiste plekken in de wereld voor huwelijksreis is Jamaica. Maak een reis naar het trendy eiland Jamaica voor uw huwelijksreis en ervaar de spanning van het Caribisch gebied. Ze zijn een prachtig eiland van intense kleur en de lokale bevolking zijn een aantal van de leukste en down to earth mensen die ik ooit heb ontmoet. Mijlen en mijlen van tropische stranden, prachtige bergen en er is een erg leuk en lekker eten ook. En 'de perfecte, leuke manier om een ​​huwelijk te beginnen.

8. Niyama, Malediven

U kunt er op de weg, 24 uur per dag in het resort op de Malediven Niyama mode. Het heeft prachtige witte zandstranden en omringd door de kristalheldere wateren van de Indische Oceaan. Er is ook een disco die zes meter onder het zeeoppervlak, waar u de lokale zeeleven zwemmen verleden kunt zien als je de hele nacht dansen.

Wat zijn de mooiste plekken in de wereld voor huwelijksreis?

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha