8 mooi en onschuldig GUYS VINDEN OOK erg aantrekkelijk bij meisjes8 mooi en onschuldig GUYS VINDEN OOK erg aantrekkelijk bij meisjes

Wat doen jongens aantrekkelijk vinden bij meisjes? Wat nodig is om het hart van een man te winnen? Niet veel, eigenlijk, maar het moet de juiste zijn om niet veel. We weten allemaal dat mannen zeer visueel gericht, meer dan vrouwen, en dit is een gevolg van de evolutie. Moet visueel gericht, dit is wat het soort dat wordt gebruikt om mammoeten jagen voorschrijven. Daarom kunnen ze niet helpen, maar hun hoofden draaien na een aardig meisje, maar dat betekent niet dat ze meteen vallen voor haar. Nee, ze zijn gewoon het opnemen van een interessant voorbeeld, het spijt me. Mannen zijn niet zo oppervlakkig als dat, en dat is goed nieuws voor ons, is het niet? Hier zijn enkele van de kenmerken en kwaliteiten die een man val hoofd kan maken over kop verliefd op je.

1. Eerlijkheid

We waarderen de eerlijkheid, maar, nou ja, niet de hele tijd. De meesten van ons zou een beetje 'als hun beste vriend hield zijn mening over hun nieuwe mini rok zelf, toch? Boys echter, zoals in een rechte lijn. Ze houden niet van de donkere verbale of gedragsproblemen, omdat je verwarren. Niemand houdt ervan om te verwarren, dus zelfs als je denkt dat het leuk is om gemengde signalen geven man, is echt vervelend voor hen.


2. Likability

Mensen die andere mensen zijn over het algemeen prettig gevolg van deze functie. Het is waar dat het uitzenden van een aanraking van misanthropy zou verleidelijk, maar dit is slechts tot op zekere hoogte. Als algemene regel, misantropische niet veel vrienden en geliefden. Natuurlijk zouden ze niet, haat mensen! Dus als je echt gelooft dat de mens het algemeen meer goed dan kwaad, dan ben je een doelwit voor genegenheid. What goes around terugkomt.

3. De vriendelijkheid en positiviteit

Dit is gerelateerd aan likability maar verdient zijn binnenkomst in deze lijst. De lelijke waarheid over de wereld van vandaag is dat goedheid is steeds zeldzamer. Dit is alleen natuurlijk, gezien de toenemende vervreemding tussen de mensen, de verschrikkingen die we zien in het nieuws op een dagelijkse basis, en nog veel meer. Dit alles maakte het nog aantrekkelijker vriendelijkheid. Bovendien verspreidt de vriendelijkheid positiviteit en de meeste jongens als positief.

4. Joy

Het vermogen om te genieten van het leven is zeer aantrekkelijk. En 'besmettelijk ook, dat is nog beter. Mensen met de eigenschap zijn als magneten voor aandacht en niet omdat ze op zoek gaan naar het. Nee, hij is gewoon slaat aan. Sommige hebben het geluk om geboren te worden met het, maar de rest van ons kan krijgen, als we onze geest aan. Het heeft alleen maar voordelen, immers: je gelukkig voelen de meeste van de tijd, in plaats van te focussen op de relatie donker nieuws over een evenement dat u geen controle.

5. Trust

Dit is moeilijk te vervalsen, maar gelet op wat we gezegd hebben om eerlijk te zijn, is het niet nodig om te doen alsof. Als u zeker weet is het echter niet verbergen uit angst dat iemand zou kunnen intimideren, maar overdrijf het niet, want dat zal het risico dat u steeds vervelend zeker te creëren. Je weet het beste deel? Jongens als meisjes gooi, mits het authentiek. Verlegenheid, onder andere, vaak loskomt als vertrouwen. Het is een onbewuste reactie wanneer u probeert om zichzelf te beschermen. Verlegen creëert een aura van mysterie rondom u, en dit mysterie is onweerstaanbaar.

6. Geniet van uw maaltijd

OK, dat is niet echt een persoonlijkheidskenmerk, maar het is een belangrijk onderdeel van de algemene indruk die we creëren in mensen. U kunt uw gewicht te letten wat je wilt, maar als je op een datum om te verdwalen een beetje 'en niet alleen terug met een salade zitten, terwijl de datum van krijgen een drie-gangen maaltijd. Deze dingen creëren een gevoel van schaamte en ongemak is niet goed. Natuurlijk, als je geen honger hebt alle recht, maar dan niet naar een diner, kiezen om iets anders te doen. Als je naar het diner, vergeet niet: mannen als meisjes die eten.

7. Aanwezigheid

Vrouwen hebben de neiging om elk woord en daad, die bekend is en is het onderwerp van veel grappen te analyseren. Het probleem is dat soms, als we met een datum, we alleen aanwezig in het lichaam, maar niet in gedachten als u een zin te zetten zijn, zei gisteren over en weer in onze gedachten. Waarom hem niet gewoon vragen wat hij bedoelde? Dus vergeet het en geniet van de tijd samen. Niemand houdt ervan om een ​​gesprek met iemand die al te bezorgd over hun eigen gedachten hebben. Wees er.

8. Zijt

Wat doen jongens aantrekkelijk vinden bij meisjes? De echte u! De zekerste manier om een ​​man te doen alsof iemand je niet verliezen. Spelen moeilijk te krijgen is een verliezer. Zijn moeilijk te krijgen, omdat je niet zeker weet of je echt geïnteresseerd bent in een man, het is een winnaar. Doen alsof verlegen te zijn is dom en zo probeert het vertrouwen dat u niet hoeft over te brengen. Wees gewoon jezelf, het is de eenvoudigste zaak van de wereld en dat zal de juiste mensen aan te trekken voor jou.

Wat doen jongens aantrekkelijk vinden bij meisjes in uw mening?

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha