8 manieren jongens zeggen: "I love you", zonder zelfs te zeggen IT8 manieren jongens zeggen:

Veel jongens niet zeggen: 'Ik hou van jou' vaak. Ze voelen zich een beetje 'onhandig over en gaat in tegen de korrel man. Of is het misschien omdat ze bang zijn voor afwijzing en het gevoel een beetje 'gek, een beetje' vrezen dat na maanden van het werk van de moed om te zeggen, dat alles terug is een zoete 'Oh, hoe geweldig' of 'dank je wel'. Maar maak je geen zorgen, als je vriendje is een beetje 'terug in naar voren komen met deze drie weinig woorden die u wenst te horen. Het zou gewoon moeten doen met een aantal van de meer subtiele manieren waarop toont je zijn liefde, voor het moment, toch. Laten we beginnen:

1. Ik willen zijn om je heen

Je kunt niet verwachten dat hij op te geven al zijn vrienden en hobby's, maar als je ervoor kiest om tijd door te brengen met u in plaats van zijn vrienden, dan bent u uit om een ​​goede start. Als u ervoor kiest om met u en een aantal van de dingen die je weet dat je niet te genieten, zoals het doen van klusjes delen of te gaan winkelen, dan is echt een verklaring af te leggen.


2. Zijn vrienden zoals jij

Om te beginnen, vertrouwen hij in zijn vrienden veel sneller dan hij vertrouwen in je. Als zijn vrienden hebben opgewarmd voor u, dan is dit een goed teken dat hen verteld hoeveel hij denkt u en u weet hoe gelukkig gevoeld.

3. Lichaamstaal

Lichaamstaal zegt het allemaal. We hebben allemaal een hekel aan wanneer een vreemdeling binnenvalt onze persoonlijke ruimte, maar als u vindt dat uw man is voortdurend dicht bij uw kant en proberen fysiek contact met haar, hij doet het voor een reden, is een van de manieren om dat te zeggen 'je Ik hou '.

4. De lange kus

Het kan worden gezegd dat een man echt van je houdt, als hij wil liefde Kiss Kiss en niet alleen als een voorloper van de volgende fase, wanneer hij wil gewoon om te genieten van een moment van intimiteit.

5. Houd de hand

Hand houden is een manier van een man verzenden van een geheim gecodeerde boodschap. Een hand-hold en koude bronnen zegt: 'Ik denk dat dit is wat wordt verwacht van mij', terwijl een tender, maar stevige greep met af en toe een kleine smalle geen echte duidelijke reden, is zijn manier van gerust zeggen 'I love you'.

6. vraagt ​​u om geen reden

Als u zich afvraagt ​​om jezelf af waarom hij je een beroep op de telefoon zonder duidelijke reden, neem een ​​hint!

Oogcontact 7.

De mensen zijn zeer terughoudend over die te maken oogcontact met ondergoed. Het is bijna alsof we zijn bang dat als onze ogen in contact blijven met een persoon te lang, ze in staat om te zien in ons hoofd of onze ziel ... zal zijn Wanneer een man ziet er diep in mijn ogen, je bent niet alleen Hij toont zijn vertrouwen, en 'pogingen om rustig te communiceren zijn bewondering voor u.

8. Hij deelt zijn geheimen

De meisjes kunnen intieme geheimen vrij met hun vriendinnen, maar mensen zelden doen. Zij geven de voorkeur aan hun macho imago intact, waardoor het boek gesloten, dus als een man begint te zijn diepste angsten met u delen, vertelt je dat hij van je houdt en vertrouwt erop dat u genoeg om te kunnen openstellen voor jou.

Veel mannen zijn nog steeds opgevoed met het idee dat mannen niet huilen en mannen zijn niet 'sentimenteel' of 'zacht, zodat het enkele zin' I love you 'is niet gemakkelijk voor hen. Maar wanneer die zin is niet aan het eind van een persoon, kunt u er zeker van zijn dat het wordt gehoord en is een echte betrokkenheid. Dus afwachten van uw tijd, er is geen haast. Beter om een ​​zinvolle krijgen 'Ik hou van jou' in een brutaal en onoprecht.

Wat uw mening andere manieren kinderen zeggen: 'Ik hou van jou', zonder zelfs te zeggen? Voel je vrij om je gedachten en relatie advies delen in de commentaren hieronder.

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 2
  4   2
Augustus 30, 2015 | 20:45:11 | later 55 notulen

theге аnd hey bedankt voor uw іnformation - I dеfinitely koos een heleboel nieuwe dingen te rigɦt ɦere.

  4   2
Augustus 30, 2015 | 21:51:42 | later 2 uur

Eigenlijk maken ze het lijkt zo gemakkelijk met uw presentatie, maar ik vind dit materie iets eigenlijk zijn dat ik denk dat ik had nooit begrijpen. Het soort voelt zich te complex en zeer breed voor mij. Ik kijk uit naar je volgende post zal ik proberen om op te hangen van krijgen!

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha