8 Manicure basistips moet je nooit negerenHier krijg je een manicure gedaan is een van de makkelijkste manieren om jezelf op te vrolijken !!! Geeft handen die kleine 'verwennerij, helpt hen terug te krijgen hun jeugdige uitstraling. Hier zijn enkele tips voor manicure dat elk meisje in gedachten moet houden terwijl verwennerij die mooie handen, als je het zelf doen of als je altijd hebt gedaan in een salon.

Beste Tips Manicure


Vermijd het gebruik van nagellakremover met aceton:

Betaalbaar op basis van aceton nagellakremover zijn de meest aangeboden in de markt, met een nadeel dat je nagels en nagelriemen droog, omdat ze strippen al het vocht uit de buurt van hen. Houd in gedachten om nagellak remover die vrij is van deze schadelijke chemische kopen. Dit is een van de toppen van de manicure dat je nooit moet vergeten!

tabblad Gebruik Emery in plaats van metalen nagelvijl:

Een metalen nagelvijl kan heel moeilijk zijn op je nagels als het misschien scheurt de nagels waardoor ze zwak en kwetsbaar. Kies in plaats daarvan Nagelvijlen als ze een zachtere aanpak als het gaat om het vullen.

bestand nooit nagels heen en weer:

Een andere veel voorkomende praktijk onder de meeste mensen is het indienen van nagels heen en weer. Dit is echt ongezond voor je nagels mogelijk verhoogt de kans op nagel splijten en breken. Zorg ervoor dat uw nagels worden ingediend in korte bewegingen in een bepaalde richting.

Zaag nooit nagelriemen:

Cuticles cut is niet veilig voor nagels kan leiden tot het wild groeien, en zelfs als niet goed uitgevoerd kan infecties, leidt ook tot een aantal andere nagel problemen.
Duw de nagelriemen plaats en zorg ervoor dat u niet gebruik maken van een bokkenpootje draad als het verhoogt de mogelijkheid om te bezuinigen op de nagelriemen en infecties.

Zorg ervoor dat je nagels droog zijn voor het aanbrengen van het glazuur:

Als je nagels blijven zitten met vocht, zoals water of olie, dan is de toepassing van nagellak wordt het moeilijk, en er een hoge kans van afwerking rommelig. Van nu af aan, zodat de nagels schoon en droog geveegd voor het aanbrengen van het glazuur.

Base coat altijd van toepassing:

Het is een mythe dat de nagels geel worden als ze niet zijn toegestaan ​​om te ademen.
Nagels zijn meer kans te geel als een nagellak van toepassing het model wordt toegepast zonder een goede primer, vooral wanneer je een donkere tint van toepassing.

altijd top coat van toepassing:

Een eenvoudige stap van het aanbrengen toplaag helpt je manicure tot een betere afwerking te verkrijgen en ook voorkomt dat het glazuur van chippen, waardoor een manicure die langer meegaat.

steriliseren altijd uw gereedschap:

Het is belangrijk om de instrumenten voor de verzorging van de nagels te steriliseren voordat manicure. Dit zal je helpen jezelf te houden van mogelijke infectie. Zoals ze zeggen, voorkomen is beter dan genezen. Het zou saai zijn voor hem om schoon te maken of uit huiskamers te krijgen, maar het helpt om de hygiëne te handhaven.

Dit zijn enkele eenvoudige tips voor manicure bieden betere resultaten !!!

Hier nail art app voor Android om u te helpen de kunst nagel thuis.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha