8 make-up tools die je moet bezitten om er mooi8 make-up tools die je moet bezitten om er mooi

Evenals een werknemer is vrijwel nutteloos zonder zijn gereedschap, dus het is make-up kit Girl. U kunt al het beste, beauty producten duurder in de wereld, maar zonder de juiste tools om je make-up beauty producten van toepassing duur, kun je net zo goed niet de moeite hebben genomen. Dus zonder verder oponthoud, hier zijn de acht instrumenten make-up die geen meisje zou zijn zonder mooi:

1. Een goed pincet

Niet zomaar een pincet zal doen, moet u een goede pincet voor wenkbrauwen gevormd om het werk goed te doen. Pincet met een vlakke rand zal het gemakkelijker maken om je wenkbrauwen te begrijpen met precisie en zal niet de huid knijpen.


2. Een compacte spiegel versierd met edelstenen

Een 'versierd met edelstenen' deel is natuurlijk een grap, maar eerlijk gezegd, je weet nooit wanneer en waar u misschien een snelle touch-up make-up nodig, dus zorg ervoor dat een compacte spiegel te brengen. Ze zijn goedkoop, makkelijk mee te nemen in je handtas of make-up tas en er zullen momenten zijn wanneer u uit, zul je blij dat je een gekocht worden.

3. een wimperkruller

Een wimperkruller geeft je die mooie, grote ogen blik die kinderen hou gewoon van. Gebruik voordat je mascara of gewoon natuurlijk van toepassing, zelfs zonder gebruik van mascara de wimpers en geeft de verschijning van het zijn langer en zal u dat jeugdige uitstraling vrij te geven.

4. wenkbrauw kam

Gebruik een kam voor epileren wenkbrauwen en het gemakkelijker op het haar die moeten plukken identificeren. Daarna kunt u deze gebruiken om te kammen, neaten en stijl van uw wenkbrauwen en zal ook nuttig zijn voor het verwijderen van overtollige stof van je wenkbrauwen ook.

5. wattenstaafjes en wattenstaafjes

Wattenstaafjes en Q-tips zijn geweldige hulpmiddelen voor uw make-up tas multi-purpose. U kunt het gebruiken om schoon te maken fouten met mascara of nagellak en kan worden gebruikt in plaats van een aantal make-up kwasten, als je niet wilt dat uw hele collectie van borstels met je mee te dragen.

6. wenkbrauw stencils

Als je niet erg artistieke of onvaste handen, dan wenkbrauw stencil kan levensreddend zijn. U kunt ze meestal kopen in groepen van verschillende vormen en maten en alles wat je doet is het stencil toe te passen op je voorhoofd, kleur poeder of voorhoofd wenkbrauw potlood, en je hebt de perfecte vorm.

7. oogschaduw applicators

De kleine, spons getipt applicators zijn precies goed om je oogschaduw toe te passen, als je niet wilt met borstels of u kunt de grotere variëteit processie krijgt, zo u wilt, in beide gevallen, is gemaakt door de invoering van oogschaduw op een taak veel eenvoudig.

8. Goede kwaliteit make-up kwasten geïntroduceerd

We konden maak een lijst van twintig verschillende soorten make-up kwasten als we wilden, maar in plaats daarvan, je wilt investeren in een make-up kwasten in september Een goede set van make-up kwasten kwaliteit van de investering waard. Ze gaan langer mee en make-up gemakkelijker, en als je kijkt na hen, hebben zij gezorgd jou.

Als een zaak van de feiten, een van de beste instrumenten van de make-up die je altijd bij je hebt is je eigen handen! U kunt uw vingers gebruiken om foundation, concealer, lippenstift, crème blush, oogschaduw, etc. van toepassing Zorg ervoor dat uw handen schoon zijn wanneer ze worden gebruikt voor make-up.

Welke andere must-have make-up tools we vergeten te noemen? Voel je vrij om je gedachten te delen in de commentaren hieronder.

Blijf mooi!

(0)
(0)
Opmerkingen - 2
  5   1
Oktober 19, 2015 | 21:29:38 | later 3 uur

Ik heb altijd mijn half ɑn hоur gelezen artikelen de hele tijd langs thiѕ webρage met cuр koffie.

  5   0
Oktober 20, 2015 | 04:19:12 | later 10 uur

Beauty tips geweldig!

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha