8 Home Remedies om Wimpers Prachtig lange voorbereidingWat is het meest opvallende deel van je oog? Ongetwijfeld uw wimpers. Het maakt niet uit wat uw oogvorm en kleur, lange en volle wimpers tot een kwaliteit van mysterie dat je ogen maakt in een zeer interessante manier toe te voegen. Geven onze wimper die dramatische look, we maken beide gebruik van mascara of valse wimpers. Maar hoe lang de dames? Waarom niet wagen in een aantal natuurlijke manieren en oplossingen voor lange wimpers te laten groeien?

Eyelash zorg is net zo belangrijk als haarverzorging:

Wij zorgen voor onze haren, dus waarom niet onze LASH ook? Hoe haarverzorging routine maakt ze gezonder, het verzorgen van onze wimpers zal positieve resultaten in de tijd te laten zien. Het is gemakkelijk en je hoeft niet eens nodig om zo veel als je doen om je haar te werken. Elke keer, je probeert om een ​​procedure verzorging van wimpers start, vergeet niet dat de resultaten niet zichtbaar zal zijn tot de volgende cyclus van de wimpers. Dus, je moet geduldig wachten tot twee maanden voordat u een verschil in je wimpers te zien.


Hoe je wimpers lang en gezond te laten groeien?

Laten we eens kijken naar hoe je wimpers langer en natuurlijk mooi te maken.

Verwijder oog make-up aan het eind van de dag:

Make-up verstopt de huid rond de ogen, dat is al erg dun. mascara is erg zwaar voor de wimpers op de wimpers. En het verwijderen van de nacht geeft rust voor de wimpers. Dezelfde regel geldt hier voor je wimpers, als de huid als ze zijn beide even delicaat.

Wees ook zeer voorzichtig bij het verwijderen van oog make-up. Als u ruw zijn met de wimpers, kan schaars geworden en kunnen niet terug groeien zo gezond als ze nu zijn. Je wimpers meer tijd nodig om haar teruggroeien en willen niet te beschadigen wat ze hebben op dit moment.

Olijfolie:

Toepassing olijfolie aan je wimpers. Dit zal helpen om langer en sterker groeien. Dit is een van de beste home remedies om lange wimpers te krijgen.

Een mengsel van olie en ricinusolie:

 • Meng olijfolie en wonderolie samen
 • Breng nu de resulterende olie op je wimpers
 • Dit zal de groei van de wimpers te bevorderen

Vaseline:

Pure vaseline (vaseline), wanneer toegepast op je wimpers regelmatig 's nachts helpt wimpers groeien sneller en maakt ze dikker en sterker.

Groene thee:

Voeg de groene theebladeren om het water te verwarmen en vervolgens toe te passen op de wimpers. Dit bevordert de groei van gezonde wimpers en maakt ze langer, dikker en sterker.

Citroenschillen gedrenkt in olijfolie of castor:

 • Dompel schillen van citroen voor een paar dagen in olijfolie of ricinusolie
 • Breng dit aan de wimpers voor groei.

Trim wimpers:

Dit helpt echt. U kunt knippen de wimpers eens in de twee of drie maanden. Knip een klein deel (1/4 °). Het snijden van de wimpers zal de follikel van de wimpers te stimuleren en maakt het sneller te laten groeien.

Dieet:

Samen met home remedies voor lange wimpers, moet u een evenwichtige voeding te hebben. Sommige voedingsmiddelen die geweldig om de gezondheid te verhogen van uw ogen en wimpers zijn, zijn:

 • Appels
 • Guaves
 • De meeste vruchten
 • Groene groenten.
 • Eieren
 • Vlees
 • Vis
 • Andere bronnen van eiwit.

Vergeet niet:

 • Wees er zeker niet om het ontbijt over te slaan en zijn voorzien van een bepaalde hoeveelheid vet in de dagelijkse voeding.
 • Niet verhongeren jezelf te mager geworden! Gezond eten en regelmatige lichaamsbeweging praktijk, zowel in de sportschool of gewoon stevig wandelen.

Hier zijn een aantal producten die zullen helpen om de groei van de wimpers ogen te stimuleren:

 • U kunt Lashfood gebruiken. En 'bekend een te zijn natuurlijke conditioner voor wimpers.
 • LiLash is een ander product dat u kunt gebruiken op je wimpers. Bevat lupinusalbus zaad extract, glycerine, colloïdaal zilver, silica en pathenol. Deze zijn allemaal groot om de groei van wimpers helpen.
 • Latisse werkt als repeater wimpergroei. Het bevat de hulpstof Bimatoprost oog dat de groei van de wimpers verhoogt.

De beste en veiligste manier om grote wimpers te krijgen is om gezond te eten en ga voor natuurlijke behandelingen dat de groei zal verbeteren en gezond te houden. Probeer deze uit en laat ons weten dat het de keuze van de behandeling.

Hoffelijkheid van het beeld: findhomeremedy.com, Google Images

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha