8 Home remedies effectief voor de behandeling van pulmonale fibroseHeb je ooit had moeite met ademhalen? Heeft u een droge hoest eeuwigdurende? Als dit klinkt iets als je, dan zou u lijdt aan pulmonale fibrose.

Dus, hoe kun je longfibrose behandelen? Er zijn eenvoudige en goedkope manieren om de aandoening te behandelen? Nou, er zijn een aantal huismiddeltjes! Wilt u meer weten over longfibrose en de remedies die kunnen helpen bij de behandeling leren? Ga je gang en geef het een te lezen!


Wat is longfibrose?

Pulmonaire fibrose of littekenvorming in de longen is een respiratoire ziekte waarbij het fibrotische weefsel dikker en verliest ze haar elasticiteit en normaliteit. Gekookt meestal maakt onze interne organen krimpen als gevolg van fibrose.

Wit vezelig weefsel bevatten gewoonlijk collageenvezels. Zelfs als de vezelige weefsel is zeer belangrijk voor u zijn vezelig weefsel meestal gemaakt door fibrotische ziekten geproduceerd door wonden en ontstekingen. Dit littekenweefsel kan uitbreiden in de organen en leiden tot ernstige complicaties.

De oorzaak fibrotische weefsel van pulmonale fibrose kan de luchtzakken vervangen in de longen. Het littekenweefsel verdikt en veroorzaken een onomkeerbare verlies van capaciteit voor zuurstofoverdracht van het weefsel.

Home remedies voor de aandoening pulmonale fibrose:

Pulmonaire fibrose is een auto-immuunziekte en reageert op het juiste type supplementen. Laten we eens kijken naar een aantal home remedies voor longfibrose.

Serrepeptase:

Serrepetase een enzymsupplement dat helpt om overtollig slijm verdrijven uit de longen en het lymfesysteem. Bovendien serrepeptase vermindert de ontsteking en fibrose alleen helpt verminderen (1).

Colloïdaal zilver:

Colloïdaal zilver helpt bij het genezen van de longen, en haar belangrijkste rol is om insecten, schimmels of virussen die fibrose verergeren elimineren en helpt om de conditie te houden. Echter, colloïdaal zilver geen invloed anaërobe bacteriën in de darm, in tegenstelling tot conventionele antibiotica (2).

Immunocomplex:

Immunocomplex levende cellen voedingsgist. Helpt bij het herstellen cellulaire ademhaling. Het mag andere effecten: (a) verbetert metabolische energie en weefseloxygenatie, (b) vergemakkelijkt de detoxificatie van cellen en lever (c) verbetert de T-cellen van het immuunsysteem (3).

Zoethout Capsules:

Capsules van zoethout zijn zeer effectief voor de behandeling van pulmonale fibrose. Deze capsules remmen hyperactieve B-cellen van het immuunsysteem zijn aanval op de longen stoppen. Capsule zoethout bevorderen ook de productie van natuurlijke steroïde door de bijnier. Deze steroïden zijn effectiever dan steroïden en drugs te helpen verminderen ontstekingen, herstel bijnierfunctie en ook helpen het immuunsysteem balans systeem. Drop is een van de beste slijmoplossend en helpt duidelijk de longen (4).

Hennepolie:

Hennep olie is een effectieve remedie voor fibrose. Aangezien bevat essentiële vetzuren, het restauratieprogramma opgelost ontsteking. Als je je handen kunt krijgen op hennepolie, is het mogelijk om het gebruik van levertraan te overwegen in plaats daarvan. Als je een theelepel van een van de oliën, die zal helpen de gevolgen van fibrose (5) te verminderen.

Algen:

Een andere effectieve natuurlijke remedie voor longfibrose, zeewier bevat een caleidoscoop van voedingsstoffen die essentieel zijn voor het lichaam. U kunt ook de capsules van algen die zeewier extract bieden. Het helpt om intercellulaire communicatie bevorderen en helpt ontgiften het lichaam (6).

Organisch silicium:

Organische silicium wordt gemakkelijk geabsorbeerd door het lichaam. Silica helpt om het collageen te herstellen en kan helpen vullen silica in je lichaam. Collageen is wat lijnen de longen, en silica helpt herstellen naast verdrijven toxines en herstellen de elasticiteit van het collageen (7).

Organisch Germanium:

Capsule organische germanium helpen om weefseloxygenatie te bevorderen. Het helpt ook om de cellen te ontgiften en is koppig aandoeningen. Het is een van de meest effectieve remedies voor longfibrose (8).

Het kan longfibrose te voorkomen?

De oorzaken van pulmonale fibrose blijft onduidelijk, waardoor het erg moeilijk om te komen met een solide plan om fibrose te voorkomen. Artsen echter konden de oorzaken van de ziekte te identificeren. De beste manieren om longfibrose te voorkomen zijn onder andere:

  • Gestopt met roken
  • Draag beschermende kleding om blootstelling toxine te verminderen

Pulmonaire fibrose kunnen worden verlicht door de bovengenoemde remedies. Kent u andere remedies voor longfibrose? Neem dan met ons te delen door commentaar in het vak hieronder!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha