8 Home Remedies eenvoudig om de hoofdhuid acne te behandelenBent u geconfronteerd met verschrikkelijke jeuk op de hoofdhuid? Uw dag begint en eindigt met u krassen op de hoofdhuid en je boos over bent? Dan is een van de redenen kunnen acne. Ja, de hoofdhuid acne is een ander veel voorkomend probleem dat optreedt wanneer de haarzakjes verstopt raken met vuil, zweet en olie.

Maar wacht, net als elk ander probleem, kan zelfs de hoofdhuid acne zeer goed behandeld worden met eenvoudige huismiddeltjes. Wilt u weten wat ze zijn? Lees dan verder!


Neem water:

Neem heeft een anti-bacteriële en anti-schimmel eigenschappen die prachtig werk om acne hoofdhuid te behandelen. Kook neem bladeren in het water en laat de oplossing afkoelen. Filteren water en breng het op de hoofdhuid. Wacht ongeveer een uur. Met de oplossing voor de shampoo en haarspoeling verdunnen.

Hay griekse bladeren:

Meng twee eetlepels gemalen bladeren van hooi griekse met water. Breng de pasta op de hoofdhuid en wacht 15 minuten. Wassen met warm water.

Citroensap:

Knijp het sap van een citroen en verdun het met een eetlepel water. Van toepassing op de hoofdhuid en na een kwartier, wassen met shampoo. En 'effectief in het bevorderen van een brandschoon hoofdhuid en behandelt hoofdhuid puistjes.

Knoflookteentjes:

Wrijf een teentje knoflook aardappelpuree acne op de hoofdhuid. Deze behandeling helpt om pijn te verminderen en verwijder de puist op je hoofdhuid. Deze remedie is nog steeds een penetrante geur één! Dus als je vies van de geur van knoflook, is het verstandig deze remedie een beetje 'moeilijk te volgen vinden!

Tea Tree Oil-Oil Treatment:

Tea tree olie heeft antibacteriële eigenschappen die helpen in de strijd tegen acne hoofdhuid. Voor de behandeling thuis, meng de tea tree olie en olijfolie in gelijke hoeveelheden en zachtjes masseren van de hoofdhuid. Vertrekken als zodanig voor ongeveer twee uur. Spoelen.

Nootmuskaat-Milk Behandeling:

Grind nootmuskaat poeder en voeg melk (4 eetlepels). Breng de pasta op je acne gevoelige gebied en wacht ongeveer een uur. Spoelen met een milde shampoo.

Lavendel olie-Tea tree olie Behandeling:

Meng een eetlepel van lavendelolie met vier eetlepels van tea tree olie. Voeg twee eetlepels olijfolie toe en meng alles in een mengsel van fijne olie en breng het mengsel op de hoofdhuid.

Honing-Kaneel Behandeling:

Meng twee eetlepels honing met twee eetlepels kaneel. Breng de pasta op de hoofdhuid en wacht een half uur. Was de hoofdhuid. De anti-inflammatoire eigenschappen en stimulerende kaneel en antimicrobiële eigenschappen van honing zijn effectief voor de behandeling van acne hoofdhuid.

Top Acht tips voor preventie en bestrijding van de hoofdhuid acne:

Als je hard probeert om acne te elimineren uit je hoofdhuid, hier zijn enkele tips die u in gedachten moet houden:

  1. Drink veel water voor het spoelen van gifstoffen uit het lichaam.
  2. Vermijd het eten van bewerkte voedingsmiddelen en gebakken.
  3. Voeg meer verse groenten en fruit aan uw dieet.
  4. Zorg ervoor dat ten minste 8 uur slaap je in een dag.
  5. Houd uw hoofdhuid schoon en zorg ervoor dat je je hoofdhuid te houden van ongewenste ophoping van olie, vet, stof en vuil.
  6. Kies een shampoo die ingrediënten zoals hibiscus extracten, neem, griekse hooi en essentiële oliën zoals lavendel olie en tea tree olie bevat.
  7. Aangepast worden met het systeem van haarverzorging, en als je volgt deze huismiddeltjes, zorg ervoor dat je het religieus doen. Je moet geduld en toewijding te tonen wanneer u ervoor kiest om deze voorwaarden thuis te behandelen.
  8. Niet aanraken of krassen puistjes onnodig. Deze actie zal alleen maar verergeren de aandoening.

Behandeling van acne hoofdhuid is makkelijk als je deze tips en trucs in gedachten houden en kiezen voor een huis remedie die is handig voor u in termen van de beschikbaarheid van de ingrediënten. Welke behandeling u eerst wilt proberen? Met ons te delen in de commentaren hieronder!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha