8 gezonde eetgewoonten die je leven zal veranderen als je ze kunt gebruiken8 gezonde eetgewoonten die je leven zal veranderen als je ze kunt gebruiken

Voedingsdeskundigen het erover eens dat, ondanks alle beweringen van de super voedingsmiddelen en dieet rages, de enige echte weg naar succes gezond eten is om een ​​evenwichtige voeding te eten en eet met mate. Veel kan worden bereikt, voor de betere, gewoon veranderen van uw eetgewoonten in termen van wat je eet en wanneer je eet. Hoe bent u echt wat je eet, lees dan onze acht gezonde eetgewoonten; als ze worden aangenomen, zou je je leven veranderen en maak je een gezonde persoon en gelukkiger:

1. Eet alleen wanneer ze honger hebben en eten wat je nodig hebt

Emotioneel eten is erg populair, vooral in Europa en de Verenigde Staten, veel mensen uit verveling te eten, in plaats van noodzaak. Je lichaam weet wanneer het voedsel nodig heeft en u vertellen, dit is wat we de honger noemen; Dus eet, alleen wanneer nodig, alleen als je honger hebt en wanneer je eet, eet alleen wat nodig is om honger te stillen. In de uiteindelijke analyse, is de toename in gewicht veroorzaakt door een ding en dat is dat je het aan boord nemen van meer calorieën, wat je nodig hebt, zodat het lichaam slaat de overtollige calorieën als vet.


2. Eet regelmatige maaltijden

Een van de grote gezonde eetgewoonten is - regelmatig te eten en over het geheel genomen, zal je minder eten. Overslaan van maaltijden kan geven dat vraatzuchtige voelen en ertoe leiden dat u te veel te eten te compenseren, zodat tijdens de dag, zult u eigenlijk meer eten, want je kunt een maaltijd overgeslagen. Ook moet je het ontbijt niet overslaan, het is echt de belangrijkste maaltijd van de dag, omdat het helpt je stofwisseling te verhogen en te voorkomen dat de behoefte voelen om snack voor de lunch.

3. Verminder uw grootte van de porties

Als het op tv, je eet, naar grootte van de porties die je koken en serveren verminderen. Slechts een kleine vermindering porties zal het verschil maken en u zult niet eens merken. Probeer kleinere porties, maar met meer variatie, zal dat uw voedsel interessanter te maken, evenals het geven van een beter evenwicht van het dieet.

4. Verhoging van de variatie in uw dieet

Een van de grootste tips voor gezond eten is - voeg meer variatie in uw dieet. Wist u dat uw lichaam nodig heeft meer dan veertig verschillende voedingsstoffen voor u om een ​​gezond dieet te houden? Deze andere nutriënten zijn van veel verschillende voedingsmiddelen, zodat je dieet een juiste balans variëren. Groenten, fruit, melkproducten, vis, vlees, bevatten alle een deel van de voedingsstoffen die u nodig heeft, maar niet alle, zodat de sleutel om superieure gezondheid een mengsel van alle. Vergeet niet dat we eten om je lichaam brandstof met energie, niet alleen om je te vullen.

5. Plan vooruit

Plan uw menu een week van tevoren, dat is de enige manier waarop je echt kunt ervoor zorgen dat u krijgt een vrij brede mix van verschillende voedingsmiddelen in uw dieet en de aankoop van een week van tevoren ook, die zal helpen voorkomen dat de verleiding om uit pop voor een take-away of minder gezond klaar maaltijd.

6. Neem de tijd om je eten, genieten!

Neem uw tijd over uw maaltijd te genieten en kauw je eten goed, omdat dit zal helpen om beter te verteren en voelt u zich vol eerder. Je kan dit helpen door het eten zonder afleiding, zoals de tv of de computer, zodat u zich meer richten op wat je eet en je zult eerst opvalt als je genoeg te eten hebben gehad. Vergeet niet, het duurt ongeveer 20 minuten voor de boodschap dat je vol aan de hersenen te bereiken zijn, dus als je snel eet, zal je meer dan nodig eten.

7. Er zijn geen goede of slechte voedingsmiddelen

Er is niet zoiets als goed of slecht voedsel eten, zolang je eet een bepaald voedsel in matiging. Het gaat allemaal om balans, dus als je een zoetekauw, er is niets mis met wat je verwennen met uw favoriete dessert, totdat je alleen eten snoep elke dag! Alles met mate, en zal u te voorzien van een gezonde verscheidenheid aan voedingsstoffen.

8. Probeer niet om uw eetgewoonten te veranderen 's nachts

Gebruik dit artikel niet lezen en besluit meteen dat je gaat om te beginnen met het eten van gezond of morgen zal je waarschijnlijk niet! Je bent veel meer kans van slagen als je kleine veranderingen in je dieet voor een periode langer te maken en dan niet eens merken dat het harde werk en de overgang naar gezond eten, zal je alleen genieten en profiteren van de beloningen!

Heeft u een andere gezonde eetgewoonten of suggesties die u wilt delen? Kunt u dit doen in de commentaren hieronder.

Blijf gezond en gelukkig!

(0)
(0)
Opmerkingen - 2
  4   2
Juni- 7, 2015 | 13:04:07 | later 4 uur

Hou van je tips om gezond te eten! Dank

  2   0
Juni- 7, 2015 | 20:53:00 | later 11 uur

Thanks, I love it!

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha