8 GEWOONTEN nuttig en goed dat je leven zal vereenvoudigen8 GEWOONTEN nuttig en goed dat je leven zal vereenvoudigen

Als alleen het leven eenvoudiger was. Zou het niet leuk zijn! Moderne gadgets en technologie zouden om het leven makkelijker te maken, maar ze lijken het tegenovergestelde effect te hebben gehad. De complexe en hectische levensstijl we leven vandaag de dag, zijn de oorzaak van de hoogste niveaus van stress-gerelateerde ziekten in de geschiedenis. Dus, vertragen en uw leven gemakkelijker vandaag met deze acht eenvoudige tips:

1. Zeg 'NEE'!

Leer om te zeggen 'nee' is de eerste stap op weg naar een eenvoudige en stress-vrij leven. Nemen in meer, kunnen we omgaan is geen teken van ons vermogen om te multitasken, het is gewoon een manier om onze niveaus van stress te verhogen. Denk aan jezelf voor een verandering en focussen op wat kan eenvoudig worden gedaan in een dag, en het leven zal een stuk eenvoudiger geworden.


2. nabestelling

Wanneer was je laatste had een echt goed licht op uw prullenbak? Rommel in uw huis of op het werk draagt ​​bij aan de complicaties in je leven, zodat je te ontdoen van dingen die je niet meer gebruikt of nodig hebben. Minder spullen betekent minder keuzes, is het makkelijker om dingen te vinden en je kunt iets goed om een ​​aantal van uw bezittingen te doneren aan een goed doel te doen.

3. Maak een lijst en neem dingen een voor een

Heeft de top dingen die je vergeten bent om plaats te doen en maak een lijst, niet missen. Do lijst zorgt ervoor dat om dingen te doen, het geeft je een gevoel van voldoening aan het eind van de dag en dat brengt enige controle over uw dagelijkse activiteiten. En vergeet niet, concentreren op een taak in een tijd en u zult al uw voltooide taken sneller en een betere baan.

4. Niet liegen

Het leven is veel gemakkelijker, wanneer u de waarheid vertellen. Zelfs kleine leugentjes om bestwil kan leiden tot een complex netwerk van grotere, tot aan het stadium dat je verliest spoor van wat je zei aan wie. Houd het simpel, hou het eerlijk en dingen een stuk makkelijker allround te maken.

5. Neem een ​​kijkje op de lijst 'to-do'

Neem een ​​stap terug en na te denken over de dingen die je elke dag, elke week en elke maand. Je moet echt stofzuigen de kamer elke dag? Heeft de machine absoluut moet vandaag worden gewassen? De meeste mensen zijn in staat om hun leven te verslaan wat onnodig werk hun lijst 'van dingen te doen' snel te vereenvoudigen. Geef het een gaan, niet lui, wordt alleen steeds efficiënter met time management.

6. stoppen met een perfectionist en je zult gelukkiger zijn

We hebben allemaal onze zwakke en sterke punten, om comfortabel met je zijn en stoppen met zoeken naar perfectie. Soms is het vinden van een baan is veel beter dan die altijd op zoek naar perfectie, om tevreden te zijn met het beste dat je kunt doen in de beschikbare tijd klaar, en je zult gelukkiger zijn.

7. Leef binnen uw middelen

Een belangrijke oorzaak van een ingewikkeld leven is geld problemen, maar het is moeilijk te weerstaan ​​al degenen die 'koop nu betaal later' en 'renteloze' biedt zie je geadverteerd. Houd het simpel, maar alleen kopen wat je kunt veroorloven of opslaan tot grotere items te kopen, zodat u niet vinden voortdurend jongleren en maken zich zorgen over geld en rekeningen.

8. Retentietijd voor u

De meeste mensen hebben meer tijd voor hen beschikbaar, wat ze denken. Plan uw beste tijd en je zal meer vrije tijd om de leuke dingen van het leven hebben, en vrije tijd is belangrijk voor iedereen. Als u niet gereserveerd tijd voor ontspanning en plezier, in feite wordt het contraproductief, omdat je merkt dat je gevangen in een viskeuze cyclus van werk, werk en nog veel meer werk. Geen rust en geen spel, het wordt minder effectief op het werk, dus neem de tijd om te spelen, om de dingen die je graag doet en geniet van het leven!

U andere nuttige en goede gewoonten die het leven makkelijker te maken? Voel je vrij om uw suggesties te delen in de commentaren hieronder.

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 1
  3   0
September 30, 2015 | 18:40:06 | later 7 uur

Tips geweldig! I love it! Dank

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha