8 geweldige voordelen van Nettle voor huid, haar en GezondheidAlom bekend om vervelend en pijnlijk gevoel dat je hebt als je ze aanraakt, de brandnetel heeft een reputatie bekend. Maar als je verder kijkt dan de penetrante, dit brandnetel is een opslagplaats van de voordelen!

De brandnetel groeit wereldwijd. De plant heeft kleine brandharen op zijn bladeren en stengels. Het haar op de stengels en bladeren van de plant bevatten een chemische stof die irritatie veroorzaakt als het in contact komt met de blote huid.


Top 8 Voordelen brandnetel:

Maar, zoals ik al eerder zei, de brandnetel is veel meer dan zijn prikkel! Enkele van de voordelen van de brandnetel zijn:

Voordelen van Nettle voor de huid:

De plant heeft een aantal goede eigenschappen, die goed werken voor de behandeling van diverse huidaandoeningen.

Het houdt de huid jong:

Dankzij zijn antioxiderende eigenschappen, biedt verschillende toepassingen effectief voor de huid. De antioxiderende eigenschappen van het onder controle vrije radicalen in het lichaam, wat leidt tot voortijdige veroudering van de huid.

Het maakt de huid gezond:

De plant is ook rijk aan silica, die helpt om de huid te versterken en waardoor het er gezond uitzien. De bactericide, stimulerende, anti-inflammatoire eigenschappen en enigszins deodorant maken de installatie effectief bestanddeel voor veel schoonheidsproducten.

Voordelen van Nettle haar:

Brandnetel is efficiënt haar en hoofdhuid problemen.

Gaat om haaruitval probleem:

Vetzuren, vitamine A en vitamine C in de brandnetels te helpen haar groeien weelderig en gezond. En 'bekend bruikbaar bij de behandeling van haaruitval ook. Brandnetel olie helpt versterken het haar en kan worden toegepast op het haar en de hoofdhuid.

Geneest beschadigd haar en roos:

Helpt bij het bestrijden roos en andere hoofdhuid. Het gebruik van op olie gebaseerde extracten van brandnetel helpt ook om haar sterk en volumineus maken. Het extract uit de wortel van brandnetel wordt gebruikt als een gemeenschappelijke component een aantal conditioners en shampoos.

Gezondheidsvoordelen van Nettle:

Naast het handhaven van een gezonde huid en haren, brandnetel heeft ook een aantal voordelen voor de gezondheid.

Helpt een gezonde spijsvertering:

En 'vermindert de pijn van de maag, stimuleert de secretie van maagklieren stimuleren de spijsvertering en de goede werking van de pancreas en lever.

Versterkt het immuunsysteem:

Het immuunsysteem kan worden uitgebreid met het gebruik van brandnetel. Reguleert de stofwisseling en hormoonspiegels, vooral bij mannen. Het is ook effectief bij de bestrijding zwelling die als anti-inflammatoire component bewezen. De consumptie van brandnetel thee helpt bij het verbeteren allergische aandoeningen, zoals astma, jeuk, niezen en hooikoorts. Het is ook beschouwd als een huis remedie voor de behandeling van allergieën.

Traktaties ontsteking:

Genoemd urtification, het proces omvat het gebruik van verse netels effectief te behandelen artritis, ischias en handen en voeten neuritis. Brandnetels, die vers worden geplukt, zijn gemaakt om voorzichtig te raken op de getroffen gebieden. De pijn kan worden geëlimineerd uit het gewricht van de patiënten met jicht die warm bad met brandnetels. Urinezuur wordt vrijgelaten uit de voegen van de diuretische werking van brandnetels, die nuttig is om de pijn in de gewrichten te verwijderen.

Goed voor vrouwen:

Brandnetel is nuttig voor vele aandoeningen die verband houden met name voor vrouwen. En 'rijk aan ijzer, waardoor het effectief is in de bestrijding van vermoeidheid en bloedarmoede maakt. Helpt om hormoonspiegels in balans bij vrouwen. E 'nuttig voor de productie van melk gevende moeders vergemakkelijken. Het bevat ook silica en andere mineralen, die essentieel zijn voor de goede en gezonde groei van de nagels zijn.

Een woord van waarschuwing:

Net als elke andere natuurlijke ingrediënten, moet brandnetel ook met voorzichtigheid worden gebruikt. Zwangere vrouwen moeten het gebruik van deze brandnetel voorkomen. In het geval u bijwerkingen krijgt, stop dan met behulp van de brandnetel en ga naar uw arts. Beter nog, contact op met uw arts voordat u dit kruid om complicaties te voorkomen.

Brandnetel is veilig te gebruiken, maar nooit zelfmedicatie. Gebruik maken van de diensten van een deskundige, altijd! Met de juiste dosering, kan brandnetel die broodnodige impuls geven. Probeer het vandaag nog!

Was deze informatie nuttig? Niet deel je mening met ons in de commentaren hieronder.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha