8 Geweldige voordelen van gerst water om nierstenen te behandelen

FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Mei 16, 2015 Admin Schoonheid 0 33


Nierstenen hebben een van de grootste gezondheidsproblemen deze dagen geworden. Volgens wetenschappers en artsen, is het aantal mensen met nierstenen met bijna 10 vouwen afgelopen jaren. Terwijl de meeste van ons geloven dat operatie is de enige manier om zich te ontdoen van deze pijnlijke problemen, zijn er enkele natuurlijke remedies eenvoudig en gemakkelijk kan worden gebruikt voor de behandeling van dit probleem eveneens. Water gerst is één van hen.

Wat zijn nierstenen?

Nierstenen zijn in principe gekristalliseerd minerale afzettingen die in onze nieren of soms urinebuizen vormen. In de meeste gevallen worden deze kristallen van neerslag calcium (vooral calciumoxalaat gemengd met calciumfosfaat en soms). Ze kunnen echter ook urinezuur bevatten of van een bepaald aminozuur genaamd 'cystine' als u last heeft van jicht of genetische problemen. Deze massief gestort in nierweefsel kunnen zijn van verschillende grootte - van de grootte van een zandkorrel tot zo groot als een golfbal zijn! Ze komen meestal met een aantal milde tot ernstige symptomen zoals acute pijn (onderbuik, flank en liesstreek), ontsteking, problemen met de spijsvertering, koude rillingen, koorts, infecties, bloed in de urine, en soms zelfs medische noodsituatie.


Oorzaken van nierstenen:

Als de stenen groter worden, het scheppen van meer obstructie van de urethra en nierschade weefsels in grote mate. Maar alvorens een preventieve maatregel is het belangrijk om de werkelijke oorzaken nierstenen weten:

 • Erfelijkheid speelt een belangrijke rol bij de vorming van nierstenen.
 • Als u een voorgeschiedenis van nier- of urineweginfecties, moeten worden beschouwd als zijnde een risico.
 • Meer dan de consumptie van bewerkte voedingsmiddelen kan leiden tot nierstenen.
 • De consumptie van rood vlees, cafeïne, suiker, zuivel en geraffineerde bloem teveel kan het risico op nierstenen vergroten.
 • Het langdurig gebruik van antacida kan ook leiden tot nierstenen.

Waarom drinken Gerst Water For nierstenen?

Gerst water voorkomt niet alleen de vorming van nierstenen, maar helpt ook om bestaande te ontbinden. Hier is hoe:

 1. Regelmatige consumptie gerst water wordt beschouwd als een van de meest effectieve natuurlijke remedies voor nierstenen omdat het druk blaas verzoek kunnen maken en het proces van eliminatie van nierstenen gemakkelijker.
 2. Gerst water helpt de pH-balans in het lichaam te handhaven, waardoor het alkalisch. En uiteindelijk beperkt de productie van nierstenen.
 3. Het speelt een belangrijke rol bij voeden onze nieren en bewaar ze in goede gezondheid, is het essentieel om verschillende urineweg problemen, waaronder de herhaling van nierstenen.
 4. Gerstpads water helpt bij het schoonmaken van de nieren, door de injectie van allerlei toxische stoffen uit het lichaam via de urine.
 5. Gerst is rijk aan voedingsvezels, die nodig is om de uitscheiding van calcium verminderen onze urine.
 6. Gerst water biedt voldoende vitamine B6 aan ons lichaam, dat de massa van calcium oxalaat gevormd binnen onze nieren breekt.
 7. Gerst bevat veel magnesium, dat versnelt het smelten van kristallen van calciumoxalaat.
 8. Last but not least, is een van de gerst graan goedkoper en je kunt het altijd en overal te gebruiken.

Hoe te Barley Water te bereiden?

Hier is de procedure stap-voor-stap recept voor gerst water voor nierstenen:

 • Giet 1 liter vers drinkwater in een pot. Neem 1 eetlepel gerstzaden en voeg water toe. Zet de schaal in de oven.
 • Nu, zet het vuur laag en laat het mengsel kook gedurende 30 minuten op een laag vuur. Neem de pan zodra het brouwsel wordt teruggebracht tot de helft van de oorspronkelijke hoeveelheid.
 • Afkoelen en blijven drinken gedurende de dag.
 • Gerst water meestal smakeloos. Dus, als u dat wenst, kunt u de verse citroensap of een eetlepel honing toe te voegen om het beter verteerbaar te maken.

Een woord van waarschuwing:

Nou, er is geen bijwerking van de consumptie van gerst water voor nierstenen. Echter, het nuttigen van te veel van dit natuurlijke drank kan maagklachten veroorzaken en leiden tot losse bewegingen. Ook als u intolerantie voor gluten, zorg ervoor om uit de buurt van gerst water te blijven.

Dus start vandaag drinken gerst water om de vorming van nierstenen.

Blijf gezond en pijn vrij!

Heb je ooit last van nierstenen? Welke behandeling heeft u gebruikt? Met ons te delen.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha