8 geweldige voordelen en toepassingen van Nigella/zwart komijnzaad voor de huid, haar en gezondheidCC licentie (BY) flickr foto gedeeld door Eran Finkle

Heb je je ooit afgevraagd over een natuurlijke behandeling effectief en veilig voor uw haaruitval, wat kan de oorzaak zijn? Heb je gedroomd van het hebben van dik haar, helder en glanzend die je vaak ziet in de advertenties? Wilt u de structuur van de huid door middel van natuurlijke middelen te verbeteren? Als dat zo is, moet je niet te jagen meer hoe ben je op de juiste pagina, omdat de zaden van Nigella of zwart komijnzaad kan u helpen niet alleen dit te bereiken, maar nog veel meer. Deze zaden hebben een duizendtal aantal voordelen voor de gezondheid die hieronder worden vermeld.

Voordelen Nigella


Nigella Voordelen voor haar:

Bereid je voor op hier is een zaad olie reparatie die is gezegend met de gave van de natuur om de haargroei te stimuleren en te voorkomen dat haaruitval. Deze oplossing veilig voor uw haar probleem helpt zorgen voor de nodige vocht nodig voor het haar.

Deze zwarte zaad, dat botanisch bekend staat als Nigella Sativa, wordt vaak onder de Indianen bekend als kalonji of zwart komijnzaad en is gebruikt als smaakstof in Indiaas eten sinds mensenheugenis.

De zaadolie Black speelt een belangrijke rol bij het stimuleren van haargroei door het versterken van de haarzakjes, waardoor haarwortels sterk.

Voordelen van Nigella Zaden voor de huid:

Reconstrueren textuur van de huid met deze zaden als zwarten zijn zeer rijk aan essentiële vetzuren zoals linolzuur en linoleenzuur. Dit is essentieel omdat ze niet door het lichaam. Het gebruik van zaden van Nigella was de straf van de tijden van vandaag en helpt om de huid er jong en stralend.

Neem een ​​kijkje bij enkele van de manieren om uw huid textuur te verbeteren:

Een pasta van honing en Nigella zaden kunnen worden gemaakt, die moeten worden toegepast voor een half uur. U krijgt een stralende huid te krijgen, zodra het wegspoelt.

Als u problemen zoals acne huid gezicht, dan bereiden een pasta met zaden van Nigella en appelazijn. Van toepassing op het getroffen gebied en laat voor een tijdje '. Doe het op een regelmatige basis.

Voor degenen die last hebben van een droge huid problemen kunnen worden opgelost met een pasta gemaakt van gepoederde zaden van zwarte zaad olie Nigella olie en sesamzaadjes. Breng dit voor een week naar merkbare veranderingen in uw huidtype te zien.

Voordelen voor de gezondheid geschonken door Black komijnzaad:

In India, veel van de voordelen van kruidengeneesmiddelen en van dit pak werden eeuwen geleden bekend en zijn nog steeds in gebruik als kruid voor de bereiding van gerechten zoals Indiase curry. Er zijn een groot aantal voordelen die wordt aangeboden uit de zaden van Nigella. Volgens het voorstel is een lijst van enkele van de voordelen. Lees verder.

Immuniteit: Nigella zaden kunnen worden aangeprezen als een immuniteit enhancer en helpt bij de behandeling van aandoeningen betreffende immuniteit, zoals AIDS. Ook werd gevonden dat de immuniteit en schoonheid zijn de twee belangrijkste voordelen van deze zaden.

Brain: Onderzoek heeft uitgewezen dat de zaden van Nigella niet alleen helpen bij het verbeteren van de schoonheid, maar ook fungeren als een geheime remedie om de kracht van het geheugen en retentie te verhogen.

Ziekten en Voorwaarden: Deze zwarte komijnzaad zijn overvloedig rijk aan chemische stoffen die kunnen helpen bij de behandeling van astma, misselijkheid, hart-en vaatziekten, diabetes, hoge bloeddruk, meningitis en de omvang zelfs kanker.

Ik hoop dat dit artikel was informatief. Laat een reactie.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha