8 geweldige ideeën voor verjaardagsgiften voor uw tiener zal je liefde8 geweldige ideeën voor verjaardagsgiften voor uw tiener zal je liefde

Neem het beste cadeau voor de man die je liefde kan een zeer stressvolle, vooral als er iets specifieks dat je weet dat hunkert. Als die er is, is het gemakkelijk, maar het grootste deel van de tijd dat we pech met dit. Toen hem werd gevraagd wat hij wil voor zijn verjaardag, mompelt hij iets totaal nutteloos. Dus, je bent alleen en hier zijn enkele ideeën ... Weet je wat? Het hoeft niet eens nodig om een ​​geschenk dat je koopt van de mall. Het hangt allemaal af van uw smaak.

1. item Een verzamelaar

Als uw man heeft een hobby die je niet bijzonder graag, zoals het verzamelen van blikjes frisdrank of whisky, bijvoorbeeld, vergeet uw afkeer voor één dag en hij krijgt een zeldzame punt voor zijn collectie. Dit is makkelijk tegenwoordig, met alle markten online kunt hark tot iets geschikts te vinden. De gift zal worden gewaardeerd het gebaar, maar dat u - vond hij iets wat hij zou willen, zelfs als je dat niet doet - het zal nog meer worden gewaardeerd.


2. Een video game

Een ander goed idee van de grote verjaardag cadeaus voor je vriendje is een videospel. Ja, serieus. Als je van games, wat kan een beter geschenk zijn ?! Oke, dus je haat zijn games, want als hij speelt, negeert u. Tenzij dingen grenzend aan obsessie, geef hem een ​​beetje 'van de ruimte, kan niet worden gekoppeld aan u de hele tijd. En speel voor hem niet negeren, het is een ontspannende activiteit. Dus, krijgt hij dat spel en glimlach als je hem geven. Wie weet, misschien zal het zo zijn verhuisd, dat hij alleen zal spelen als je het druk hebt.

3. Alles wat ik heb gedaan

Tenzij je helemaal niet in staat om elke trades - in welk geval u een slimme afspeellijst kunt maken - alles wat je hebt gedaan met hun eigen handen zullen een spot-on zijn. Echte leven voorbeelden van deze algemene idee bevatten fotoalbums en citaten uit liefdesbrieven tussen de jarige jongen en zijn vriendin, een selectie van voorwerpen van sentimentele waarde, net zoveel als het aantal jaren dat de jongen draait, of verras een tijdschrift abonnement. Let wel, dit is gewoon een goed idee, als je weet dat de man houdt van dit soort sentimentele dingen, dus niet alleen op en doe het blindelings. Als u weet dat hij houdt van praktische dingen, laat hem iets concreets u kunt gebruiken op het werk.

4. Een artikel van de luxe

Een portemonnee, een riem, manchetknopen, overhemd, om het even wat, zo lang als het afkomstig is van een luxe merk, kan een andere één van de grote verjaardagsgiften voor uw tiener. Mannen als luxe, net als wij, en een verjaardag is de perfecte gelegenheid om een ​​beetje te geven 'van hem. Wat nog beter is dat al deze demonstraties zijn niet alleen leeg luxe perfect praktische dingen en, omdat ze afkomstig zijn van high-end merken, is het waarschijnlijk voor het laatst voor een zeer lange tijd. Toegegeven, het is een beetje 'een grote investering, maar er net als een investering en niet als een verspilling van geld, zoals zo veel andere giften.

5. Een DVD set van zijn favoriete tv-show of een film collectie

Moet een favoriet programma. Of een favoriete film die meer dan één keer heeft gezien. Hij altijd een box set van de show of een speciale editie van de film is ook een goed idee verjaardagscadeau. Als alternatief zou je gaan voor een muziekalbum is echter dat, in plaats van films en tv-shows. Dit lijkt vrij duidelijk, maar soms, als je geweest bent overweegt geschenkideeën lang en hard, je hersenen een paar blokken en ideeën ook duidelijk dat deze verborgen blijven. Het is ons een genoegen.

6. Een geschenk totaal nutteloos maar leuk

Heb je gehoord van handerpants? Nee? Dit is niet verwonderlijk. Handerpants een noviteit, die in feite een paar handschoenen met de vingers afgesneden. Het nieuwe element is dat ze lijken te glijden. Alleen hun Schepper weet waarom ze dachten dat de wereld handschoenen uitzien als een broek nodig, maar het blijft een feit dat zij op de markt en de jouwe voor het oprapen! Als je man houdt van dat soort dingen, met alle middelen, een object van plezier, maar volledig nutteloos krijgt.

7. Een gadget

Een gadget is een van de grote ideeën van verjaardagsgiften voor uw tiener. Ja, we weten dat het een voor de hand liggende als goed, maar het hangt af van de gadget. Niet alleen neemt het eerste wat goed voor je ziet, neem dan een beetje 'tijd om hun behoeften en voorkeuren te meten in dit verband. Dat klopt, kun je niet gewoon de meest actuele MacBook en lijden onder de teleurstelling van het besef dat je man heeft een hekel aan het lef van Tim Cook en alles wat komt van dat bedrijf. Als je zeker weet echter dat hij zijn moeder zou verkopen dat de nieuwste MacBook, ga je gang en kopen.

8. Heeft u een heel bijzondere dag

Verjaardagsgiften voor uw tiener hoeft niet ingewikkeld te zijn of te duur. Soms geen van deze ideeën zou kunnen werken, omdat uw kind heeft het allemaal en hij geen nieuwe gadgets, collectibles of sentimentele gebaren nodig. Dan gewoon gaan voor de totale behandeling. Laat hem doen wat hij wil voor de hele dag, te behandelen om al je weet dat hij leuk vindt en hij kookt al haar favoriete voedsel. Dit moet genoeg eenvoudig zijn, toch?

U andere ideeën voor de verjaardag cadeaus voor een jongen?

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha