8 gemakkelijk motivatie tips over hoe om zich te ontdoen van negatieve gedachten8 gemakkelijk motivatie tips over hoe om zich te ontdoen van negatieve gedachten

De gemiddelde mens heeft duizenden gedachten elke seconde. Sommige zijn bewuste gedachten en anderen zijn onderbewuste, maar als negatieve gedachten beginnen te voorrang op meer positieve gedachten, dan kan het moeilijk zijn om uit te sluiten. Negatieve gedachten kunnen ook uit de hand, met het loslaten van een ander en nog een ander. Als we niet die negatieve gedachten te beheersen en laat die neerwaartse spiraal te blijven, kan het ons humeur verpesten en kan ons vermogen om taken uit te voeren beïnvloeden, dus lees deze eenvoudige manieren waarop je een halt toe kan roepen op die negatieve gedachten:

1. Kijk in de spiegel en glimlach

Lachend in de spiegel is onze eerste en meest eenvoudige tip over hoe om zich te ontdoen van negatieve gedachten. Het klinkt een beetje 'raar, maar gaan kijken in de spiegel en glimlach naar jezelf. Glimlachen is besmettelijk, zelfs als je lacht, en u helpen te ontspannen, voel je je lichter en til de stemming. Vergeet niet, het kost veel minder spieren om te glimlachen dan nu het geval te fronsen.


2. Daag je negatieve gedachten

Niet gewoon accepteren je negatieve gedachten, daag hen in plaats. Als u zich zorgen over te laat voor een afspraak, vraag jezelf dan, wat is echt het ergste wat er kan gebeuren als je een beetje 'te laat? U zult waarschijnlijk ook merken dat je zorg is wat laat maken, want het zal niet echt dat recht wanneer je in een paniek.

3. Zing een van je favoriete nummers

Een andere makkelijke manier om zich te ontdoen van negatieve gedachten is - een lied zingen. Het is niet nodig om een ​​goede zanger te zijn, noch moet ook niet vergeten de woorden, maar zingen samen met een van uw favoriete nummers is een geweldige manier om je humeur en uw geest uit negatieve gedachten te verlichten. Het is een fantastische manier om de stress te doden, dan zingen!

4. Stop het denken van de negatieve en denk aan 10 dingen die je kunt dankbaar voor te zijn

Nog een tip over hoe om zich te ontdoen van negatieve gedachten is - sloeg de negativiteit van oprechte dankbaarheid. Voor elke negatieve gedachte die je hebt, waarschijnlijk tien positieve verbergen ergens, je hoeft alleen maar te richten op hen. Stop met je negatieve gedachten, dood in hun sporen, waarin ten minste 10 goede dingen die je hebt in je leven en dank God voor deze zegeningen! Je zult hulp te vinden.

5. Zeg tegen jezelf dat je wilt om gelukkig te zijn

Hoe zich te ontdoen van negatieve gedachten? Besluiten om gelukkig te zijn. Abraham Lincoln heeft eens gezegd dat "de meerderheid van de mensen zijn blij, ze willen zijn 'en meneer Lincoln was niet verkeerd. Je kunt eigenlijk de beslissing die u wilt om gelukkig te zijn. Als u ervoor kiest om geen negatieve gedachten houden, dan bent u het maken van een bewuste beslissing om optimistischer en dus gelukkiger zijn. Dus de volgende keer dat u het gevoel naar beneden, vraag jezelf af: 'Ik wil om ongelukkig te zijn of wilt om gelukkig te zijn' Het is allemaal aan jou.

6. iets aardigs voor iemand te doen

Een andere eenvoudige tip over hoe om zich te ontdoen van negatieve gedachten is - iets goed voor iemand te doen. Het doen van goede daden voor iemand die minder geluk dan jij, en je je goed voelt over jezelf, evenals neem je gedachten van je negatieve gedachten. Je kon wat vrijwilligerswerk te doen, duidelijk uw oude kleren voor donatie aan een goed doel of zo eenvoudig als bellen en ouder familielid voor een praatje zou kunnen zijn.

7. Stop proberen om andere mensen te raden

Een belangrijke oorzaak van negatieve gedachten u zich zorgen maakt over wat anderen van je denken of iets dat je deed. Door dit te doen kan problemen in je geest die wel gewoon bestaan ​​in werkelijkheid niet te maken. Je kunt geen gedachten lezen, dus doe niet alsof je kunt, en zich meer richten op zichzelf en minder over wat anderen wel of niet aan jezelf denken.

8. Vergeet niet dat de problemen niet eeuwig duren

Te veel plannen en te veel zorgen te maken alleen maar leiden tot te veel stress. Wanneer negatieve gedachten verdringen de geest, herinneren dat er niets duurt eeuwig, zelfs de slechte dingen. Maak het meeste van wat je vandaag hebt; veel negatieve gedachten zijn volledig ongegrond, zodat het gezicht van de problemen als je echt nodig hebt, waarschijnlijk nooit gebeuren toch.

Hoe zich te ontdoen van negatieve gedachten? Elke andere tips motivatie om te delen?

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 1
  5   1
Juni- 18, 2015 | 01:26:25 | later 7 uur

Dank u. Gewoon dank u, omdat u mijn dag!

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha