8 Gebruikt drugs en voordelen van Safrool OilAls u nog niet gehoord van safrol olie eerst, dan is het eerste wat je moet doen is om te weten en kies een fles uit de nabijgelegen supermarkt. Omdat de voordelen van deze olie zijn zo leuk! Het hebben van een slechte haardag? Gebruik olie safrol! Wil een goede huid? Dan is safrol olie wat je moet gaan voor!

Niet alleen zijn er nog andere voordelen safrol olie! Wilt u weten wat ze zijn? Ontspan en lees verder!


Antiseptische:

Safrol olie is gebruikt als ontsmettingsmiddel voor vele eeuwen. Het is een extract antimicrobiële. Safrol olie bevat veel antibacteriële, antischimmel en antivirale. Derhalve wordt verwacht een effectieve antiseptische zijn. Haar schimmelwerende eigenschappen maken het een geweldige fungicide ook.

Hair Care:

Safrol is een effectief middel dat roos en luizen bestrijdt. Een paar druppels olie in het water je gebruikt om je haar te wassen zal een lange weg om je haar gezondheid te verbeteren gaan. Bovendien zijn gevangenneming natuurlijke neiging vocht helpt om het haar te verzachten.

Aromatherapie:

Aromatherapie is nog dat de massage van het lichaam, met name het gezicht met een preparaat van geurende etherische oliën gewonnen uit planten, bloemen en vruchten. Safrol olie is gebruikt als parfum sinds zijn ontdekking. Het bleek om een ​​rustgevend effect op mensen hebben. Het helpt om de geest en het lichaam te kalmeren en bevordert een positieve houding. Safrol olie wordt veel gebruikt door aromatherapeuten wereldwijd.

Huidverzorging:

Safrol olie heeft vele toepassingen voor de huid. Zijn natuurlijke verzachtende middelen helpen om de huid zacht te krijgen, terwijl veel antimicrobiële eigenschappen te helpen genezen aandoeningen zoals acne, steenpuisten, ringworm en kleine snijwonden en kneuzingen. Safrol olie kan ook gebruikt worden om pijn te verlichten van insectenbeten.

Ontstekingsremmend middel:

Oil safrool een anti-inflammatoir middel dat helpt om de zwelling verminderen en pijn. En 'effectief in de strijd tegen reuma en artritis. Zijn anti-inflammatoire eigenschappen maken het een effectief rechtsmiddel en nuttig voor vele andere voorkomende problemen. Het helpt ook zorgen voor verlichting van pijn in de tandheelkunde.

Parfum/Aroma:

Safrol olie werd aanvankelijk gebruikt als parfum. E 'werd ook veel gebruikt in de aromatherapie. Het heeft een kalmerende aroma uniek. De oude wereld gebruikt Safrool voor zepen en parfums. Het is nog steeds gebruikt als een populaire essentiële olie, met een uitgesproken aroma.

Versterkt de lever:

We weten dat de olie safrool cure acne en andere huidaandoeningen. Dit wordt bereikt door het versterken van de lever. De processen van de lever spoelen overtollige gifstoffen uit het systeem. Safrol olie versterkt de lever en helpt daarom de behandeling van acne, eczeem en psoriasis ook.

Andere toepassingen:

Safrol olie werkt geweldig als een wasmiddel. Het kan worden gebruikt voor het reinigen en polijsten vloeren, oppervlakken en vrijwel alles. Safrol mengsels met andere chemicaliën om de reinigingsoplossing geven een unieke aangenaam aroma. Ja, kunt u grote hoeveelheden Safrool gebruiken om uw vloer schoon te houden.

Bijwerkingen van Safrool Olie:

Zelfs als de olie safrool heeft vele voordelen, zijn er een aantal bijwerkingen die je bewust van moet zijn:

Naast het feit dat een bekende kankerverwekkende stof, kan de overtollige hoeveelheden safrol olie misselijkheid, slaperigheid en hallucinaties veroorzaken. Zwangere vrouwen moeten voorkomen dat het gebruik safrol als het complicaties kan veroorzaken tijdens de bevalling.

FDA heeft een verbod van het gebruik van Safrool. Het kan niet meer worden gebruikt om aroma en als additief voor carcinogene aard.

Dit waren de eerste acht voordelen van Safrool Oil. Het maakt een beter alternatief voor een doc bezoeken. Echter, beperk het gebruik van Safrool Olie zoveel kankerverwekkende stoffen. Deel dit artikel met je vrienden en dan niet uw ervaringen met ons te delen door hieronder commentaar!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha