8 GEBRUIK ongewoon en onverwacht voor POOLSE8 GEBRUIK ongewoon en onverwacht voor POOLSE

Nagellak kan goedkoop zijn, maar niet weg te gooien van een fles, alleen maar omdat je te dicht bij de bodem van het. Er zijn honderden, zo niet duizenden, van praktische toepassingen voor transparant glazuur, anders dan een glans op je nagels te zetten, en hier zijn we acht van die een beetje 'meer ongebruikelijke:

1. Verwijdert wratten

Als u hardnekkige wratten die niet weg zal gaan, dan breekt het glazuur. Verf op het hele gebied van de enkele wrat, en na slechts een week, zal de wrat verdwenen. Vergeet niet om dat flesje nagellak weer gebruiken, hoewel, of je kan de wrat virus te verspreiden en krijg een ander.


2. Fix gerafelde veters

Clear nagellak is een geweldige manier op te lossen veters gerafeld, als je geen tijd hebt om een ​​aantal nieuwe te kopen. Dompel de uiteinden van schoenveters in sommige nagellak en zet de nederlaag eindigt samen; Laten drogen en kan weer worden gebruikt zonder rafelen meer.

3. Bescherm schoenen uit te wrijven

Als je blijft het vinden van uw tenen of hakken van zijn schoenen bedekt met krassen, dan nagellak kon het antwoord voor u. Verf een aantal duidelijke nagellak op de gebieden die normaal gesproken krijgen versleten en het zal een barrière moeilijk te brengen kan je schoenen beschermen.

4. knoppen langer op

Als de toetsen op uw kleding of uw kinderen blijven coming out, dan verf sommige glazuur over de draden. Stopt rafelen van de draden, zodat de toetsen langer blijven en, bovenal niet altijd meer het planten op.

5. Gebruik als Emergency vlugzout

Als u uit en je ziet iemand die is flauwgevallen, is de kans groot dat je hebt geen zout in de zak, maar kan wel wat nagellak te hebben. Net zoals ammoniak in een inhalatie iemand ontwaakt uit een nep, zo zal je nagellak dampen. We beweren niet dat aan de gezondste en de beste manier te zijn, maar het is nog een manier om iemand te helpen als je niets anders bij de hand te hebben.

6. spellen regenjassen

Kamperen kan heel leuk zijn, totdat je ontdekken dat de games zijn nat en je kunt niet licht een brand of een gasfornuis. Als u de hoofden van uw spellen in sommige nagellak, voordat je gaat, zijn ze gegarandeerd te raken wanneer u het nodig hebt.

7. Vermijd ringen roest van metalen containers

Als de onderkant van de metalen containers als haarlak of deodorant nat wordt, kunt u lelijke roest ringen laten op uw kaptafel of badkamer plank. U kunt dit voorkomen door het schilderen van de bodem van containers met nagellak en dit zal voorkomen dat ze roesten.

8. Gemakkelijk threading

Zelfs met de beste wil van de wereld, er zijn momenten waarop de draad zal niet alleen door het oog van de naald. U kunt likken, je kunt draaien, maar niet alleen hem. Dus voordat je echt verliest je hoofd koel met het, dompel de draad glazuur en rol het tussen je vingers. Als het droog en stijf is zal het makkelijk op te zetten.

Kent u een aantal andere toepassingen voor nagellak? Voel je vrij om ze te delen in de commentaren hieronder.

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 1
  1   2
Maart 28, 2015 | 17:52:55 | later 42 notulen

Er is zeker een koopje grеat om dit onderwerp te ontdekken. Ik hou van alle ρoints uitgevoerd.

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha