8 GEBREKEN personeel dat eigenlijk FLAWLESS



8 GEBREKEN personeel dat eigenlijk FLAWLESS

1) Sproeten

Vaak meisjes overbelasting hun gezicht met de stichting proberen om hun sproeten, die, in feite, absoluut prachtig te dekken! Sproeten voeg een indruk van onschuld en ook je kijkt zonovergoten het hele jaar. Omarm je sproeten, omdat deze perfecte onvolmaaktheid maakt je uniek en mooi!

2) Gap tanden glimlach

Meisjes met kloof tanden moet blij en trots over, bacause dat is wat maakt ze zich onderscheiden van de menigte! Als een gat tand glimlach was niet genoeg, dan Madonna, Lara Stone en Georgia Jagger zou hebben het probleem opgelost lang geleden, maar ze deden! Gap tanden worden steeds bevoorrechte defect en mode trend!


3) Kleine borsten

Dit is een van de meest voorkomende onzekerheden die veel meisjes. Ze weten niet dat deze zogenaamde bug, is eigenlijk een onderwerp van afgunst meisjes met grotere vormen. Kleine tieten zijn heel gemakkelijk "beheersbaar": je kunt dragen elk type kleding als je borst minimalistisch en u kunt joggen, het dragen van een simpel T-shirt, zonder zelfs maar te denken over dubbele uw sport-bh. Bovendien is het veel gemakkelijker te kleden conservatief, wanneer de borsten niet op de weg. Hou van je kleine borsten en ze houden als een schat!

4) Grote borsten

Een andere "probleem" gemeenschappelijke meisjesachtige hebben grote borsten. Nou, als je geen kleine tieten, dan, waarschijnlijk, hebben grotere; we altijd de neiging om dingen die we niet willen. Eerlijk gezegd, als je grote borsten, moet je rond te gaan met je hoofd omhoog, want dit is een van de meest aantrekkelijke eigenschappen van vrouwelijke schoonheid en veel mannen gek voor "gulle" borsten en zandloper figuur.

5) Grote wenkbrauwen

Vrouwen die dikke wenkbrauwen vaak proberen boven grit en tweeze hen, omdat ze het gevoel dat het een defect. Heb je de wenkbrauwen van Cara Delevingne? Dit meisje is uitgegroeid tot een beroemd model dankzij hen! Tegenwoordig zijn borstelige wenkbrauwen zijn zeer modieus en alle dromen van het hebben van de wimpers. Grote wenkbrauwen hebben vele voordelen: ze helpen de aandacht vestigen op uw ogen, omlijsten het gezicht en kan eenvoudig worden bediend door een vleugje gel front dat hen zal helpen hun plaats blijven. Dus dames met vollere wenkbrauwen, de volgende keer als je in de spiegel kijkt, moet u haar spiegelbeeld te kussen, want het is absoluut mooi!

6) te kort

Veel meisjes innerlijk bekritiseren hun hoogte. Omdat het korte heeft veel voordelen: je kunt dragen hoge hakken zo vaak als je wilt, het zal altijd voor u; veel mannen houden van vrouwen klein en hebben de neiging om ze te behandelen met grote zorg en aandacht; als je weinig bent u altijd een goede reden om te vragen om een ​​lange, goede kerel proberen te helpen u iets van de bovenste plank te bereiken. Die klein is weer een perfecte imperfectie dat maakt je "u"!

7) te hoog

Niet alleen meisjes met korte kritiek van binnen, lange man, in feite, hetzelfde doen. Omdat het lang heeft vele prachtige voordelen en is een echte aanwinst, niet een fout! Lange vrouwen hebben ongelooflijk lange benen, kun je platte schoenen te dragen en nog steeds hoger zijn dan de meeste, kunnen lange mensen alles te zien, terwijl die achter de menigte op een concert. Daarom, lange vrouwen, je bent helemaal in geluk!

8) brildragers

De meisjes die een bril dragen voelen zich vaak onzeker en probeert over te schakelen naar contactlenzen, maar wachten ... .Glasses kunt uw mooiste en meest efficiënte accessoire worden, kunt u het beeld aanpassen aan uw verschillende outfits passen en kan ook experimenteren met verschillende oog make-up voor brildragers ... dit alles kan zo leuk zijn! Bril helpen frame van het gezicht en kan de aandacht vestigen op uw mooie ogen. Zorg ervoor dat u volledig te ervaren, improviseren en spelen met deze mooie en stijlvolle accessoire!

Conclusie: onze fouten en tekortkomingen maken ons perfect en foutloos! Wees er zeker van te omarmen en koesteren uw fouten, omdat ze je origineel en uniek!

Voel je vrij om je gedachten te wisselen over dit onderwerp in de commentaren hieronder.

Blijf mooi!

(0)
(0)
Opmerkingen - 6
  5   0
September 2, 2015 | 16:19:08 | later 4 uur

Uw site is de beste!

  0   2
September 2, 2015 | 21:50:14 | later 10 uur

Hou deze tips voor inspiratie!

  4   0
September 3, 2015 | 00:54:49 | later 13 uur

Geweldig!

  4   2
September 3, 2015 | 08:58:18 | later 21 uur

Leuk artikel, hou uw suggesties!

  1   1
September 3, 2015 | 13:59:33 | later 1 dag

Prachtige site!

  5   2
September 3, 2015 | 17:35:03 | later 1 dag

Ik besteden thuis het lezen van deze site! Het is zo geweldig!

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha