8 fouten wanneer zij bij de toepassing van oog make-up8 fouten wanneer zij bij de toepassing van oog make-up

Bad hair days zijn een feit van het leven, maar zo zijn de dagen van trick negatief. Dit zijn de dagen dat we laten thuis voelen goed en ziet er goed uit, tot die tijd toen we inchecken in een spiegel en denk: 'Wat ?! Ik deed dat ?! 'Het kan zijn dat je geduwd voor tijd of u misschien iets nieuws geprobeerd hebben, maar in ieder geval niet willen het opnieuw te doen, dus hier zijn tien van de oogmake-up voorkomende fouten die mensen maken en dat ziet er niet zo goed uit, de meedogenloze en alle onthullende licht van de dag:

1. wenkbrauwen Groucho Marx

Als je bent te jong om te onthouden dat Grouch Marx was, dan zoeken hij Google, je zult zien wat we bedoelen! Zelfs als u niet zijn gezegend met een paar dikke wenkbrauwen natuurlijk niet overdrijven het oogpotlood donker, omdat ze gewoon niet kijken natuurlijk en zorg ervoor dat de kleur van het haar passen ook.


2. Niet mengen

Kleuren en tinten moet soepel mengen van de ene in de andere en het er niet uit als een regenboog zweven boven het oog. Voor de perfecte verloop, met een zachte borstel mengen schoon en kwast. Dit zal helpen bij de integratie perfect en heerlijk schaduwen samen.

3. Curling wimpers na het aanbrengen van mascara

Als je probeert om je wimpers krullen na het aanbrengen van mascara, dan zul je eindigen met een aantal zeer onaangename bosjes van mascara op je wimperkruller en ook een verstopte. Zelfs als je mist, verwijdert mascara voor krullen en opnieuw te beginnen, zal het de moeite waard de extra zijn.

4. Met behulp van een donkere schaduw in de binnenste ooghoek

Als verduistert de binnenste hoek van je oog, dan gaat het om uw ogen kijken met donkerder en dieper. De binnenste ooghoek ontvangt minder licht toch, dus het is best om het te verlichten met een glanzende champagne of wit om de ogen te openen en maken ze groter en helderder uit.

5. waterproof mascara niet gebruiken

Als u niet wilt dat een zwarte rand voor uw ogen, tegen de tijd dat je naar het midden van de dag, dan is het altijd beter om waterproof mascara te gebruiken. U hoeft niet in de rivieren van tranen voor oog make-up uit te voeren, kan uw ogen water als gevolg van wind, regen, luchtvervuiling of slechts een stofje, dus het is altijd veiliger om mascara te gebruiken waterproof.

6. Niet vragen om ogen met een primer

De voordelen van primer ogen zijn vrij goed nu bekend, maar het is verbazingwekkend hoe veel meisjes nog steeds niet gebruiken. Primer helpt glad uit rimpels en zorgt voor de perfecte doek waarop u veilig oog make-up toe te passen. Het beschermt uw oog make-up van de gevolgen van de olie in je huid en dus de truc zal fantastisch zijn voor veel langer.

7. Het toepassen van oogschaduw na mascara en liner

Als u uw oogschaduw te duren passen, dan bent u waardoor het moeilijker wordt om de schaduw kleuren samen te mengen om de juiste soort van zachte, mooie, kijk gerangschikt te krijgen. Het is makkelijker om al het werk met de eerste oogschaduw doen en dan eindigen met mascara en liner.

8. Houd oog make-up in de nacht

Gewoon omdat je niet acne op de ogen te krijgen betekent niet dat je niet nodig hebt om uw oog make-up verwijderen voordat u naar bed gaat. Als je het te verlaten, zal het moeilijker zijn om het in de ochtend te verwijderen en je kunt krijgen in je ogen 's nachts en irritatie en roodheid veroorzaken in je ogen.

Welke andere oog fouten maken we vergeten te noemen?

Voel je vrij om uw tips te delen voor de make-up en schoonheid in de commentaren hieronder.

Blijf mooi!

(0)
(0)
Opmerkingen - 2
  1   0
Mei 2, 2015 | 22:10:05 | later 46 notulen

Deze make-up tips zijn zo behulpzaam! dank

  2   2
Mei 3, 2015 | 02:48:04 | later 5 uur

Ja, ik hou van curling wimpers na het aanbrengen van mascara, ik weet dat het schadelijk is voor het oog, maar meestal gedacht lijkt vrij cool!

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha