8 FOUTEN MEER 'gemeenschappelijke basis elk meisje moet weten over8 FOUTEN MEER 'gemeenschappelijke basis elk meisje moet weten over

Alle meisjes hebben hun make-up tips en trucs als het gaat om het aanbrengen van make-up. Soms is het gewoon de manier waarop je altijd hebt gedaan, soms is het de manier waarop je moeder of zus je geleerd om dat te doen. We zijn niet van plan om ruzie met je moeder, maar make-up technieken veranderen in de tijd, net als de mode doet, dus hier zijn acht van de meest voorkomende fouten die vrouwen maken wanneer zij hun fundament van toepassing:

1. Gebruik vloeibare en poedervorm

De gemeenschappelijke basis voor fout nummer één wordt met behulp van een poeder in plaats van een vloeibare foundation. Een stof kan de huid uitdrogen en soms kan cakey of schilferig uitzien. Poeder stichting heeft ook het kleine nare gewoonte van de vestiging in de natuurlijke plooien en fijne lijntjes in je huid, waardoor ze verschijnen als diepe rimpels! Vloeibare foundations er beter uitzien langer en zal je dat glad en perfect uitzien. Als u wilt doorgaan met het gezicht poeder gebruiken, probeer dan zachtjes af op de top van uw vloeibare foundation met een poeder borstel; die u zullen helpen opzetten, zodat uw make-up langer zal duren.


2. Gebruik een primer

Gebruik altijd een primer voordat u de vloeibare foundation en dit zal helpen uw stichting zich beter en gaan soepeler. Als u rechtstreeks van toepassing op de stichting, kunt u cakey kijken en zal niet lang duren.

3. Gebruik de pols niet testen

Een van de meest voorkomende zonden van de fundering die vele vrouwen is als de kleur van hun gezicht niet overeenkomt met de kleur van hun nek. Dit komt omdat er geen overeenkomstige de toon van hun stichting. In de schaduw van vloeibare foundation testen heeft geen zin om de pols te passen, zoals de huid van de pols is het onwaarschijnlijk dat het dezelfde kleur van de huid van je gezicht zijn! In plaats daarvan, een kleine hoeveelheid van de stichting rond je neus, langs de kaaklijn en onder / rond de ogen om het te testen.

4. Breng met een borstel

Veel mensen van toepassing stichting met uw vingers. Gebruik een borstel, is het echter minder rommelig, gaat soepel en te gebruiken minder product! Ook als je nog nooit hebt geprobeerd BeautyBlender, zou ik u adviseren om een ​​kijkje te nemen. BeautyBlender is één van de instrumenten om de meest veelzijdige die droog of stortplaats kan worden gebruikt te maken; Het werkt goed te dekken onvolkomenheden, gelden stichting en haar puntige uiteinde kan gemakkelijk in die moeilijk te delen van je gezicht te bereiken.

5. Gebruik geen foundation over je hele gezicht

Het is niet nodig om foundation hele gezicht is eigenlijk alleen nodig om gebieden die een beetje 'dekking, zoals vlekken of roodheid nodig. Als je fundament van alles toe te passen, je bent gewoon verspillen veel stichting die niet nodig is, kunt u uw gezicht er cakey of masker-achtige en zal voorkomen dat uw huid tegen te ademen. Dun laagje foundation alleen van toepassing op de gebieden waar je dekking nodig zal veel meer natuurlijk, schoon en fris uitzien.

6. Laat de stichting met bronzing poeder niet ingesteld

Kiezen voor doorschijnend, lichtgewicht poeder, in plaats van een bruine kleur, het zal helpen stoppen met de taart-achtige textuur te verschijnen en zal je kijkt natuurlijker. Een transparante poeder zal glans te controleren en geven u een mooie matte afwerking. Natuurlijk kunt u bronzing poeder te gebruiken, maar niet van toepassing zijn het allemaal over je gezicht; plaats, zuigen je wangen en vegen bronzer op de holte van je wangen, aan de zijkanten van uw tijd en langs de haarlijn, zal deze dimensie geven aan je gezicht, met nadruk op mooie gezicht structuur. Mengsel. Mengsel. Mix ...

7. Hoe concealer van toepassing?

Gebruik geen concealer onder de fundering. De beste aanbeveling concealer-stichting is het een of het ander, maar als je nodig hebt om concealer gebruiken om een ​​vlek of een punt, dan van toepassing op het fundament en mengen in goed. Als je concealer van toepassing eerst en dan gaan over het met uw stichting - kunt u de checker niet op zijn plaats, die kan je make-up kijken cakey en 'slordig' te verplaatsen. Vermijd ook het aanbrengen van een concealer, dat is te licht voor je ogen; Ja, we moeten ons gebied te verlichten onder de ogen, maar niet overdreven, kleine hoeveelheid gaat een lange weg!

8. Geef de tijd moisturizer om te drogen

Als je niet laat uw moisturizer voor het aanbrengen van foundation goed drogen, zult u merken dat het niet goed zal bedekken gekleurd en stichting onregelmatigheden.

We hopen dat u deze tips nuttig stichting.

Voel je vrij om hun make-up tips en suggesties over hoe je foundation van toepassing in de commentaren hieronder te delen.

Blijf mooi!

(0)
(0)
Opmerkingen - 2
  0   2
Mei 21, 2015 | 00:25:47 | later 6 uur

Ik ben echt onder de indruk van uw schrijfvaardigheid en ook met de lay-out naar uw blog. Het is een betaalde onderwerp of heb je het zelf aanpassen? Hoe dan ook houden van de mooie kwaliteit schrijven, het is zeldzaam om een ​​goede blog turen zoals deze vandaag ..

  0   2
Mei 21, 2015 | 04:30:12 | later 11 uur

Een beetje 'te laat, maar ik dank 😉

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha