8 FOUTEN Flirt belangrijk om te voorkomen8 FOUTEN Flirt belangrijk om te voorkomen

Voor sommigen, flirten is gemakkelijk en sommige mensen schijnen te weten instinctief alle do's en don'ts van het flirten. Je zou denken dat het gemakkelijk om te flirten zou zijn, maar er is een zeer dunne lijn tussen aantrekkelijke en een te voren. Dus, vermijd de onhandige moment dat hij zich realiseerde dat hij stapte over het merk en lees onze acht grote fouten flirten die je echt niet wilt doen:

1. gaat te ver

Flirten moet leuk en dun, en willen niet de verkeerde indruk te geven; dan is een klein deel van flirterig toespelingen zijn prima, maar ze niet te abrupt en duidelijk te maken, of het zal gewoon schrikken van de good guys / meisjes.


2. Geen betasten onder de tafel!

Krijg te tactiele te snel is een andere fout flirt. Een lichte aanraking op de schouder is OK, maar, alsjeblieft, geen tasten onder de tafel, dat is gewoon smakeloos!

3. Hij was het niet dragen van deze nieuwe persoon aan dood met je hele levensverhaal

Te veel over jou is een andere fout flirt. Bent u flirten, want je wilt hem / haar geïnteresseerd te krijgen en maken ze terugkomen voor meer, dus je kunt je niet vervelen dood met je hele levensverhaal. Niet alleen is het te veel te snel saai, maar het zal u ook verlaten met niets anders te praten over de volgende keer.

4. de borden negeren

Kijken naar de lichaamstaal van je liefde en aandacht als we doorgaan met het flirten van het ene niveau naar het volgende en zich bewust zijn van de tekenen dat je te ver kunnen zijn gegaan. Als hij / zij begint te wiebelen en te kijken de kamer rond, dan bent u waarschijnlijk op zoek naar een uitweg, om te remmen een beetje ', kun je niet te snel gaan.

5. Aan te serieus

Flirten is leuk, hou het op die manier. Blijf uit kwesties en ernstige problemen, zoals politiek, religie of uw exen, en stok onderwerpen luchthartig gesprek. Toon uw liefde die je bent een interessant persoon en plezier te worden. Wilt u overkomen als easy going en wenselijk persoon, geen onderhoud van hoog of te ingewikkeld.

6. Het tonen van de angst

Je nodig hebt om het vertrouwen te tonen aan een succesvolle flirt te zijn en nog wat 'de controle over de situatie. Wat je zeker niet willen zijn is een persoon lacherig, nerveus en verlegen; dat gaat niet werken.

7. Be meer ervaren

Flirten is het beste als het gaat natuurlijk en klinkt niet als een script ontwikkeld in opleiding. Als Pat is te glad, dan zal het overkomen als onoprecht, evenals het geven van de indruk dat we praten over elke nieuwe persoon die je ontmoet op deze manier.

8. Niet weten wanneer je moet stoppen

Spot de tekens en weet wanneer het tijd is om uw flirten vertrekken. Als u krijgt geen antwoord, geen feedback en hij / zij begint te beschaamd te kijken, dan krijgen terwijl het nog aan de gang goed voordat mogelijk maken van een idioot van jezelf.

Welke andere fouten die we moeten vermijden flirten? Voel je vrij om uw dating wijsheid in de commentaren hieronder te delen.

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 2
  4   2
Juni- 27, 2015 | 00:24:14 | later 4 uur

Hallo, ik enjoү lezen van uw post. Ik wil graag een beetje reactie om u te ondersteunen schrijven.

  5   2
Juni- 27, 2015 | 01:39:28 | later 5 uur

En 'perfeςt tijd om plannen te maken voor de lange termijn en het is tijd om gelukkig te zijn. Ik leer dit bericht anԁ als ik wil wat aandacht problemen of grabbinɡ suggereren suggesties. Misschien heb je сan schrijven naast artikelen in verband met dit artikel. Deѕire Ik lees meer ook!

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha