8 FACE UP contouren en het benadrukken van tips van de profs8 FACE UP contouren en het benadrukken van tips van de profs

Noemen contouren en highlighting en de meeste mensen zijn in een staat van milde paniek! Maar de waarheid is, het is echt niet zo moeilijk als sommigen willen doen geloven tutorial. In tegenstelling tot zware technieken uit het verleden, met behulp van eenvoudige technieken en het licht van vandaag is het snel kunnen wijzen op de beste eigenschappen, ook buiten de symmetrie in het gezicht en ook zorgen dat u er jonger uitzien. Als je nog nooit eerder hebt geprobeerd dan bekijk deze acht tips en beginnen met de contouren make-up om de beste eigenschappen te benadrukken:

1. Om dun de neus

Dun het uiterlijk van de neus, met een beetje 'stof licht gekleurde naar het midden van je neus met een kleine borstel om dit deel van je neus markeren en vervolgens donkerder de zijkanten van de neus met een bronzer poeder is dat een paar tinten donkerder dan je huidskleur. Eindig door borstelen weg overtollige poeder met een poeder borstel en contrasterende tinten zal dimensie toe te voegen aan je neus en haar dunner en kleiner kijken.


2. Om nadruk jukbeenderen

U kunt profielen met behulp van verschillende tinten van de stichting te creëren. Om uw jukbeenderen te benadrukken, borstel een stichting die een tint donkerder dan uw gebruikelijke foundation onder je jukbeenderen. Ervoor te zorgen dat goed past, dus er zijn geen harde lijnen tussen de twee tonen en zal subtiel markeer uw jukbeenderen. Als je niet graag vloeibare foundation gebruiken, dan gebruiken poeder stichting volgens hetzelfde principe.

3. Balans je neus

Als de neus enigszins gekanteld in de vorm, dan kunt u de symmetrie met enkele highlighting en schaduwen in evenwicht te brengen. Gewoon mix een donkerdere foundation zwaarder aan de kant van de neus die voller en zal zelfs de contouren.

4. Om het voorhoofd botten markeren

Deze eenvoudige truc kan het uiterlijk van een oog-lift te geven, zonder dat er ergens in de buurt van het mes van de chirurg! Na het aanbrengen van oogschaduw, breng dan een champagne of witte zachte net onder de wenkbrauw langs de boog van het oog. Dit heeft het effect van de aandacht naar de top en geeft het uiterlijk van een lift voor uw ogen.

5. Om de vorm van je gezicht te benadrukken

U kunt de natuurlijke contouren van het gezicht te benadrukken en zorgen voor meer definitie aan uw mogelijkheden, het overdrijven van de gebieden die schaduw met meer kleur. Kijk naar de natuurlijke contouren van het gezicht en mix in een donkerdere kleur wanneer de schaduwen vallen natuurlijk op deze gebieden te benadrukken. Dit, op zijn beurt, markeert gebieden van het gezicht die lichte werden achtergelaten.

6. Snijd de neus visueel

Als u het uiterlijk van je neus te verminderen, van toepassing bronzer over de brug van de neus, in plaats van aan de zijkanten, en dit zal de indruk dat je schattige kleine neus korter geven.

7. Verwijder de dubbele kin

Om het uiterlijk van een dubbele kin verminderen of om een ​​voller gezicht te verdunnen, afstoffen bronzer net onder het jukbeen en langs de kaaklijn om een ​​schaduw die de aandacht weg van de kin zal trekken te creëren.

8. Denk aan licht en schaduw

Contouren van je gezicht is echt geen rocket science. En 'relatief eenvoudig en, met een beetje' praktijk, zult u in staat om een ​​aantal mooie dramatische veranderingen te brengen in de manier waarop je gezicht eruit ziet. Als je nadenkt over hoe functies schaduwen op het gezicht, dan contouren is gewoon een manier om te verlagen of verhogen van de verschijning van de schaduwen; gewoon benadrukken de functies die u wilt de belangrijkste en schaduw functies die je niet hoeft te zien.

Elke andere tips gezicht contouren truc te delen?

Voel je vrij om ze te laten in de commentaren hieronder.

Blijf mooi en gelukkig!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha