8 FABULOUS TIPS rechttrekken haren8 FABULOUS TIPS rechttrekken haren

Veel mensen zijn bang om uw haar recht omdat ze denken dat te doen zal het haar beschadigen. Het is waar dat het gebruik van te veel warmte op uw haar zal schade veroorzaken, maar als je voorzichtig bent en volg enkele eenvoudige regels, kunt u uw haar te kroeshaar en zonder dat gespleten haarpunten worden niet rechtzetten. Als je wilt recht en geweldig uitziend haar, zonder het te beschadigen, neem dan een kijkje op onze achtpuntige haar rechttrekken hieronder:

1. hebben haarverzorging

Als je gaat om je haar recht te maken, dan is het beste om te beginnen door ervoor te zorgen dat je haar is netjes en goed onderhouden. Zorg ervoor dat je haar is goed voorzien en gevoed, alvorens het ijzer in het, en vergeet niet dat de gespleten haarpunten nog erger zal uitzien in steil haar, om een ​​structuur te hebben alvorens dit te doen.


2. Bescherm je haar tegen de hitte

U moet de hitte om haar recht, maar te veel warmte zal schade veroorzaken. U kunt uw haar te beschermen tegen schade door warmte gewasbeschermingsmiddelen eerste en beginnen met de hitte afgewezen laag en zien hoe het gaat, voordat u op, beetje bij beetje.

3. Probeer niet om strek je haar nat

Een van de uiteinden van het haar rechttrekken belangrijker - niet nat haar steil. Alleen nooit je haar recht als het volledig droog is. Vochtig haar alleen nieuwe rimpels als het droogt en nat haar is kwetsbaarder dan droog haar, dus het is makkelijk te breken of schade.

4. Strek voortdurend in secties

Een ander goed advies voor haar rechttrekken is - voortdurend recht haar in secties. Als je je haar recht te maken, zet de ijzer, met een constante beweging, de bomen van je haar. Handhaving van de uniforme ritme en vermijd stoppen en het verlaten van het ijzer in dezelfde plaats voor een bepaalde tijd. Het is makkelijker om je haar recht als u in kleine secties werken. Start in het onderste gedeelte van je haar en werk je weg omhoog, een sectie op een moment, in plaats van te proberen om de gehele lengte van je haar in een keer te doen.

5. Kies de juiste steiltang

Het is de moeite waard om het geld op een goede kwaliteit stijltang. Ze komen in verschillende vormen en maten, dus kies degene die overeenkomt met uw haarlengte. De professionals adviseren de keramische strijkijzers, die ook ionische technologie om kroezen en statische verminderen.

6. Eindig met het juiste product

Eindig uw routine haar met het juiste product is een andere belangrijke tip strijken. Na de nivellering, kunt u uw stijl compleet met een dun laagje van haarlak of antikroesserum. Zorg dat er geen producten met water, echter, of breng krullen terug naar je haar te gebruiken.

7. Vergeet niet dat uw paraplu

Vergeet niet dat het water je haar krullen en kroes zal maken, dus neem een ​​paraplu in de winter, wanneer je naar buiten en in de zomer, het dragen van een hoofdband om het zweet van zijn voorhoofd te houden aan het haar te krijgen.

8. Houd uw gereedschap schoon

Het laatste wat je wilt is een ijzeren stok om je haar de volgende keer dat je het gebruikt, zodat altijd de ijzeren schoon te maken na gebruik, als het eenmaal is afgekoeld. U kunt speciaal wasmiddel ijzer, of een warme, vochtige doek te gebruiken, en zal geen residu achtergelaten door de haarproduct op het ijzer te verwijderen.

Wat zijn uw suggesties strijken favorieten? Voel je vrij om ze te delen in de commentaren hieronder.

Blijf mooi!

(0)
(0)
Opmerkingen - 1
  3   1
Juni- 2, 2015 | 19:11:00 | later 2 uur

Hallo Web Admin, ik hield van de site!

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha