8 FABULOUS beauty tips over hoe u uw eyeliner draaiende te houden8 FABULOUS beauty tips over hoe u uw eyeliner draaiende te houden

Eyeliner is een groot deel van de wapenkamer van een make-up girl; Hij opent zijn ogen en vestigt de aandacht op een van de mooiste eigenschappen van het gezicht van een persoon. Tenzij schuur een enkele traan, of erger nog, een goede oude huilen, en je ziet eruit als Alice Cooper op een slechte dag! Hoeft niet een rivier van tranen, maar dit is de vervelende, kan eyeliner werken, als je betrapt in de regen of een zeer warme dag, dus lees verder en ontdek acht tips om te voorkomen dat de ' eyeliner waar het hoort:

1. Ga niet voor eyeliner deal

Het is een element in je make-up tas die u het beste merk kun je moet kopen. Er zijn goedkopere merken die gevonden kunnen worden in de apotheek, maar ze hebben meer kans om te draaien. Koop een high-end merk en houd het voor speciale gelegenheden en dan kunt u de goedkopere merken voor dagelijks gebruik gebruiken en geld te besparen op die manier.


2. Stel je eyeliner en oogschaduw

Een effectieve manier om uw coating run te stoppen is om te worden ingesteld met een oogschaduw. Gebruik een dunne borstel om een ​​beetje toe te passen 'van dezelfde kleur oogschaduw over de bovenkant van uw eyeliner en stel de eyeliner en helpen om het op zijn plaats te houden, maar het wordt een beetje' nat.

3. Gebruik concealer onder de eyeliner

Om te stoppen met de eyeliner doordringen in de rimpels onder het oog, probeer dan het toepassen van een beetje 'van concealer eerder. De corrector is vloeiende lijnen en voorkomen dat de eyeliner te lopen in hen. En ja, vergeet niet om de concealer met transparante poeder ingesteld.

4. Gebruik eyeliner potloden

Vloeibare liner is meer kans te lopen, vooral als je het toepassen van een zware, donkere lijn van je ogen. Als u van plan bent een zware toepassing van eyeliner, probeer dan een waterdichte potlood in plaats van een vloeistof, en je zult zien dat het op zijn plaats blijft langer.

5. Bereid de huid goed

Reinigen van uw huid altijd voor het aanbrengen van make-up. De huid is voortdurend produceren natuurlijke oliën en het verzamelen van stof en vuil. Als je je eyeliner toe te passen over de top die niet goed past en hebben meer kans om te draaien of vlekken. Dus, na het zuiveren van de huid, van toepassing in het oog primer aan uw oogleden, net voor het aanbrengen van oogschaduw en eyeliner en make-up zal de hele dag duren.

6. Overdracht die vochtinbrengende voor de oogleden

Moisturizer van toepassing op de rest van het gezicht, als je wilt, maar houd het uit de buurt van uw ogen. Geen zin in het reinigen van de huid rond de ogen en vervolgens toepassing moisturizer op haar oogleden, omdat het hetzelfde effect zal hebben als uw natuurlijke oliën te doen en eyeliner zal smeren en vlekken.

7. Probeer verschillende formules

Eyeliners komen in vele vormen. U kunt gels, vloeistoffen, potloden en kleurpotloden, en de verschillende soorten verschillend reageren op verschillende soorten van de huid. Als uw eyeliner blijven draaien, dan overschakelen naar een ander type. In het algemeen, uw huid vettig, meer de aard van de eyeliner moet je gaan voor. Als dat niet helpt probeer een waterdichte één; hoewel ondoordringbare liners meestal niet gemakkelijk loskomt, maar in ieder geval, het zal van kracht blijven gedurende de dag.

8. Gebruik poeder

Wanneer u alle oogmake-up klaar bent, geef je gezicht een dun laagje poeder en zal helpen bij het opzetten van uw make-up en houden het op zijn plaats meer. Breng een dun laagje over het hele gebied rond de ogen en mengen in goed.

Hoe ziet u uw eyeliner draaiende te houden? Voel je vrij om uw tips en trucs van schoonheid te delen en make-up in de commentaren hieronder.

Liever!

(0)
(0)
Opmerkingen - 2
  0   0
Augustus 1, 2015 | 21:43:28 | later 4 uur

Ik denk / werk, als we kunnen denken aan een kopje koffie

  5   0
Augustus 2, 2015 | 04:54:16 | later 11 uur

Hallo zou je het erg me te laten weten welke webhost die u gebruikt?

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha