8 Eye Make-up tips om sets bezienswaardigheden QuitDe eerste vraag in dit geval is als je dicht bij elkaar staande ogen? Om het te begrijpen, moet je meteen in de spiegel kijken. Als u merkt dat er geen ruimte tussen de buitenste hoek van het oog en de tempel die tussen de binnenste ooghoek en de neus, dan heeft u zeker goed in de gaten in september Dit moet ook helpen om de set oog oordelen.

Bron: http://poutperfection.files.wordpress.com/2012/04/eyeshadow-techniquesgif


Ontspannen nu. Laat je ogen dicht bij elkaar is niet het einde van de wereld! We hebben een aantal speciale tips voor u om uw ogen te verbeteren! Ja, dit is onze 'oog make-up voor de eerste sets ogen' special!

Echter, er zijn een aantal dingen die we willen betalen heel voorzichtig zijn voordat we een stap voor stap werken aan de boor oog make-up.

Belangrijke tips voordat u gaat voor een dicht oog make-up in september:

  1. Gebruik altijd een oogschaduw of licht reflecterende binnenste hoek van het oog.
  2. Probeer en accentueren het natuurlijke deel van uw oog. Smokey Eyes misschien wel iets voor jou.
  3. En nog belangrijker, blijf weg van donkere tinten in de binnenste hoek van je oog!

Er zijn vele beroemdheden als Rachel Bilson, Miley Cyrus, Nicole Kidman, Hilary Duff en Kate Winslet, die nauwe zijn ogen en hun oog make-up ziet er altijd mooi.

Oog make-up voor Sluiten sets bezienswaardigheden

Hieronder staan ​​de tips die je hebt gewacht!

Prime uw ogen met een primer. U kunt een deel van stedelijk verval primer of Nyx jumbo potlood in de melk te gebruiken

Neem een ​​highlighter schaduw en toe te passen op de binnenste hoek van de ogen te verbreden. U kunt een potlood NYX jumbo in de melk te gebruiken voor dit doel ook.

Gebruik een licht gekleurde glinsterende schaduw in de kleuren grijs of beige voorheen. En toegepast op de oogleden. Dit zal uw ogen een kijkje opgelucht te geven. Zorg er ook voor dat er geen kreukels op je ogen.

Een zeer belangrijk advies truc om de ogen te stellen sluiten is om rokerige maken. Yup smokey is de manier om hier te gaan. Breng een donkere oogschaduw als tinten van zwart of bruin, en als je niet wilt te donker gaan, kon je een donker paars of blauw buitenste hoek van het oog te gebruiken om uw ogen kijken breder. Gebruik een zachte borstel al het harde randen weg te smelten

Breng een halve toon oogschaduw op de onderste wimperlijn en ook voor de buitenste derde van het onderste ooglid

Eye. Dit zal uw ogen kijken breder.

Solliciteer zwarte eyeliner op je bovenste wimperlijn en lager; Dit zal een enorm verschil op uw ogen te creëren.

Mascara aanbrengen op de bovenste en onderste wimpers. Je kon Maybelline mascara die de wimpers oog verlengt en geeft een dramatische look voor de ogen te gebruiken.

Dus wat is uw oordeel over onze deur oog make-up voor de ogen worden gesloten set? Ga je heen? Laat een reactie achter en laat het ons weten!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha