8 essentiële vitaminen voor vrouwen boven de 60Heb je ooit zorgen over hoe je gezondheid zou kunnen zijn als je eenmaal over te steken 60? Immers, als je in je middelbare leeftijd zou natuurlijk verschillen van hoe je Dus wat zijn de juiste vitaminen moeten worden genomen om een ​​gezonde en energieke post-60 levensduur te garanderen zou posten 60.?

Hieronder volgt een lijst van deze vitamines die ervoor zorgen dat u een gezond leven en heldere leiden, zelfs na het oversteken van 60!


Vitaminen:

Vitamine D:

Vitamine D is een essentiële voedingsstof voor het lichaam als het helpt botten versterken en aandoeningen zoals osteoporose, artritis, diabetes en zwakke visie voorkomen. Tegelijkertijd is het belangrijk voor een goede vertering van calcium in het lichaam. Tips artsen raden dagelijkse consumptie van 600 IE vitamine D voor vrouwen boven de 60 jaar.

Vitamine B6:

Vitamine B6 is belangrijk voor de productie van chemicaliën in de hersenen en hormonen. Het verhoogt ook de immuniteit van de persoon en vermindert het risico van depressie, hart- en vaatziekten en geheugenverlies. Twee mg van deze vitamine moet elke dag voor een optimale gezondheid worden geconsumeerd.

Vitamine B12:

Vitamine B12 wordt meestal gevonden in niet-vegetarisch voedsel. Deze vitamine helpt ziekten zoals bloedarmoede voorkomen en verhoogt het geheugen van een individu. Het helpt bij het goed functioneren van het zenuwstelsel en de hersenen. De vitamine speelt een cruciale rol bij de preventie van depressie en hartziekten. Een dosis van 4 microgram van deze vitamine wordt aanbevolen dat alle vrouwen boven de 60.

Vitamine E:

Om de gezondheid van de huid te garanderen, zelfs in je jaren '60, is het belangrijk dat u een regelmatige dosis vitamine E. De vitamine is verantwoordelijk voor het handhaven van het vocht van de huid en helpt ook om het uiterlijk van littekens te voorkomen ' veroudering.

Foliumzuur:

Een soort vitamine, foliumzuur of folaat is een essentieel ingrediënt dat een gezond zenuwstelsel bevordert. Daarnaast, verhoogt ook de productie van cellen in het lichaam. Vrouwen 60 jaar oud worden uitgenodigd om 400 mcg foliumzuur verbruikt elke dag.

Vitamine C:

Om een ​​regelmatige aanvoer van anti-oxidanten en gezond voor het lichaam te zorgen, is het essentieel dat je vitamine C te nemen op een dagelijkse basis. De consumptie van deze vitamine regelmatig kan iemand helpen ziekten zoals Alzheimer, kanker, en staar op de lange termijn te voorkomen.

Vitamine A:

Vitamine A kan helpen botsterkte, konden behouden en versterkt het immuunsysteem van een individu. Het is belangrijk dat een normale dosis van vitamine A wordt opgenomen in het dieet van iedere vrouw nadat ze wordt 60.

Vitamine K2:

Het calcium dat gaat in het lichaam kan alleen worden getransporteerd naar alle delen van het lichaam, als je een voldoende hoeveelheid vitamine K Deze vitamine helpt calcium bereikt de juiste plaatsen (tanden en botten) en voorkomt dat het krijgen afgezet op gebieden zoals slagaders , zacht weefsel, enz.

Samen met vitamines, is het noodzakelijk om eveneens:

Magnesium en calcium:

Als je melk regelmatig consumeren, dan kan er geen behoefte aan calcium supplementen zijn. In gevallen waarin de melk niet een onderdeel van de dagelijkse voeding, calcium supplementen nodig om gezonde botten waarborgen. Magnesium, samen met calcium, helpt om de spieren van het lichaam te ontspannen. Magnesium is ook belangrijk voor het goed functioneren van de hersenen.

Ijzer:

Naast het bovenstaande is het belangrijk dat een voldoende hoeveelheid ijzer aanwezig in de voeding van een vrouw na 60 om elke mogelijkheid van anemie voorkomen.

Tot slot is het belangrijk om een ​​arts regelmatig eens gekruist 60. Dit zal u helpen uw gezondheid te controleren en te weten wat voor soort supplementen moet worden genomen door een bepaalde persoon te zien. Het is nooit verstandig om hun eigen beslissingen te nemen als het gaat om gezondheid. Altijd herinneren - de arts weet het beste!

Kent u andere supplementen die moet worden geconsumeerd na 60? Laat het ons weten in de commentaren hieronder!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha