8 ESSENTIALS BAD ALLE MOOIE DAME moeten hebben8 ESSENTIALS BAD ALLE MOOIE DAME moeten hebben

Wat de essentiële elementen van de badkamer dat elk meisje moet hebben overwegen? Nou, er zijn voor de hand liggende zoals tandpasta, een tandenborstel en een handdoek. Maar hier kijken we naar acht van de essentiële elementen die u dekking voor alle noodsituaties, de essentiële multifunctionele, verborgen op de bodem van een kast, die elke mooie vrouw zou moeten hebben:

1. Shea boter

Shea Butter is een innovatief product dat in kan staan ​​voor vele andere producten in geval van nood. Het kan een hydraterende balsem zijn, lippen, branden behandeling, zelfs een lipgloss DIY, dus dit is zeker een aantal eenvoudige badkamer.


2. babydoekjes

Een andere grote multifunctionele babydoekjes zijn essentieel. Ze zijn ontworpen voor de gevoelige huid van kinderen, zodat ze zacht genoeg om overtollig make-up vormen de huid, maar sterk genoeg om morsen te vangen.

3. Olijfolie en kokosolie

Pure kokosolie en olijfolie zijn eenvoudig en vrienden Beauty trouw, en je hebt waarschijnlijk een beetje 'in uw keuken, als je geen in de badkamer. Een druppel of twee van olijfolie of kokosolie in uw bad zal u allen de huid zacht en gehydrateerd te geven; een beetje opwarmen 'en gebruikt als een haar olie voorbereidende behandeling, of gewoon warm glad kroeshaar met een dun laagje olie ingewreven op de handen.

4. Nail clipper

Als je geen tijd hebt voor een manicure, een nagelknipper neaten up van uw nagels in een handomdraai. Het is ook de perfecte tool voor het verwijderen van losse draden uit je kleren en verwijder de prijskaartjes en snel opslaan van de etiketten ook.

Shower Gel 5.

Een goede douche-gel is niet alleen voor de douche. Het dient evenzeer een handwas, een bubbelbad en, in geval van nood echt; Het is goed genoeg om vlekken uit kleding te klein te verwijderen.

6. mondwater

We zijn niet suggereren voor een moment dat iedereen die dit leest zou verlaten zonder je tanden poetsen, maar laten we eerlijk zijn; een snelle slis sommige mondwater kan wonderen verrichten als je haast hebt of als je onverwachte bezoekers kloppen op de deur.

7. Talk

Talk is niet alleen een manier om een ​​soepele en zijdezachte huid na een douche, het fungeert ook als een droge shampoo wanneer dat nodig is.

8. Een fles wijn, wat geurkaarsen en een goede tijdschrift

En last, but not least, voor een ontspannen genieten in het bad, zorg ervoor dat je de essentiële ingrediënten van een aantal geurkaarsen, een fles goede wijn en interessant om een ​​tijdschrift te lezen. Leun achterover en geniet, is het tijd voor een beetje 'me tijd'!

Welke andere essentiële onderdelen van de badkamer elke mooie dame zou moeten hebben op uw mening?

Voel je vrij om je gedachten en beauty tips delen in de commentaren hieronder.

Liever!

(0)
(0)
Opmerkingen - 1
  0   1
Oktober 8, 2015 | 13:11:28 | later 4 uur

mooie recensie!

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha