8 Effectieve schoonheid, make-up en Fitness Geheimen van prinses MadeleineDe prinses van Zweden, Madeleine, is een mooie, intelligente vrouw. Zij is modieus, vriendelijk, mooi, en nederig. Ondanks het feit dat de jongste van zijn broers, opgegroeid op een verantwoordelijke persoon en gingen rechtdoor. En 'zijn innerlijke goedheid die onderscheidt. En haar gevoel voor stijl helpt ook!

Hier is alles wat je wilde weten over beauty, make-up, en fitness geheim van prinses Madeleine!


Beauty Secrets:

Niet veel vrouwen nemen het voorrecht om op de grafiek van de mooiste dames in de wereld. Tot slot, zeer weinigen van hen zijn geboren royal. Prinses Madeleine lijkt een echt en mooi als de sterren zijn. In 2011, CBS zei zijn een van 's werelds mooiste prinsessen. Dus wat maakt de principes teken? Er Achter Komen!

  1. Blessed By Nature: Prinses Madeleine heeft diepe blauwe ogen die zo helder als glas zijn. E 'is ook gezegend met een heldere huid stralend met roze wangen en lippen rode appels. De natuur was lief voor haar, dat is zeker!
  1. Brown is het woord: Sommigen zeggen dat prinses Madeleine heeft blond haar? Oh nee, verschijnt de informatie onjuist te zijn. Deze vorstelijke diva verft haar natuurlijk haar donkerbruin tot blond. Echter, haar echte haarkleur ziet er brutaal zoals die meestal kiest om te hebben.
  1. Jewel It Up: Prinses Madeleine is niet zomaar een modegril, toevallig een geweldige smaak in sieraden te hebben. Het is heel gebruikelijk om haar te vinden in de grote en oude diamanten oorbellen. De echte dame lijkt te zijn in de liefde met diamanten. Haar ringen, kettingen en armbanden zijn enkele van de zeldzaamste stukken ooit geveild of zelfs zien. Sieraden speelt met de grootste genade, zonder iets speciaals te doen.
  1. Kleuren van haar leven: Prinses Madeleine is altijd al een goedhartige vrouw en heeft verkend verschillende tinten van het leven. Dit wordt weerspiegeld in de waaier van kleuren die hij gebruikt in zijn manier van kleden. Het quotiënt van deze schoonheid echte smaakmaker overschrijdt de grootste Hollywood-sterren. Hij pronkte elke kleur, variërend van koraal roze tot hemelsblauw, zee groen, zwart, wit, en nog veel meer. Toch, blauw lijkt de liefde van zijn leven. Nee, ik bedoel niet zeker zijn ogen. Anders dan de werkelijke klassieke zwart-wit, is ze meestal gezien het dragen van verschillende tinten blauw kleren.

  1. Fashion Rating: Dit brengt de erfenis echte socialite actief in zijn bloed. Ze hoeft zich niet te beperken tot één stijl. E 'om deze reden dat ze soms gezien het dragen van traditionele kleding en tiara. De andere dag is ze gevangen in casuals. Zijn dressing zorgt voor veel buzz alledaagse mode. Ze werd gespot in kant jurken, formele broeken, strakke kleding lovertjes, formele knielange rokken en jeans, jurken off schouder, een schouder jurken en nog veel meer. Par Engsheden en Akris zijn zeker op de lijst van haar favoriete ontwerpers.

Make-up Secrets:

  1. Een natuurlijke schoonheid als Prinses Madeleine niet veel hulp nodig hebben om te kijken mooi. Ze gebruikt meestal een voet en top-up met een bronzer haar natuurlijke schoonheid uit te brengen. Ze vindt het leuk om zijn ogen donker, geheim, en diep te houden. Prinses gebruikt dichte lagen mascara (zwart, groen en blauw voornamelijk) om je ogen groter, helderder en meer artistieke maken.
  1. Het heeft een bijzondere neiging tot het gebruik van tinten van roze voor de lippen. Rood en mauve gebeuren met de gebruikelijke roze tint in zijn lijst van favoriete lip kleur te volgen.

Fitness Geheimen:

  1. Prinses Madeleine heeft het lichaam van goud. Zijn huid, haar en figuur niet onthullen het feit dat ze is een moeder van één. Zijn fitness quotiënt geeft sterke concurrentie aan zijn tegenhangers. Dansen, paardrijden en gezonde wandelingen zijn de drie pijlers die het lichaam te geven, dat alle streven.

Prinses Madeleine van Zweden, is niet alleen een prinses op naam. Ze laat geen middel onbeproefd gelaten om deze wereld een beetje 'beter te maken. U kunt hier controleren om de prinses Madeleine foto te zien.

Heb je altijd al gezien als echte schoonheden ondiep? Wordt dit artikel alleen van gedachten veranderd een beetje '? Deel uw mening met ons in de commentaren hieronder.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha