8 effectieve manieren om te voorkomen Computer Vision SyndromeOke, dus stel je een leven zonder computer! Nee, eigenlijk een leven voorstellen zonder beeldscherm, dat wil zeggen, geen computers, geen telefoon, geen iPad, geen e-reader, niets ─ slechts voor een week. Eng, toch?

In de wereld van vandaag, kunnen we niet leven zonder computer! Of is het werk op kantoor, je schoolwerk, presentaties, online winkelen of gewoon informatie krijgen over alles en nog wat, hebben computers 'levensader' voor ons geworden! Maar zoals alles, deze levensader ook wij kunnen schrikken. Ja, we hebben het over Computer Vision Syndroom (CVS)!


Wat is CVS?

Computer Vision Syndrome verwijst naar een groep verwante oculaire problemen, die het gevolg is van het richten van de ogen op een computer of een ander beeldscherm als het scherm gedurende lange tijd ononderbroken zijn. Volgens recente onderzoeken en studies, deze voorwaarde is om invloed op 80-85% van de mensen die meer dan drie uur per dag besteden aan het kijken computerschermen. Dit is een tijdelijke toestand en kan op elke leeftijd voorkomen.

Symptomen van CVS:

Te voorkomen of genezen van een ziekte met succes, moet u eerst op de hoogte zijn van de ziekte en de symptomen ervan. Wees je bewust van de ziekte en te identificeren symptomen helpt beteugelen recht in principe. CVS heeft verschillende symptomen die zijn de volgende:

 • Hoofdpijn
 • Wazig zicht
 • Droge ogen
 • Oogirritatie
 • Roodheid
 • Double-vision
 • Vermoeide ogen
 • Nek of schouderpijn
 • Vermoeidheid en vermoeidheid
 • Duizeligheid
 • Polyopia
 • Moeilijkheid bij het scherpstellen

Wat zijn de oorzaken CVS?

Het is waar dat het wordt veroorzaakt door CVS kijken naar de computer of mobiele schermen gedurende langere tijd, maar dit is niet de enige oorzaak. De gloed van computerschermen is een van de oorzaken. Stress dat zo'n continue focus op de computer zet op de ogen wordt nog verergerd door slechte lichtomstandigheden/onjuist. Het licht mag niet in het hoofd of in elke positie die interfereert met de monitor en verhoogt schittering computer geplaatst worden. Een andere oorzaak is de kijkafstand oneigenlijk met een slechte houding te zitten. De afstand tussen de ogen en het scherm schade hoeveel stress ogen worden blootgesteld. Zichtproblemen ongecorrigeerde verergeren ook de conditie en je ogen gevoeliger voor CVS. Volgens sommige studies, bewegende lucht de ogen van het verleden kan ook verergeren CVS.

8 manieren om te gaan met CVS

Nu, moet je nadenken over wat je kunt doen om dit syndroom compromis ogen en visie te voorkomen. Immers, kunt u de computer niet gebruiken! Het goede nieuws is dat het eenvoudig genoeg om mee te doen. Hier zijn enkele tips:

Krijg Gecontroleerd:

U kent de symptomen en kennen de oorzaken. Nu is de volgende stap is om te bepalen of u deze symptomen. Als u vindt dat u veel van de symptomen die CVS wijzen, bezoek aan uw oogarts voor een volledig onderzoek van de ogen. Vraag haar om u te controleren op Computer Vision Syndrome en niet alleen algemene controles visie.

De 20-20-20 regel:

Vergeet niet om dit kleine regel religieus oefenen. Na elke 20 minuten onafgebroken werken op een computer, focus op een punt 20 meter. Weg voor 20 seconden.

Blink:

Het is ook belangrijk om regelmatig te knipperen. Droge ogen wordt vaak veroorzaakt door niet genoeg te knipperen. Zorg ervoor dat je genoeg knipperen. Een ander ding dat je moet doen is na de training 20-20-20, snel knippert 20 keer. Dan wrijf je handen samen om hen te warmen en zet de kopjes van de palm op je ogen. Deze hele procedure verbetert de focus van je ogen, voorkomt uitdroging en verzacht de ogen.

Druppels tranen:

Als u droge ogen dan één manier om het probleem is een oplossing over-the-counter scheur gebruiken. Neem contact op met uw arts voordat u de oplossing.

Weergave Locatie:

Uw kijkafstand van het scherm en de positie van het scherm moet worden gecorrigeerd om CVS te voorkomen. Zorg ervoor dat uw scherm is 15-20 graden onder ooghoogte en 20-28 centimeter afstand van je ogen. Zit rechtop en houd je voeten stevig.

Anti-Glare:

Gebruik een anti-glare scherm om de verblinding computer, die de belangrijkste oorzaak van CVS verminderen.

Computer Bril:

Uw normale specificaties zijn niet voldoende om CVS. Veel artsen raden het gebruik van de computer van een bril. Nogmaals, vraag recept van uw arts voor. Terwijl het krijgen van een bril, in gedachten houden dat je de juiste lens met een beetje 'tint en anti-reflecterende coating.

Vision Therapy:

Als u het moeilijk om zich te concentreren en te heroriënteren, dan kiezen voor de visie therapie. In de visie van de therapie, ze trainen de hersenen en de ogen om samen te werken.

Met deze eenvoudige voorzorgsmaatregelen en maatregelen kunnen voorkomen en genezen van CVS, terwijl gelukkig weg op de computer te klikken.

Hebt u een van de symptomen van CVS merken? Hebt u met uw arts besproken? Wat is de behandeling plan dat je volgt? Met ons te delen in het opmerkingenveld.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha