8 effectieve manieren om te beheren en te verminderen van stress tijdens de zwangerschapZwangerschap is een van de mooiste delen van het leven van een vrouw. Maar niet alle verwennerij schok, dromend van een kleine prins of prinses, en verwend te worden door de rest van de familie. Het komt met een eigen set van problemen, en stress is slechts een van hen. We weten dat de zwangerschap brengt veel veranderingen in ons lichaam, geest en de hele manier van leven als zodanig. Deze laat ons gestrest, en als de spanning te hoog gaat, kunnen we uiteindelijk het ontwikkelen van diverse complicaties tijdens de zwangerschap. We proberen om dieper te graven in de kwestie.

Hoe kunnen we de stress tijdens de zwangerschap?

Het feit dat een nieuw leven groeit in ons lichaam is op zich al genoeg om ons gestrest de hele tijd tijdens de zwangerschap te voelen. Daarnaast zijn er een aantal andere redenen die variëren van de ene persoon naar de andere. We hebben een lijst van de meest voorkomende oorzaken van steeds benadrukt tijdens de zwangerschap:


Oorzaken van stress tijdens de zwangerschap:

Hormonale veranderingen:

De belangrijkste reden achter de frequente veranderingen van stemming, die spanning verhoogt en uiteindelijk maakt de situatie nog erger, is hormonale veranderingen.

Fysieke ongemakken:

Zwangerschap is uitgerust met een aantal fysieke ongemakken, die misselijkheid, braken, constipatie, rugpijn, vermoeidheid, enzovoort omvatten. Misschien vindt u zeer belastend te gaan met deze hele tijd.

Concern Over Levering:

De bezorgdheid over de levertijd kan benadrukken volledig uit, zoals blijven vrouwen totaal niet bewust van wat er gaat gebeuren tijdens de bevalling en de bevalling.

Werkdruk:

Als je een werkende vrouw, is de kans groot dat je helemaal zenuwslopend vindt om zwangerschap en werk jongleren.

-Life gerelateerde onderwerpen:

Ten slotte kan de plotwendingen in je leven echt een tol op uw zwangerschap krijgt stress niveaus stijgende.

Hoe werkt stress te raken ons tijdens de zwangerschap?

Velen van ons hebben nog steeds geen idee van hoe spanning daadwerkelijk kan invloed hebben op ons tijdens de zwangerschap. Nou, dit zijn de wegen, de spanning en angst kan een zwangere vrouw schaden:

 1. Er zijn een flink aantal hormonen die stress van lange duur veroorzaken tijdens de zwangerschap. Het zorgt voor een sterk negatief effect op het immuunsysteem, waardoor de aspirant moeder meer vatbaar voor infecties. In de meeste gevallen, vrouwen ontwikkelen ernstige infecties in de uterus, hetgeen kan leiden tot voortijdige geboorte van het kind.
 2. In competitieve en snel het leven van vandaag, heeft chronische stress zeer gebruikelijk geworden. Volgens vele studies, veel stress die verband houden vroeggeboorte waarin de baby is geboren vóór 37 weken zwangerschap. Het verhoogt ook het risico van het verschaffen van een kind ondergewicht (minder dan 5 lb). In beide gevallen, de kinderen kwetsbaar ernstige ziekten.
 3. Overbelasting tijdens de zwangerschap kan leiden tot verschillende gezondheidsproblemen, zoals slapeloosheid, acute hoofdpijn, cardiovasculaire ziekte, hypertensie, overeten, verlies van eetlust, enzovoort.
 4. Veel vrouwen beginnen met roken of drinken om te gaan met stress in verband met zwangerschap. Uiteindelijk raakt haar en de gezondheid van het kind.

Hoe te beheren en het verminderen van stress tijdens de zwangerschap?

Nu kijken we naar manieren om stress te verminderen tijdens de zwangerschap, die u kan helpen efficiënt te beheren tijdens de zwangerschap:

 1. Begin met het identificeren van de oorzaken van de stress en angst. Zodra je in staat om erachter te komen zijn, te bespreken met uw dierbaren, vrienden of arts over.
 2. Zelf begrepen dat de fysieke ongemakken zijn absoluut op korte termijn en moeten niet ongerust zijn.
 3. Handhaven van een gezonde levensstijl, het volgen van een evenwichtige voeding elke dag en krijgen goede slaap elke nacht.
 4. Ga voor zowel training (stretching, zwemmen, wandelen, enz.) En ontspanning activiteiten (meditatie, yoga, diepe ademhaling, enz.). Prenatale oefeningen zal je fysieke ongemakken te verminderen, terwijl de activiteiten van ontspanning je geest, lichaam en ziel zal kalmeren.
 5. Vergeet niet je grenzen. Omdat het een zwangere vrouw, moet je om te bezuinigen op een aantal van uw reguliere activiteiten en zoeken de hulp van anderen, van tijd tot tijd.
 6. Werk zwangere vrouwen moeten minstens een dag vrij te nemen elke week, om door middel van de druk om te krijgen.
 7. Meer informatie over de zwangerschap. Het lezen van relevante tijdschriften, wonen shows vergelijkbaar of het bijwonen van de bevalling opvoeding zou u helpen om de juiste informatie, het verminderen van stress voor een groot deel. Echter, te veel kennis van de situatie nog erger te maken, waardoor de 'information overload'. Dus, wees voorzichtig.
 8. Tot slot neemt de rest als dat mogelijk is. Hoe meer je je lichaam te ontspannen, zal de lage stress zijn.

Je hebt al gegaan door de zwangerschap? Hoe heb je doen om stress te verminderen in die periode? Deel je tips met ons.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha