8 Effectieve Home Remedies om haaruitval te behandelenZowel mannen als vrouwen hebben last van het probleem van de terugwijkende haarlijn deze dagen. Dit probleem kan aan factoren worden toegeschreven, zoals ongezonde leefstijl, voedingstekorten, allergieën, hormonale onevenwichtigheden, slechte haarverzorging en zelfs gewoon hun genen. Er zijn een groot aantal behandelingen en technieken beschikbaar die beloven om u te helpen opnieuw te groeien uw bekroning modern.

De gevolgen van deze behandelingen zijn meestal negatief en marginale voordelen. Als u wilt een dikke manen en wulpse hebben, natuurlijke huismiddeltjes zijn de beste manier om verder te gaan. Er zijn tips effectief dat gemakkelijk problemen dunner wordend haar kan oplossen. Hieronder zijn een aantal natuurlijke home remedies voor dunner wordend haar dat er geen bijwerkingen hebben.


Home remedies voor dun haar

Aloe Vera:

Aloë Vera is een effectieve van alle huismiddeltjes dunner wordend haar. Aloë Vera gel kan gemakkelijk worden verkregen door knijpen sommige verse bladeren. Massage van de hoofdhuid met deze gel en laat 30 minuten. Afspoelen met warm water. Je moet ook Aloë Vera sap elke dag vroeg in de ochtend om de haargroei te bevorderen verbruikt.

Eieren:

Eieren zijn rijk aan eiwitten en zwavel. Eiwit behandeling vaak cruciaal is voor een dikke, sterke manen. Neem een ​​ei wit en meng met een eetlepel olijfolie tot een pasta. Breng dit aan de hoofdhuid en het haar. 20 minuten laten inwerken en goed naspoelen met koud water met uw favoriete shampoo. U kunt deze remedie wekelijks gebruiken om je haar voller te pronken.

Avocado:

Avocado is bekend om zijn vele voordelen voor de gezondheid. Mash avocado en banaan samen en masseer de hoofdhuid met dit mengsel. Laat gedurende 30 minuten, zodat de voedingsstoffen goed worden geabsorbeerd. Spoelen met een milde shampoo en conditioner na toepassing. Deze remedie is zeker om te geven je haar er gezond en wulpse.

Amla:

Als het gaat om de behandeling van haaruitval en dunner, Amla is het huis remedie veiliger. Het 'een concentratie antioxidanten en vitamine C. Naast een goede voor het haar, consumeren Amla ook gezond voor het lichaam. Maak een pasta van Amla met vers limoensap in gelijke hoeveelheden. U kunt kruiden Amla poeder gebruik staan ​​ter beschikking op de markt of trek de verse sap van rauwe Amla. Breng dit op de hoofdhuid en laat het drogen. Afspoelen met warm water.

Zaden Hay Grieks:

Zaden Griekse hooi is een gemeenschappelijk huis remedie voor haaruitval en dunner te behandelen. Dompel 2-3 eetlepel Griekse hooi zaad, afhankelijk van de lengte van het haar, een nacht in water. Was je haar met deze potion om roos te voorkomen en het bevorderen van de haargroei.

Henna Bladeren:

Henna bladeren zijn eeuwenlang gebruikt om de gezondheid van het haar te verbeteren. Henna bezegelt het haar cuticula, die op zijn beurt versterkt boom aan de wortel van het haar. Het geeft ook de natuurlijke kleur van uw haar en geeft het een gladde textuur. Grind henna verse bladeren met water tot een pasta en aanbrengen op het haar, de hoofdhuid vermijden. Laat gedurende drie uur en was behoorlijk na.

Kokosnootolie:

Kokosolie bevat ingrediënten die van nature verzorgt het haar en bevordert ook de groei. En 'rijk aan essentiële mineralen en vetten, ijzer en kalium, dat het haar breuk te voorkomen. Massage met warme kokosolie op de hoofdhuid en het hoofd naar haar verlies snel te behandelen.

Groene thee:

Groene thee is rijk aan antioxidanten die goed in de behandeling van haaruitval en start een nieuwe groei ook. Bereid de groene thee bladeren in een kopje water en laat iets afkoelen. Breng dit op de hoofdhuid en laat het gedurende een uur. Spoel grondig na haar zijdezacht en gezond.

Deze natuurlijke huismiddeltjes, indien regelmatig gebruikt zal je een betere haardikte en structuur binnen enkele weken van het gebruik te geven. Naast het gebruik van deze middelen is het ook belangrijk om een ​​gezonde levensstijl te volgen, met goede eetgewoonten en voldoende toevoer van water. Dus maak je geen zorgen te maken over uw gebrek aan haar en beginnen dromen over de ongelooflijke kapsels kun je pronken met de nieuwere, gezonder haar!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha