8 eenvoudige stappen om te oefenen Tummo MeditatieTummo is een oude meditatie techniek die gebruikt wordt door boeddhistische monniken. Het is een soort van tantrische yoga, en het is ontstaan ​​in de Himalaya duizenden jaren geleden. Deze meditatie is bekend dat allerlei gedachten dat ik een zondaar ben en bemoedigende DOEN verkeerde branden! Het zal de gedachten omleiden in je geest, en helpen u rechts denken. Je zou deze praktijk met behulp van 3 natte kleren te doen. Houd natte kleren op je naakte lichaam bij temperaturen die koude en vorst zijn.

Meestal, de volgelingen van het boeddhisme geloven Tummo praktijk meditatie. Er zijn zes soorten van meditatie zijn in dit geloof, en Tummo lijkt een zeer populair zijn. En 'meditatie genezing van de innerlijke hart van zondige gedachten, en helpt je om je lichaam te controleren van het plegen van verkeerde handelingen. Als je ooit een boeddhistisch klooster bezoekt, zult u zeker gaan veel over Tummo Meditatie leren. Voor nu, laten we focussen op wat deze praktijk werkelijk is; zijn technieken; en de voordelen voor de gezondheid.


Hoe Tummo meditatie?

Tummo Meditatie is een simpel en basic die leert hoe om te ademen. Om het goed te doen, doe het volgende:

Krijg zittend op een mat. Nu steken de poten en zet boven elkaar. De handen kunnen op de knieën worden geplaatst.

Houd je ogen dicht nu. Probeer je te focussen op jezelf, het verwijderen van alle verkeerde gedachten. Gedachten komen uit verschillende richtingen en hebben de neiging om je geest te verwennen. Dit is wat je moet vermijden. De geest moet rustig zijn. Alle vuil en zondige gedachten moeten worden verwijderd.

Bij ademen, zijn er duidelijke bewegingen die voorkomen in de darm. Het blijft komen en gaan voorzichtig.

Nu kunt u zich blijven richten op de darm en zijn beweging tijdens deze perioden in- en uitademen.

Zachtjes beginnen te komen, en zich blijven richten op de neus-gebied. Houd je aandacht op je ademhaling als inademt en uitademt.

Zodra u deze positie, waar u zich kunt concentreren zonder verkeerde gedachten te bereiken, kunt u uw lichaam voorstellen als een leegte in je geest.

Denkt nu dat een hete lamp werd gehouden in het midden van een lege ballon. Alle warmte wordt afgevoerd.

Kijk als je lichaam begint te zachtjes warmen.

Gezondheid voordelen van meditatie Tummo:

De gezondheidsvoordelen van meditatie zijn veel Tummo.

  • Het geeft je de kracht om te vechten op manieren die je nooit gedacht. Dit is de strijd van de geest.
  • Verbeter je concentratie vermogen.
  • Verhoog je geheugen macht.
  • Je wordt veel meer kalm en bedaard.
  • Het zuivert het hart en houdt het lichaam gezond.
  • Het zal ook het verbeteren van de technieken van de ademhaling en de gezondheid van de longen.

Opvallend voorbeeld Tummo Meditatie:

Er was een gedurfde en moedige persoon genaamd Wim Hof ​​is wel de 'Iceman' vanwege zijn vermogen om massa's mensen naar de koude te brengen. Hij was de eerste die op blote voeten lopen in het Noordpoolgebied, en beschikt momenteel over zijn doel naar Antarctica! Stel je voor dat! Hij heeft meer dan 15 wereldrecords, en al zijn vanwege zijn vermogen om het ijs te weerstaan. Bleef ondergedompeld in een ijsbad voor 73 minuten in totaal. Hij is degene die geniet van een uitdaging zijn lichaam tot extreme niveaus, in het bijzonder bij te houden met de kou. Hij maakte ook een poging om de Mount Everest, slechts gekleed in korte broek beklimmen. Is dat niet gek?

Wilt u weten Tummo meditatie? Laat ons een reactie hieronder.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha