8 eenvoudige stappen om kaneel thee bereidenU heeft de gewoonte van de consumptie van kaneel thee regelmatig? Zo niet, dan is dat het eerste wat je moet gaan doen meteen. Dit komt omdat de voordelen kaneel thee aanbod zijn ongeëvenaard.

Kaneel thee speelt een vitale rol in het verminderen van het cholesterolgehalte in het lichaam en stimuleren het immuunsysteem. Het biedt ook vele andere prachtige voordelen. Dus ze willen weten hoe je kaneel thee kunt bereiden? Verlaat het lezen!


Gebruik kaneel en poeder:

Gebruik kaneelstokje of kaneel naar verse thee bereiden. De poeder zal veel tijd besparen, want het kan direct worden toegevoegd aan de ketel of kokend water. Ook met een stok zou vereisen het eerst koken. Een stok heeft ook talloze voordelen die goed zijn voor het lichaam zijn.

Kook samen met Water:

Als je een kaneelstokje gebruiken, dan gewoon koken samen met het hete water. Kook voor als tien tot vijftien minuten en dan zeef het water. Houdt het water in een apart kopje. Dit water gebruikt voor de koffie achteraf. Om de maximale voordelen te krijgen, gebruik dan een frisse kaneelstokje om thee.

Kook het water:

Kook water voor thee. Bij gebruik van een waterkoker, dan gewoon kook het water met de waterkoker. Als je water handmatig koken, gebruik dan een pan en kook het water. Zodra het water wordt gekookt, zet het in de kop thee of een kopje. Het is belangrijk om voorzichtig te zijn bij het gebruik van warm water voor thee.

Water toe te voegen aan de Cup:

Voeg kokend water om het kopje kaneel had eerder opzij gehouden. Als je een poeder gebruiken, voeg dan het poeder direct in het kokende water en roer in de beker. Als je het brouwsel stok te gebruiken, gebruik dan een deel ervan en drie kwart van kokend water. Het idee is om thee meng goed voor het opdienen of te hebben.

Suiker toe te voegen:

Sommige mensen verkiezen om overtollige suiker in de thee, en sommige niet. Als je van suiker, voeg ongeveer een jaar en een halve theelepel suiker kaneel kopje thee. Suiker is optioneel. Suiker helpt om uw thee die anders zouden worden gevuld met de sterke smaak van kaneel zoeten.

Voeg de melk, als je wilt:

Sommige mensen zoals kaneel thee met melk en wat zonder melk. Als je van de melk, voeg een beetje melk, na suiker. De smaak van de thee wordt nog beter met de toevoeging van een beetje 'melk. Hoewel het goed smaakt zonder melk, kunt u met het aanpassen van de hoeveelheid thee wordt toegevoegd aan uw persoonlijke voorkeuren.

Niet Roer:

Laat kaneelpoeder niet direct mengen in het water, omdat het tijd kost om volledig op te lossen. Integendeel, mengen met water door het koken van een mengsel. Het idee is om het volledig opgelost. U kunt dit doen met de stok van kaneel en poedersuiker beide vormen.

Voeg wat chilipoeder:

Maak uw kaneel gekruide thee in meer met de toevoeging van een snufje chilipoeder. Maar, voegt dit alleen als u graag de hete thee, of doe het op een natuurlijke manier. U kunt ook een beetje 'van limoensap om de smaak van kaneel thee te verbeteren. Brengt frisheid aan de thee.

Kaneel thee is goed voor de immuniteit en de gezondheid van het hart. En 'aan te raden om kaneel thee hebben om de andere dag. Dus, waar wacht je nog op? Ga je gang en beginnen met deze voorbereiding gezond!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha