8 eenvoudige stappen om je haar te knedenGolvende lokken en natuurlijke krullen zijn de rave deze dagen. Als u op zoek bent naar een eenvoudige kapsel dat bijna gegarandeerd tientallen complimenten te krijgen, probeer dan kneden. Het is de makkelijkste manier om je haar textuur te krijgen zonder het gedoe van gereedschappen kieskeurig en warmte styling.

Gestructureerde haar is zeer populair geworden als het voegt diepte aan het haar en zorgt voor definitie. U kunt haarlak textuur om het volume van natuurlijk haar verhogen.


Een andere grote techniek die u kunt gebruiken om definitie en volume toe te voegen aan je haar is 'losjes'. Kneden de term verwijst naar de techniek waarbij je het haar te nemen en gevouwen met de hand. Dit voegt textuur en stuiteren op je haar, met subtiele krullen/golven.

Kneden zal verschillende resultaten voor verschillende soorten haar. De meisjes met krullend of golvend profiteren het meest van deze techniek, maar ook schoonheid met steil haar kan bereiken de beste resultaten, met behulp van een/strong haarlak wachten texturen.

Hoe je haar Scrunch?

Stap 1:

Wassen en conditie van je haar. Wil je niet uit te proberen nieuwe kapsels met vies haar als ze nooit zal er goed uitzien. Bovendien kneden haar is alleen mogelijk wanneer het haar nat. Als u probeert om droog haar kneden, uiteindelijk op zoek super kinky!

Gebruik indien mogelijk een volumegevende shampoo die bounce toevoegt aan het haar en geeft betere resultaten.
Gebruik een airconditioner, zodat je haar blijft zacht en klitvrij. Zorg ervoor dat u de airconditioner te wassen, zodat het haar niet wordt gewogen naar beneden.

Stap 2:

Deel uw haar zoals u dat wilt; centrale of zijdelings afscheiden. Sinds haar verfrommelde een rommelige uitstraling zou moeten zijn, je hoeft niet perfect met uw scheiding te zijn.

Stap 3:

Na het wassen van je haar, handdoek droog. U kunt dit doen voordat knijpen overtollige water met je handen. Neem je handdoek en beginnen om delen van het haar knijpen met de handdoek zo scrunching. Dit zal een bepaalde vorm aan het haar verschaffen. Zorg ervoor dat u alleen kneden en je haar niet wrijven, omdat dit schade kan veroorzaken. Vermijd het gebruik van een föhn, je ruïneren uw krullend en je zal niet het gewenste resultaat te krijgen.

Stap 4:

Na handdoek drogen je haar, breng elk product krul vergroot om geselecteerd voor je haar. Dit kan een styling mousse, gel, spray of serum zijn. Kneed haar met mousse omdat het werkt beter met haar stijl, zoals het textuur toevoegt en geeft een grotere veerkracht aan het haar.

Stap 5:

Om de mousse gebruiken, veel geld uitgeven één pomp van het product in je handen, wrijf het met beide handen vast en breng het naar het midden van de lengtes en punten van het haar. Tijdens de applicatie, houd je hoofd ondersteboven, zodat het haar valt in de voorkant van het gezicht. Breng nooit mousse aan de wortels, omdat dit kan leiden tot het haar te vettig of zware kijken.

Stap 6:

Houd je hoofd ondersteboven en gebruik je handen om het haar te kraken. U kunt dit doen door met een klein deel van haar. Start verfrommelen dit gedeelte van het haar op uw hoofdhuid. Deze actie eruit zou kunnen zien wat je doet als je verkreukelen het papier en zet ze in papier ballen.

Stap 7:

Nu verlaat het haar op natuurlijke wijze drogen. Uw haar niet kammen als dat zal de krullen te openen en maak je haar kroeshaar. Tot het haar volledig droog is, houd kneden je haar elke 5 tot 10 minuten met de zelfde techniek van papier scrunchen.

Stap 8:

Gebruik nooit een droger te drogen je haar glad. Dit zal je haar krullend maken of recht de krullen. Zodra het haar droog is, kunt u een serum voor extra glans of spray voor extra hold toepassen. Ben je klaar om te pronken met de stijl.

Zodra je de beste techniek, kneden haar wordt eenvoudig en snel. Probeer deze stappen en eenvoudige trucs en crunch die je weg naar een geweldige stijl. Vergeet niet om uw mening te delen in de commentaren hieronder. Blijf stijlvol!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha