8 eenvoudige manieren Zumba helpt je gewicht te verliezenZumba is een dansstijl aerobics, met intensieve sessies van ongeveer een uur tot een uur en een half variabele. De meeste instructeurs beginnen de sessie met tips verwarming, gevolgd door Zumba dans. Salsa en hip hop muziek wordt afgespeeld tijdens deze sessies, en de meeste van de tijd de dans wordt uitgevoerd in donkere kamers of kamers verlicht met discolichten, aangezien het helpt om mensen die verlegen om te dansen met anderen voelen of denken dat ze niet kunnen vergemakkelijken dans.

Veel mensen deze dagen hun toevlucht tot Zumba voor gewichtsverlies, geïnspireerd door de vele succesverhalen. Hier zijn enkele feiten die velen tot Zumba dans proberen om gewicht te verliezen te inspireren.


Zumba voor gewichtsverlies

Calorieverbranding:

Afhankelijk van de intensiteit van een sessie, kan 300-600 calorieën worden verbrand in een zitting van Zumba. Calorieverbruik ook afhankelijk van de aard van de individuele lichaamsgewicht, spier tot vet verhouding, etc. Hoewel het lijkt misschien niet een interessante prijs, is een van de beste manieren om gewicht te verliezen op een gezonde manier spannend. Soms kan het calorieverbruik ook gaan boven 800 calorieën per sessie.

Gebruikersvriendelijk:

In tegenstelling tot wat veel angst, Zumba sessies zijn vrij gemakkelijk aan te passen en te volgen. Latijnse ritmes kan iedereen krijgen op de weg!

Complete workout:

Zumba is een dansstijl die is heel anders dan de meeste anderen. De verschillende bewegingen draaien alle grote spiergroepen van het lichaam. Van verkwikkende cardio en krachttraining, Zumba heeft alles. Daarnaast interval trainingen doeltreffender te maken voor gewichtsverlies.

Zumba is spannend:

Zumba is een fusie van vele dansstijlen en maakt gebruik van de Latijnse muziek van inspiratie voor de sessies. De muziek is vrolijk en spannend, een reden dat leidt sterren als Daddy Yankee, Pitbull en vele anderen componeren van muziek voor Zumba.

Ademhalingsoefening:

Aangezien de uitoefening Zumba is ook een aërobe training, ademhaling is meestal diep. Naast gewichtsverlies, maar helpt ook versterking van de longen.

Geweldig voor je hart:

Omdat het een aërobe training stijl, Zumba stimuleert het cardiovasculaire systeem. Wanneer je hart is efficiënt, is een groot voordeel voor uw inspanningen van het gewichtsverlies.

Whole body workout:

Meestal Zumba omvatten de benen en handen naast bewegingen van de heup. Kortom, deze dans werkt alle grote spiergroepen en geeft het hele lichaam een ​​goede training. Wanneer u doelen van gewichtsverlies, een training voor het hele lichaam is de weg te gaan.

Oppeppen het zenuwstelsel:

De meeste Zumba lessen zijn hoge energie niveaus, met snelle veranderingen van beweging en veel sprong. Deze bewegingen in dienst polymetrische en versterking van het zenuwstelsel, in aanvulling op het verbeteren van de snelheid en effectiviteit.

Naast gewichtsverlies, Zumba heeft vele andere voordelen, zoals het verminderen van bloedsuiker en cholesterolgehalte, verbetert de bloedcirculatie, vermindert de kans op hartproblemen en voorkomt overgewicht of cheques. De sleutel is het vinden van een goede klasse en Zumba-instructeur voor de beste resultaten. De intensiteit van de training en het soort workout Zumba Zumba is bepalend voor de resultaten. Dieet is een zeer belangrijk onderdeel van gewichtsverlies. Toen Zumba en gewichtsverlies wordt gecombineerd met een gezonde en evenwichtige voeding, gewichtsverlies op handen is.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha