8 eenvoudige manieren om zich te ontdoen van grijze haren op jonge leeftijdJe bent gewoon in je tienerjaren en al witte haren? Dit maakt je schamen als je bent onder uw collega's? Wit haar op jonge leeftijd kan een veel voorkomend probleem te zijn, maar het doet afbreuk doen aan het zelfbeeld van het individu.

Hoe kan een jongere zich te ontdoen van grijs haar? Er zijn een aantal eenvoudige tips? Nou, er zijn! En dit is wat deze post is alles over! Lees verder en leren over de manieren waarop u voortijdige bleken van het haar kan voorkomen!


Hitteschild:

Dit is een preventieve en curatieve maatregel tegen haar bleken. Extreme hitte en zweet maakt de huid droog. De haarfollikels verzwakken en beginnen leeftijd. Dientengevolge, het haar wordt grijs en wit. Gebruik caps en paraplu's elke keer dat je uit te stappen in de zon. Vermijd warme waterbad; en ook, om nee te zeggen tegen directe warmte van fans die u gebruikt om droog haar pat. Als u al beschadigd haar vanwege de hitte, gelden haren koelelementen om de schade ongedaan te maken. De hoofdhuid wordt gehydrateerd met regelmatig gebruik van deze verpakkingen van haar conditioner cool. Zodra de normale pH-waarde van de hoofdhuid wordt hersteld, de haarfollikels witte verdorren. Het bevordert ook de haargroei.

Eet Vitamine B12 Rijke Eten:

Dit is een van de beste manieren om haar bleken voorkomen. Het is ook een curatieve maatregel om zich te ontdoen van grijs haar. Vitamine B12 houdt de gezondheid van de hoofdhuid en het haar geneest tegen bleken. Het eten van fruit en groenten die rijk zijn aan vitamine B12 (gist, kaas, avocado's, sinaasappels, pruimen en bosbessen) om een ​​gezond dieet verse ontwikkelen. Binnenkort zal de resultaten laten zien en de haargroei wordt bevorderd. Slierten van witte haren worden versluierd met nieuwe groei en uiteindelijk breken.

Gebruik biotine Rich producten Haar:

Biotine is het natuurlijk ingrediënt dat de zwarte kleur van het haar houdt. Het bevorderen van de consumptie van voedingsmiddelen die rijk zijn aan biotine (zoals haver en amandelen) te raken van grijs haar op jonge leeftijd. Het gebruik van biotine-rijke haarcosmetica is ook een prachtige manier om de natuurlijke zwarte kleur van je haar te herstellen.

Smering:

Kan zich niet veroorloven om de smering van de hoofdhuid te verliezen op een regelmatige basis, als je houdt van je haar. De meerderheid van de adolescenten en jonge mensen zijn terughoudend om het olien. Dit is een van de belangrijkste redenen waarom we hebben zwakke haarzakjes resulteert in dun haar, wit haar en dof haar op zeer jonge leeftijd. Gebruik olijfolie en amandelen op de hoofdhuid te voeden. U kunt ook gebruik maken van krachtige formules kruidenolie om schade het haar te herstellen. Smering is een van de beste natuurlijke manieren om zich te ontdoen van grijs haar. Het is ook een zeker-shot preventie tegen haar whitening op jonge leeftijd.

Henna:

Henna, een natuurlijke kleurstof, is een plant van de hoofdhuid genezing. Gebruik henna ten-minste eenmaal per week naar haar voortijdige bleken op afstand te houden. Niet alleen beschermt het haar tegen bleken; wist ook het verschijnen van witte haren op zijn plaats.

Mediteer:

Stress is een machtige vijand die schade onze huid, haar en gezondheid. Overmatige stress veroorzaakt haren bleken op een jonge leeftijd. Jonge mensen worden omringd door een grote druk in het leven. In een dergelijk scenario, de kwaliteit van het haar krijgt een enorme schot in de vorm van bleken haar en verzwakken. De stress-oefeningen en meditatie zijn de twee armen tegen haar bleken. Meditatie herstelt de chemische balans in de hersenen en het lichaam verlaat en de geest rustig. Voorkomt haar bleken en reparatie zelf.

Natuurlijke haarverf:

Angst voor chemische kleurstoffen vanwege de bijwerkingen die ze veroorzaken? Schakelen naar het gebruik van natuurlijke kleurstoffen zelfgemaakte dat zijn een opslagplaats van de hoofdhuid voedende ingrediënten. Kook koffie/thee in het water gedurende 15 minuten en laat afkoelen. Voeg natuurlijke oliën om de vloeistof gekoeld tot een voedzame natuurlijke haarverf te vormen. Was regelmatig je haar met deze natuurlijke kleurstof om zich te ontdoen van grijs haar.

Natuurlijke conditioners:

In plaats van het gebruik van crèmespoeling-chemische geladen, probeer een aantal crèmespoeling natuurlijke voedingsstoffen om de haargroei te bevorderen en haar bleken. Maak een pasta van kruisbes en zwarte walnoten en meng. Voeg natuurlijke oliën om het mengsel op je eigen aangepaste natuurlijke conditioner zelfgemaakte maken. Gebruik deze conditioner, net als een pak van haar drie keer per week. Het keert de veroudering van het haar, verbetert de textuur en de toon van het haar, waardoor het haar versterken en verdikking en behandelt roos.

Natuurlijke middelen zijn de beste manieren om zich te ontdoen van grijze haren op jonge leeftijd zonder beschadiging van de kwaliteit van het haar en de hoofdhuid.

Vond u een van de bovenstaande tips nuttig? Het niet eens met uw waardevolle feedback met ons in de comments sectie!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha